Spletni portal www.rtvslo.si je s skoraj 590 tisoč obiskovalci in več kot 56 milijoni prikazov strani mesečno med najbolj obiskanimi slovenskimi spletnimi portali.

Portal ponuja dnevne informacije o dogajanju v Sloveniji in po svetu ter vsebine s področja športa, kulture, zabave in življenjskega sloga. Vsebine so obogatene s televizijskimi ter radijskimi prispevki nacionalnih, regionalnih ter manjšinskih televizijskih in radijskih programov.

Portal vključuje številne koristne informacije, kot so vremenska napoved ter prometne informacije. Spletni teletekst v sklopu portala omogoča »hiter« dostop do vseh omenjenih informacij.

Tematski portali ponujajo vsebine, ki so posebej izbrane in prilagojene za otroke, starejše, ljubitelje športa in rekreacije ter druge.

RTV 4D vključuje:

  • Spletni arhiv radijskih in televizijskih oddaj RTV 4D, ki ponuja tudi prenose RTV-programov v živo, ter podrobne sporede in opise oddaj.
  • Mobilne aplikacije () z novicami, prenosi v živo in arhivom RTV-oddaj.
  • Aplikacije za pametne TV-sprejemnike z arhivom RTV-oddaj.

Storitve dnevno promoviramo prek posebnih kanalov na najbolj obiskanih družbenih omrežjih Facebook, Twitter in Instagram.

Vabimo vas, da si ogledate možnosti in cenik oglaševanja na spletnih straneh in v mobilnih aplikacijah, cenik oglaševanja na teletekstu ter cenik drugih storitev.

Kontakt za oglaševanje: Milena Vuk (milena.vuk@rtvslo.si), Marjana Volk Rovan (marjana.volkrovan@rtvslo.si)