Voditelja Tilen Artač in Alenka Marinič vas bosta še vedno vsako soboto z zabavnim pregledom tedna seznanila z najbolj pomembnimi novicami iz tujega in domačega političnega parketa, če se bo ta seveda posušil do začetka snemanja.

Alenka Marinič in Tilen Artač. Foto: Adrian Pregelj, RTV Slovenija
Alenka Marinič in Tilen Artač. Foto: Adrian Pregelj, RTV Slovenija

Še vedno je tukaj njuna desna roka magister komedije Admir Baltić ki bo za vas redno prečesaval slovenski slovar in iskal nove vznemirljive besede in rekla, kdo ve morda pa dobi celo nov reklc.

Z nami ostaja tudi podmladek ekipe muzikantavtor Rober Petan, ki bo svoje veščine še vedno razkazoval v Redni rubriki po potrebi, pa si bo seveda umil roke.

Najbolj gledana in tudi edina slovenska politična telenovela Palomar v tretji sezoni prinaša vse skrivnosti starih prijateljev iz domačega političnega zakulisja, ki so naše kamere spustili še globlje v drobovje parlamenta in celo na stranišče!

Besede jim bosta v usta še vedno polagala Jernej Celec in Igor Bračič, ki bo poskrbel tudi, da vas bo na Mali Terasi vsak teden s kavča dvignil nov legendarni glasbeni hit.

Vrhunska politična satira, presenetljive glasbene priredbe, odlične imitacije, zanimivi gostje, predvsem pa obilica smeha in zabave, vsako soboto zvečer na prvem programu Televizije Slovenija.

Tilen Artač in Alenka Marinič. Foto: Adrian Pregelj, RTV Slovenija
Tilen Artač in Alenka Marinič. Foto: Adrian Pregelj, RTV Slovenija