Voditeljska ekipa animirane stari Bučke: Zmago Sagadin, Matej Lahovnik, Lorella Flego in Marcel Štefančič. (Foto: screenshot iz oddaje) Foto:
Voditeljska ekipa animirane stari Bučke: Zmago Sagadin, Matej Lahovnik, Lorella Flego in Marcel Štefančič. (Foto: screenshot iz oddaje) Foto:
Matej Lahovnik in Lorella Flego, voditelja Bučk (Foto: screenshot iz oddaje)
Na Televizijo Slovenija se januarja vrača politična satira. Voditelja nove animirano satirične oddaje Bučke bosta Matej Lahovnik in Lorella Flego. (Foto: screenshot iz oddaje)
Marcel Štefančič bo s svojimi gosti poskrbel za sočne debate. (Foto: screenshot iz oddaje)
Marcel Štefančič bo s svojimi gosti poskrbel za sočne debate. Štefančičev prvi gost bo Goran Dragić. (Foto: screenshot iz oddaje)

Hri-bar. Zdaj je čas za novo poglavje, v novi podobi in z novo voditeljsko ekipo. Bučke bodo na sporedu ob sredah ob 20.00 na TV SLO 2, premierno 6. januarja 2016.

Zahtevna tedenska produkcija sloni na vrhunski govorni imitaciji znanih in vplivnih osebnosti, ki se kot karikirani liki pojavljajo v mnogih nadrealistničnih situacijah. V oddaji ne bo manjkalo senzacionalizma in škandalov, saj novice ne izbirajo sredstev, pridejo in grejo, naravnost do cilja. Nabor je širok, od politike do podobno bizarnih področij.

Voditelja Bučk sta prikupna Lorella Flego in prodorni Matej Lahovnik, za sočne debate bo s svojimi gosti poskrbel Marcel Štefančič, šport pa bo področje Zmaga Sagadina.

Oddajo pripravljajo scenarist in režiser Bojan Krajnc, producent in programer Tadej Fius, tandem, ki je zakrivil satirično nanizanko in celovečerni animirani film Dobrodošli v Jebovlju. V ekipi so seveda naši najboljši govorni imitatorji: Tilen Artač, Jure Mastnak, Ana Tavčar, Renato Vindiš, Aleksander Pozvek in Klemen Slakonja. Za animirano produkcijo skrbi Media Atlas, za oblikovanje 3D likov Hikikomori, osnovne karikature likov pa so delo Borisa Oblaka.

Služba za odnose z javnostjo RTV Slovenija