Jure Godler, voditelj oddaje Foto:
Jure Godler, voditelj oddaje Foto:
Tilen Artač
Tilen Artač, voditelj oddaje

Komedija, glasba in večerja
Kdo si upa na večerjo? je edinstvena razvedrilna oddaja, ki bo obogatila nedeljske večere gledalcev, ki si želijo sproščeni večer poln prefinjenega humorja. Oddaja je nekakšna parodija na kuharske oddaje, predvsem na oddajo Ugani, kdo pride na večerjo. Koncept oddaje je preprost – popolno prepletanje komedije, glasbe, večerje in gosta, ki si upa.
Gostitelja sta priznana komika, imitatorja in glasbenika Jure Godler in Tilen Artač, oba velika ljubitelja Benny Hilla, Monty Pythona in Mozarta. V vsaki oddaji bo večerjo pripravljala kuharska vila je igralka in manekenka Inti Šraj. Njen kuharski moto je eksperimentiranje z eksotiko in drugačnostjo.
Za kvalitetno glasbeno podobo še naprej skrbijo Hammas&Papas.

Komedija, glasba in večerja
Kdo si upa na večerjo? je edinstvena razvedrilna oddaja, ki bo obogatila nedeljske večere gledalcev, ki si želijo sproščeni večer, poln humorja. Oddaja je nekakšna parodija na kuharske oddaje, predvsem na oddajo Ugani, kdo pride na večerjo. Koncept oddaje je preprost – popolno prepletanje komedije, glasbe, večerje in gosta, ki si upa.

Gostitelja sta priznana komika, imitatorja in glasbenika Jure Godler in Tilen Artač, oba velika ljubitelja Bennyja Hilla, Monty Pythona in Mozarta. V vsaki oddaji bo večerjo pripravljala kuharska vila in igralka Inti Šraj. Njen kuharski moto je eksperimentiranje z eksotiko in drugačnostjo.

Za kakovostno glasbeno podobo še naprej skrbijo Hammas & Papas.

Vabljeni k ogledu!