Spletni portal www.rtvslo.si je z več kot 650 tisoč obiskovalci in več kot 97 milijoni prikazov strani mesečno med najbolj obiskanimi slovenskimi spletnimi portali.

Portal ponuja dnevne informacije o dogajanju v Sloveniji in po svetu ter vsebine s področja športa, kulture, zabave in življenjskega sloga. Vsebine so obogatene s televizijskimi ter radijskimi prispevki nacionalnih, regionalnih ter manjšinskih televizijskih in radijskih programov.

Portal vključuje številne koristne informacije, kot so vremenska napoved ter prometne informacije. Spletni teletekst v sklopu portala omogoča »hiter« dostop do vseh omenjenih informacij.

Tematski portali ponujajo vsebine, ki so posebej izbrane in prilagojene za otroke, mladino, starejše ter druge.

RTV 365 je spletni arhiv radijskih in televizijskih oddaj, ki ponuja tudi prenose RTV-programov v živo, podrobne sporede in opise oddaj ter Filmoteko, bogato knjižnico slovenskih filmov.

Storitve dnevno promoviramo prek posebnih kanalov na najbolj obiskanih družbenih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram.

Vabimo vas, da si ogledate možnosti in cenik oglaševanja na spletnih straneh, cenik oglaševanja na teletekstu ter cenik drugih storitev.

Kontakta za oglaševanje:

Marjana Volk Rovan (marjana.volkrovan@rtvslo.si)

Maja Zajc (maja.zajc@rtvslo.si)