V soboto, 4. 2. 2023, bo TV SLO v oddaji Misija Liverpool premierno predstavila skladbo z naslovom Carpe Diem, s katero nas bodo Joker Out maja predstavili na velikem evrovizijskem odru v Liverpoolu. Oddajo bo vodila Miša Molk, ikona slovenskih izborov za Pesem Evrovizije.

V oddaji bodo gledalci izvedeli vse podrobnosti nastanka letošnje skladbe, s katero se bo Slovenija predstavila na izboru za Pesem Evrovizije, ki jo letos v imenu Ukrajine gosti Liverpool.

Spremljali bomo decembrsko ustvarjalno pot članov skupine Joker Out v Hamburg, kjer so posneli angleški album in tudi letošnjo evrovizijsko skladbo. Prav tako pa si bomo v oddaji premierno lahko ogledali tudi videospot.

Skladba, ki bo na liverpoolskem odru odpeta v slovenščini, ostaja zvesta zvoku skupine Joker Out.

Oddaja Misija Liverpool bo poleg glavnih zvezd večera skupine Joker Out gostila tudi številne druge glasbenike, ki so tesno povezani z evrovizijskimi zgodbami preteklih let. Na odru studia 1 Televizije Slovenija bodo nastopili Amaya, LPS, Nuša Derenda in Tomaž Mihelič. V spremljevalnem programu pa bo tokrat z nami tudi kantavtorica Konstrakta, ki je leta 2022 na izboru za Pesem Evrovizije zastopala Srbijo.