Tudi v letošnji, jubilejni sezoni bodo mlade z malih zaslonov in na družbenih omrežjih pozdravili voditelji Katja Špoljar, Klara Eva Kukovičič in Maks Dakskobler.
Tudi v letošnji, jubilejni sezoni bodo mlade z malih zaslonov in na družbenih omrežjih pozdravili voditelji Katja Špoljar, Klara Eva Kukovičič in Maks Dakskobler.

Ena in edina informativna oddaja za mlade pri nas bo svojim mladim gledalcem vsak teden poročala o dogajanju doma in po svetu, o novih koronapravilih in koronašoli, jih vedno vprašala za mnenje, razlagala zapletene pojme in dogodke ali pa jim predstavila zanimivega vrstnika.

Tudi v letošnji, jubilejni sezoni bodo mlade z malih zaslonov in na družbenih omrežjih pozdravili voditelji Katja Špoljar, Klara Eva Kukovičič in Maks Dakskobler. Na terenu bodo vprašanja zastavljali otroški poročevalci, v oddaji pa bo prostor tudi za posnetke mladih, ki so v koronačasu postali dragoceni sodelavci.

»Upam, da nam bodo tudi letos pri ustvarjanju vsebin na pomoč priskočili nadobudni Infodromovci in nam predlagali teme in vprašanja, o katerih bi radi izvedeli (še) več,« pravi voditeljica Klara Eva, ki je prepričana, da bo letošnja sezona, že 10. po vrsti, še posebej razgibana in domiselna. Koronarazmere so nas prisilile, da razmislimo, kakšen je naš odnos do okolja in kaj lahko kot posamezniki naredimo za lepši svet. Podobno velja za kulturo: čeprav morda nimamo toliko priložnosti za obisk gledališč, koncertov in festivalov, lahko kulturo gojimo po svoje − s prijazno besedo in pozdravom, s solidarnostjo in razumevanjem drugih. Klara se med drugim veseli tudi novega znanja in spoznanj, ki jih bo prinesla nova sezona Infodroma.

»Ko delaš informativno oddajo, nikoli ne zmanjka tem, ki jih je treba razložiti, novih obrazov, ki jih je dobro poznati, in dogodkov, ki jih je vredno izpostaviti. Infodromu tako ne zmanjka vsebin za prispevke, ustvarjalcem pa vneme za raziskovanje, snemanje in spoznavanje novih sogovornikov,« je ob začetku nove sezone povedala urednica oddaje Tina Antončič.

Vsa ekipa že pridno snema in načrtuje nove vsebine, voditeljica Katja pa pravi, da bi lahko posebej izstopale teme, ki bi poudarjale druženje z vrstniki, medčloveške odnose in premagovanje težav, ki jih je prinesel covid, saj je za nami leto, ki je vplivalo tudi na osnovnošolce.

Infodromovci se veselijo druženja z gledalci tudi na vseh Infodromovih družbenih omrežjih, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, ki v svetu, polnem različnih informacij, potrebujejo odgovore.

Bodite z nami odprtih oči!