Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 14. avg. 2021

Val 202 • Sob, 14. avg.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

06:17
Vreme po Sloveniji

Kolesarji začenjajo z dirko po Španiji, Tadeja Pogačarja pa so v domači Komendi sprejeli njegovi najbližji. Bronast z olimpijskih iger v Tokiu in zmagovalec kolesarske dirke po Franciji ima že nove izzive za prihodnost.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Dve z razlogom.

08:30
Novice

Velikokrat smo kritični do družabnih omrežij, vendar ima vsaka stvar tako dobre kot slabe strani. In ena izmed dobrih so gotovo skupnosti, ki nastajajo na Instagramu. Ena izmed skupnosti se je razvila okoli profila Redkobesedno. Kratka poezija, ki skupaj s poglobljenimi zapisi dvakrat tedensko ozavešča o temah, o katerih se sicer premalo pogovarjamo, vse od odraščanja, duševnega zdravja in ljubezni.

Ob začetku kolesarske dirke po Španiji so v Komendi sprejeli enega od slovenskih kolesarskih šampionov. Zmagovalec dirke po Franciji in bronast s cestne dirke v Tokiu Tadej Pogačar se je po dveh izjemnih dosežkih vrnil v domače okolje. Košarkarji treh proti trem pa so v Ljubljani zaokrožili letošnje državno prvenstvo.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

Olimpijske igre so izjemno pomemben dogodek za športnike, organizatorji pa morajo veliko pozornosti nameniti tudi prevozom in sploh organizaciji transporta. Na področju mobilnosti se vedno dogovorijo z določenim avtomobilskim proizvajalcem, ki to sodelovanje izkoristi za promocijo svoje znamke in njene dejavnosti. Tudi v Tokiu je bilo tako, razloži Andrej Brglez.
Zapeljemo suzuki SX4 s-cross in beemvejev zajeten motocikel R-18.

10:30
Novice

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Ogenj, voda, zrak in zemlja so štirje elementi, ki jih skupaj povezuje tudi nova 80 km dolga, krožna pot v Prekmurju, imenovana GardEN. Povezuje tudi obmejno območje Slovenije in Madžarske in na njeni poti se lahko ustavite tudi v krajih, ki morda niso med našimi najbolj znanimi turističnimi destinacijami. V Turistično informacijskem centru Moravske toplice za zdaj še nimajo informacije, da bi pot že kdo prekolesaril ali prehodil in čakajo na prvega, ki se bo podal nanjo.

12:30
Novice

13:30
Novice

Danes ne pojemo angleško, ampak nemško. Namika je mlada pevka iz Frankfurta. Njeno pravo ime je Hanan Hamdi. Njeni stari starši po materini strani prihajajo iz maroškega mesta Nador, tako je tudi naslovila svoj prvenec. Drugi album Que Walou je za zdaj njen zadnji, na njem nadaljuje uspešno glasbeno formo, v katero vključuje pop, hip hop in r 'n' b.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

17:38
Obvestila: Obvestila

Športni plezalci se po premiernem olimpijskem nastopu preizkušajo v novih izzivih. V Ljubljani je peščica najboljših zbrana na posebnem plezalnem spektaklu, ki ga predstavimo v popoldanskih športnih minutah.

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V večeru na Valu 202 pospremimo tekmo petega kroga domačega nogometnega prvenstva med Mariborom in Sežano.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov