Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Nedelja, 24. okt. 2021

Val 202 • Ned, 24. okt.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

06:00
Novice

Začela se je nova sezona alpskega smučanja in s tem tudi uvod v zimsko olimpijsko sezono z vrhuncem v Pekingu.

07:00
Jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Čeprav 8 let stara, še vedno najmlajša lestvica 500 najboljših britanskih albumov, ki je na današnji dan izšla v publikaciji NME - New musical Express. Časnik je desetletja veljal za steber obrambe britanske glasbene produkcije, članki objavljeni v njem so prižigali in ugašali glasbene kariere. Tri v vrsto s treh najvišje uvrščenih albumov omenjene lestvice.

08:10
Imported Break 08:10:00

08:30
Novice

Podoktorska raziskovalka na University College Cork Ana Velikonja na Irskem preučuje nove pristope k zdravljenju nekaterih črevesnih bolezni. Živi v središču mesta, kjer si zaradi izjemno visokih najemnin stanovanje deli s še tremi irskimi fanti, in počasi razmišlja o tem, da bi se preselila na svoje.

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo uvodu v sezono alpskih smučarjev v Soeldnu in nadaljevanju sezone svetovnega prvenstva v motokrosu.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

V nedeljskem dopoldnevu spremljamo uvodni moški veleslalom olimpijske sezone alpskih smučarjev in množico tekačev na ljubljanskih ulicah.

10:30
Novice

Enzo Smrekar je predsednik Smučarske zveze Slovenije, član IO Mednarodne smučarske organizacije, podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, predvsem pa vrhunski menedžer in direktor Atlantic Droge Kolinske. Smučarska zveza Slovenije je rezultatsko najuspešnejša športna zveza pri nas in zagotovo tudi ena najbolj tradicionalnih. Pred osmimi leti, ko je za krmilo zveze stopil Enzo Smrekar, je bila v nezavidljivem položaju, imela je več kot tri milijone dolga, odnosi med zaposlenimi so bili slabi. Zdaj, po dveh Smrekarjevih mandatih, za tretjega se bo potegoval januarja, je obdobje sanacije končano in poslovanje pozitivno. Enzo Smrekar je prepričan, da bi se morala država veliko bolj zavedati pozitivnih, multiplikativnih učinkov športa in da je sistemskih sredstev za šport premalo, zato se je Smučarska zveza reorganizirala in poiskala še druge vire financiranja. Slovenski menedžer leta 2020 je v pogoovoru razmišljal tudi o iskrenosti v poslu in težavah mnenjskih mehurčkov.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Slikovita prispodoba v naslovu dolgoletne petkove oddaje na Valu 202 na kratko pove vse o njeni vsebini. Avtor oddaje izbere in komentira dogodke tedna.

12:30
Novice

V nedeljskem športnem popoldnevu bo rdeča nit začetek sezone svetovnega pokala alpskih smučarjev in smučark, nadaljevanje svetovnega prvenstva v motokrosu in ljubljanski maraton, ki se je po letu premora v prestolnico vrnil predvsem zaradi ljubiteljev teka. V popoldnevu prečešemo športne zanimivosti tedna, vam zastavimo novo športno uganko in spremljamo zanimivo avto moto ponudbo konca tedna.

13:30
Novice

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
Popevka tedna

17:30
Novice

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

V večeru na Valu 202 spremljamo tekmo jadranske košarkarske lige med Olimpijo in Bodučnostjo. Kluba bosta letos odigrala dve tekmi v regionalonem tekmovanju in še dve v evropskem pokalu.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov