Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 26. okt. 2021

Val 202 • Tor, 26. okt.

00:00
Novice

01:00
Novice

02:00
Novice

03:00
Novice

04:00
Novice

05:00
Novice

05:30
Prva jutranja kronika, Na sporedu ob 5.30

05:45
Dobro jutro

06:00
Novice

06:30
Novice

07:00
Druga jutranja kronika, Na sporedu ob 7.00

07:29
Vreme po Sloveniji

Politična odgovornost je postala le še nostalgičen spomin na naivne čase odstopanja zaradi sendvičev. Prevzame je nihče več, ker ni potrebe, ker vsi verjamejo da "delajo dobro". Nebuloze razmišljajo, da popolnoma odsotnost prevzemanja odgovornosti najverjetneje izvira iz pomanjkanja znanja in tehnike. Spoštovane in cenjeni, prosimo vas, da delite z njimi vaše osebne prigode, ki so vas kdaj v življenju vodile v to, da prevzamete odgovornost. Kako ste to storili, ko ste zamudili v služno, ko so vas dobili na laži, ko ste izsilili prednost, napihali policistu, parkirali na mesto za invalide...? Hvala za zgodbe. Hvaležni vam bodo!

08:30
Novice

Mihi brska po poljanah slovenske spletne inteligence in prebira modrosti anonimnežev.
V javni upravi je iskala zveze, ki bi hčerki omogočile dobro službo, na koncu pa besna ugotovila, da se vse dogaja po zvezah. Vse to je zaupala digitalni slabi vesti.

Druženje v navalu bo nogometno obarvano. Znova smo pripravili pogovor o aktualnostih nogometnega dogajanja pri nas v Žogi, hkrati pa je nov izziv pred žensko reprezentanco, ki navkljub le točki z Walesom v Lendavi še ni opustila možnosti preboja na Svetovno prvenstvo.

09:30
Novice

09:37
Popevka tedna

09:55
Napoved radijskega sporeda

10:30
Novice

Robi Špiler in Tjaša Štruc obožujeta vrtnarjenje, imata Vrt obilja in celo vrsto sledilcev na družabnih omrežjih. Kot poudarjata, sta svoj posel razvila okoli hobija in ne iz hobija. Zato svojih pridelkov ne prodajata, z veliko vnemo in natančnostjo pa predajata znanje o vrtnarjenju in svobodnem življenju z naravo. O poslovnem delu Vrta obilja, podjetništvu in zaupanju bo Robi Špiler pripovedoval v oddaji UP.

11:30
Novice

11:38
Obvestila

Skupni avstrijsko-slovenski projektu »goMURra« se po treh letih in pol zaključuje novembra. 34 kilometrov je dolg rečni odsek od Šentilja do Radencev, na katerem si Muro delimo z Avstrijci. Meddržavna komisija za skupno upravljanje Drave in Mure deluje sicer še iz časov nekdanje Jugoslavije, še posebej uspešno pa se zaradi zglednega odnosa med sosednjima mestecema Gornja Radgona in Bad Radkersburg, to zdaj kaže pri rezultatih projekta »goMURra«. Nedavno si jih je ogledal Damjan Zorc.

12:30
Novice

Petindvajsetminutna oddaja je predvsem lokalno obarvana, namenjena predstavitvi dogajanj, problemov in uspehov v posameznih okoljih po vsej državi. V njej seveda najdejo prostor tudi vse pomembnejše domače in tuje novice, o katerih so domače in tuje agencije poročale do 13.00.

Na novi osrednji razstavi ''Ljudska umetnost med domom in svetom: Zbirki SEM in ljudske umetnosti NSK skupine Irwin'' v Slovenskem etnografskem muzeju slovenska ljudska umetnost sreča globalno ljudsko umetnost NSK.

14:20
Obvestila

14:30
Novice

15:03
Radio napoveduje

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:30
Novice

Glose Marka Radmiloviča, začinjene s prefinjenim smislom za humor, preprosto ne smete preslišati!

17:30
Novice

17:35
Obvestila

17:36
Popevka tedna

Rokometaši Gorenja so letos edini slovenski predstavniki v Evropski ligi, kar je najvišje tekmovanje našega rokometnega kluba v Evropi. v 2. krogu jih čaka gostovanje v Španiji. V času ko v Beogradu poteka svetovno prvenstvo v boksu pa bo slovenska poklicna boksarka Eva Kozin znova predstavila svoje načrte za prihodnje tedne. Njeni cilji segajo vse više

Mlada pevka soula se je najprej dokazovala s sodelovanji v vodah plesnega popa, s prvim mestom na britanski lestvici albumov pa dokazala, da si je dobro tlakovala pot do uspešne samostojne kariere.

Večerni spored 18:25

18:30
Radijski dnevnik, Na sporedu ob 18.30

Sladica je znamka, ki pod taktirko DJ Zedsa že več kot desetletje polni manjše in večje dvorane v prestolnici in navdušuje občinstvo z mešanico soula, r'n'b-ja, hip-hopa in podobnih zvrsti. Po desetih letih delovanja se je zgodba razširila v večji bend in ustvarjanje avtorske glasbe. Sladica 20 je album, ki ga je pandemija prestavila za leto in pol, na njem pozitivno valuje kar sedemnajst skladb v izvedbi vrhunskih instrumentalistov, pevk, pevcev in raperjev. Gre za edinstveni glasbeni projekt, ki ga bosta osvetlila idejni vodja Zvezdan Simić - Dj Zeds in basist Jani Hace.

Mihi vas izziva ob torkih zvečer, pokličite 01 475 2 202.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov