Nagradna igra Z nami v Planico ob preklopu na e-račun je zaključena.

Še vedno pa vas vabimo, da iz papirnatega računa preklopite na elektronski račun ali si privoščite brezskrbno plačevanje preko direktne bremenitve ali trajnika. Izberite možnost, ki je za vas najboljša.

  1. možnost: Uredite e-račun na elektronski naslov zelo enostavno prek spletnega obrazca:

    Račun na e-naslov - spletni obrazec

    Ko bo vaša prijava obdelana, boste na izbrani elektronski naslov prejeli obvestilo iz naslova eracuni@ujp.gov.si, v katerem je potreben le še klik na povezavo. Postopek je končan.

  2. možnost: Prejmite e-račun neposredno v banko. Uporabnikom spletne in mobilne banke omogoča zelo enostavno plačilo zgolj s potrditvijo plačilnega naloga. Prijavo lahko opravite sami v svoji spletni banki ali z izpolnitvijo obrazca:

    Račun v spletno banko - PDF obrazec

    Obrazec morate obvezno podpisati in nam ga posredovati na e-naslov: rtv.prispevki@rtvslo.si.

  3. možnost: Uredite soglasje za brezskrbno plačevanje računov preko direktne bremenitve/trajnika. Za plačevanje poskrbi vaša banka, bremenitev se izvaja samodejno vsakega 18. v mesecu. Za otvoritev trajnika izpolnite naslednji obrazec:

    Direktna bremenitev/trajnik - PDF obrazec

    Obrazec morate obvezno podpisati in nam ga posredovati na e-naslov: rtv.prispevki@rtvslo.si ali fizično na naslov RTV Slovenija, Čufarjeva 2, 1000 Ljubljana.

  4. možnost: Uporabniki Mbills aplikacije račune prejemate neposredno v telefonsko aplikacijo, od koder jih lahko enostavno in brezplačno tudi plačujete. Prijavo na e-račun za RTV prispevek si uredite sami v Mbills aplikaciji.