Preklopite na e-račun ali trajnik in sodelujte v nagradni igri »Z NAMI V PLANICO«

Premislite, ali za plačevanje RTV-prispevka res nujno potrebujete papirnati račun?
Vsi zavezanci za plačilo RTV-prispevka, ki boste kot fizične osebe uredili prehod iz papirnega računa na e-račun ali trajnik v času od 01. 02. 2024 do 13. 03. 2024, imate možnost sodelovanja v nagradni igri. Izžrebali bomo 5 nagrajencev, ki bodo prejeli ekskluzivno VIP vabilo za dve osebi za ogled tekme svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici v nedeljo, 24. 03. 2024.

 1. možnost: Uredite e-račun na elektronski naslov zelo enostavno prek spletnega obrazca:

  Račun na e-naslov - spletni obrazec

  Ko bo vaša prijava obdelana, boste na izbrani elektronski naslov prejeli obvestilo iz naslova eracuni@ujp.gov.si, v katerem je potreben le še klik na povezavo. Postopek je končan.

 2. možnost: Prejmite e-račun neposredno v banko. Uporabnikom spletne in mobilne banke omogoča zelo enostavno plačilo zgolj s potrditvijo plačilnega naloga. Prijavo lahko opravite sami v svoji spletni banki ali z izpolnitvijo obrazca:

  Račun v spletno banko - PDF obrazec

  Obrazec morate obvezno podpisati in nam ga posredovati na e-naslov: rtv.prispevki@rtvslo.si.

 3. možnost: Uredite soglasje za brezskrbno plačevanje računov preko direktne bremenitve/trajnika. Za plačevanje poskrbi vaša banka, bremenitev se izvaja samodejno vsakega 18. v mesecu. Za otvoritev trajnika izpolnite naslednji obrazec:

  Direktna bremenitev/trajnik - PDF obrazec

  Obrazec morate obvezno podpisati in nam ga posredovati na e-naslov: rtv.prispevki@rtvslo.si ali fizično na naslov RTV Slovenija, Čufarjeva 2, 1000 Ljubljana.

 4. možnost: Uporabniki Mbills aplikacije račune prejemate neposredno v telefonsko aplikacijo, od koder jih lahko enostavno in brezplačno tudi plačujete. Prijavo na e-račun za RTV prispevek si uredite sami v Mbills aplikaciji.


NE SPREGLEJTE
: Za sodelovanje v nagradni igri je obvezna vaša privolitev.

 • Če podajate prijavo preko naših obrazcev, označite s kljukico, da želite sodelovati v nagradni igri.
 • Če podajate prijavo na e-račun neposredno iz spletne banke ali Mbills aplikacije, se prijavite na sodelovanje v nagradni igri s sporočilom na elektronski naslov: rtv.prispevki@rtvslo.si. Navedite osebne podatke zavezanca, sklicno številko zavezanca in napišite, da sodelujete v nagradni igri in se strinjate s pogoji in obdelavo osebnih podatkov.

Podrobna pravila sodelovanja v nagradni igri so dostopna tukaj, za obdelavo osebnih podatkov pa tukaj.

Foto: www.alesfevzer.com
Foto: www.alesfevzer.com