Anketo najdete na povezavi https://www.1ka.si/oTVSlovenija

Gledalci Televizije Slovenija so v prihodnjih tednih vabljeni, da na omenjeni povezavi izpolnijo anketo, s katero jih vabimo, da nam zaupajo svoje mnenje o programih in vsebinah, ki jih najdejo na Televiziji Slovenija. Hkrati pa je izpolnjevanje ankete tudi prilika, da izrazijo svoja pričakovanja glede televizijskih vsebin v prihodnje.

Anketa, ki bo zajela vse segmente delovanja Televizije Slovenija, in sicer od kulture, razvedrila pa vse do športa, bo gledalce med drugim spraševala o poslanstvu javne televizije, času, ki ga preživijo pred televizijskimi zasloni, o vsebinah, ki jih je po njihovem mnenju premalo ali pa preveč na Televiziji Slovenija, o primerni dolžini oddaj, količini dnevno-informativnih oddaj in podobno.

Preko odgovorov gledalcev namreč želimo izvedeti, kako lahko program in ponudbo Televizije Slovenija še izboljšamo ter postanemo še bolj priljubljena izbira med televizijskimi programi.
Anketa je namenjena pridobivanju vpogleda v potrebe in težnje gledalcev ter bo pripomogla k oblikovanju programov Televizije Slovenija, ki bodo bolj prilagojeni njihovim željam, potrebam in pričakovanjem.

Izpolnjevanje ankete je anonimno. Zbrani podatki bodo obravnavani strogo zaupno, analizirani pa bodo izključno v skupni obliki in ne na ravni posameznih odgovorov.