Ekipa oddaje Kaj dogaja? - Igor Bračič, Tilen Artač, Admir Baltić in Miha Brajnik. Foto: Adrian Pregelj
Ekipa oddaje Kaj dogaja? - Igor Bračič, Tilen Artač, Admir Baltić in Miha Brajnik. Foto: Adrian Pregelj
Z vami ponovno od 18. septembra ob 20.55 na TV SLO 1. Foto: Adrian Pregelj
Z vami ponovno od 18. septembra ob 20.55 na TV SLO 1. Foto: Adrian Pregelj

Zabavna satirična oddaja Kaj dogaja?, ki je na sporedu že tretje leto, je iz sezone v sezone bolje gledana. In kar obožujete, lahko pričakujete tudi v novi, že 6. sezoni oddaje Kaj dogaja? Še vedno bo to mesto, na katerem boste dobili najbolj zabaven tedenski pregled novic, se naučili nekaj od magistra Baltića v rubriki Beseda tedna ali slišali najnovejše teorije zarote od Mirana s šanka. Mikrofoni bodo prižgani, da ujamejo tudi vse izjave, ki jih slišite v Of D Rekord. Na PUP TV-ju pa bodo z neverjetnimi preobrazbami skrbeli, da bo oddaja ostala vedno uravnotežena.

Na nove zabavne vloge so že pripravljeni stalni sodelavci Alenka Marinič, Jure Mastnak in Anže Zevnik, v vsako oddajo pa bodo, tako kot do sedaj, povabili tudi novega zanimivega gosta. Brez gostov pa ne bo šlo tudi na koncu vsake oddaje, kjer se bodo Tilnu Artaču in Igorju Bračiču občasno pridružili znani domači glasbeniki v zdaj že legendarni rubriki Mala terasa.

Voditelj oddaje Tilen Artač. Foto: Adrian Pregelj
Voditelj oddaje Tilen Artač. Foto: Adrian Pregelj

Izjemna priljubljenost oddaje Kaj dogaja?
Letošnjo pomladno sezono je v povprečju spremljajo že 12,0 % oz. 227.800 gledalcev. Sobotne razvedrilne večere s kvizom Joker in oddajo Kaj dogaja? je samo v letošnjem letu vsaj deloma spremljalo že preko 1.250.000 gledalcev nad 4. letom starosti. (Vir: RTV Slovenija iz raziskave AGB Nielsen Media Research, panelni vzorec 450 gospodinjstev, starost nad 4 leta, gledanost z zamikom.)

Naj se vaš glas sliši tudi v Kaj dogaja?
Ker so v prejšnji sezoni v uredništvo dobili ogromno vaših vprašanj, mnenj in predlogov, so se v uredništvu oddaje odločili, da je prav, da se vaš glas sliši tudi v oddaji, zato pripravljajo novo rubriko, v kateri bo Tilen iskal rešitve za vaše križe in težave. Vse vas, ki bi želeli njihovo pomoč, vabijo da pišete preko družbenih omrežij ali pa na elektronski naslov kajdogaja@rtvslo.si.

Ekipa Kaj dogaja? vas že komaj čaka, saj je materiala vsak dan več. Znova z vami od sobote, 18. septembra, ob 20.55 na TV SLO 1.