Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 13. jun. 2021

Val 202 • Ned, 13. jun.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

V Novem mestu se bo končala kolesarska dirka po Sloveniji. Kaj je ponudila karavana, ki se bo tradicionalno zadnjič skozi cilj zapeljala v dolenjski prestolnici, izveste v jutranji športni zgodbi.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Tri skladbe po vrsti. Z razlogom.

08:10
Imported Break 08:10:00

08:30
Novice

Po desetletjih dela v računovodstvu se je v pokoju odločila, da bo postala prostovoljka. Že prej se je izobraževala, nato pa se odločila, da bo poučevala računalništvo v Dnevnem centru aktivnosti za starejše Ljubljana. Ankekdote iz njene desetletne prostovoljske kariere so zabavne in ganljive, predvsem pa poudarja, da se moramo vse življenje učiti.

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo zanimivosti z evropskega prvenstva v nogometu, ujamete uvod v zadnjo etapo kolesarske dirke po Sloveniji in zanimivosti z brzic Vltave, kjer so zbrani najboljši slalomisti na divjih vodah.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

V Sloveniji sta te dni v ospredju poklicno in rekreativno kolesarstvo. Prvič v zgodovini kolesarske dirke po Sloveniji in rekreativnega maratona Franje se bosta vsaj na delu poti trasi obeh tekmovanj združili. Poklicni kolesarji in njihovi zvesti navijači imajo danes start v BTC-ju v Ljubljani, na sporedu pa je tudi mala in velika Franja ob visokem, 40. jubileju te priljubljene domače dirke za rekreativne kolesarje.

10:30
Novice

Albin Keuc je bil dejaven član okoljskih in mirovnih gibanj v osemdesetih, potem je deloval v Zelenih in doživel tudi njihov razpad. V devetdesetih je pomagal pri vrnitvi 97 ton nevarnih odpadkov, ki so jih želeli odložiti v neko vas v Kolumbiji, sodeloval pa je tudi pri pomembnem evropskem civilnodružbenem podvigu, ki se imenuje Aarhurška konvencija. Današnji predsednik platforme nevladnih organizacij za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč Sloga bo govoril tudi o izkušnjah spoznavanja sistema od znotraj, nevarnostih graditve nove jedrske elektrarne v obdobju podnebnih sprememb, pa tudi naivnosti verovanja v samodejnost demokratičnih institucij.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

Terenski studio Vala 202 je v Novem mestu na cilju kolesarske dirke po Sloveniji. Ob kolesarskih ponudimo še nogometne, odbojkarske in teniške vrhunce tedna, ki je prinesel obilo veselja tudi slovenskemu športu. Pospremili bomo prvo dirko svetovnega prvenstva v motokrosu s Timom Gajserjem, zaokrožili svetovno prvenstvo v judu in se posvetili evropskemu porvenstvu za košarkarice.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:08
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov