Vsemogočna nogometna zabava s sanjsko ekipo in posebnim gostom Marcosom Tavaresom vas čaka 9. junija ob 20.00 na TV SLO 1. Foto: Žiga Culiberg
Vsemogočna nogometna zabava s sanjsko ekipo in posebnim gostom Marcosom Tavaresom vas čaka 9. junija ob 20.00 na TV SLO 1. Foto: Žiga Culiberg
Marco Tavares se bo predstavil v vlogi nogometnega sodnika v igri Z glavo na travo. Foto: Žiga Culiberg
Žogomet je igra, v kateri bodo tekmovalci igrali nogomet v velikanskih balonih. Foto: Žiga Culiberg

»Če je nogomet najbolj množično oboževan šport z najbolj dovršeno in napeto dramaturgijo, je naša oddaja Vse je mogoče najbolj konfuzna, simpatična in smešna oddaja pri nas. To bomo dokazali s kopico vam že dobro znanih in tudi popolnoma novih nogometnih iger,« napoveduje Bojan Emeršič, gostitelj oddaje.

Sanjska ekipa, ki vas bo v tokratni oddaji zabavala, z nogometom nima popolnoma nič. Imajo pa neverjetno voljo, da vas zabavajo in nasmejijo. Z vami bodo Luka Korenčič, Nina Valič, Mario Ćulibrk, Miha Brajnik, Ana Maria Mitić, Gorazd Žilavec in Vili Resnik. V oddajo pa prihaja tudi prav posebna zvezda slovenskega klubskega nogometa – 'mariborski' Brazilec Marcos Tavares.

Oddaja bo kot vedno polna smeha, zabave, improvizacije, plesa, pantomime in besednih iger, ker pa je oddaja nogometno obarvana, bo tudi nekaj novih iger. Tako boste lahko prvič spremljali nogometno igro Žogomet, kjer se bodo tekmovalci pomerili v velikanskih balonih, noro zabavno in neobičajno verzijo ročnega nogometa pa vam bodo pokazali v igri Z glavo na travo. Seveda ne bo manjkala niti zvezda oddaje – poševni oder. Solze smeha so tudi tokrat zagotovljene!

Ne zamudite posebne izdaje vsemogočne zabave v soboto, 9. junija, ob 20.00 na TV SLO 1.

Fotografije v višji ločljivosti je na voljo tukaj.