Za dobro uro zabave bo ob sobotah zvečer poskrbela ustaljena ekipa: voditelj Saša Jerković ter kapetani Miha Brajnik, Matjaž Javšnik, Ana Maria Mitić in Tilen Artač. Foto: Žiga Culiberg
Za dobro uro zabave bo ob sobotah zvečer poskrbela ustaljena ekipa: voditelj Saša Jerković ter kapetani Miha Brajnik, Matjaž Javšnik, Ana Maria Mitić in Tilen Artač. Foto: Žiga Culiberg
Ekipi oddaje Kdo bi vedel se bo kot znanstvenik na novo pridružil kemik in stand-up komik Aleš Novak. Foto: Žiga Culiberg

Zabavni družinski kviz Kdo bi vedel bo tudi v novi sezoni na sporedu ob sobotah ob 20.00 na TV SLO 1.

Kapetanoma bosta na pomoč v prvi oddaji priskočila Maja Keuc in Jonas Žnidaršič. Foto: Žiga Culiberg

Skozi novo sezono vas bo popeljala ustaljena ekipa oddaje Kdo bi vedel: voditelj Saša Jerković, kapetani Miha Brajnik, Matjaž Javšnik, Tilen Artač in Ana Maria Mitić, na novo pa se jim bo kot znanstvenik pridružil kemik in stand-up komik Aleš Novak. "Po izobrazbi sem kemijski inženir, zdaj se ukvarjam s komedijo. V oddaji lahko to dvoje združim, kar mi predstavlja velik izziv in mi je v veliko veselja. Mama, sem ti rekel, da bo diploma še prav prišla. Čez sedem let vse prav pride," pred začetkom nove sezone oddaje Kdo bi vedel v smehu pravi Aleš Novak, ki se prvega sodelovanja s Televizijo Slovenija že veseli.

Tudi to pomlad se bosta v vsaki oddaji dva kapetana borila za zmago, vsakemu pa bo na pomoč priskočila ena znana osebnost iz sveta zabave, športa ali medijev. Pot do zmage gledalcem prinaša dobro uro originalne zabave, saj odgovori na 12 nenavadnih vprašanj, na katera morata odgovoriti tekmujoči ekipi, prinašajo mnogo zanimivosti, na katere niti pomislili niste. In ker je to kviz, v katerem denar zaslužijo gledalci, bo tudi v novi sezoni zmagovalna ekipa pridobljeni izkupiček razdelila med svoje občinstvo.

Jonas Žnidaršič in Maja Keuc bosta gosta prve oddaje
Ustvarjalci kviza Kdo bi vedel bodo že s prvo oddajo poskrbeli za pravo mero smeha in zabave. Kapetanki Ani Marii Mitić se bo pridružil eden in edini Jonas Žnidaršič, ki mu kvizi zagotovo niso tuji in prav zanimivo bo videti, kako se bo znašel v vlogi tekmovalca in ne voditelja. Kapetanu Mihi Brajniku se bo pridružila čudovita Maja Keuc, ki bo s svojo pozitivnostjo, že tako veselo razpoloženje, dvignila še za kako stopinjo.

Kdo bi vedel je lani pred male ekrane privabil številne Slovenke in Slovence
Kviz Kdo bi vedel si je v letu 2017 v povprečju ogledalo kar 10,9 odstotka gledalcev, starih nad 4 leta, kar pomeni, da si je vsako premierno oddajo v povprečju ogledalo 206.400 tisoč gledalcev. Posamezna oddaja je v povprečju dosegla skoraj 400.000 različnih gledalcev. Vsaj minuto katerekoli premierno predvajane oddaje Kdo bi vedel si je v letu 2017 ogledalo kar 1.218.000 oz. 65 % različnih gledalcev, starejših od 4 let.
(Vir: RTV Slovenija iz raziskave AGB Nielsen Media Research, panelni vzorec 450 gospodinjstev, starost nad 4 leta, gledanost znotraj istega dne)

Avtor fotografij je Žiga Culiberg. Vse fotogafije v polni ločljivosti so na voljo tukaj.

Zabavni družinski kviz Kdo bi vedel bo tudi v novi sezoni na sporedu ob sobotah ob 20.00 na TV SLO 1.

Kapetanu Mihi Brajniku se bo v prvi oddaji pridružila Maja Keuc ... Foto: Žiga Culiberg
... Ani Marii Mitić pa Jonas Žnidaršič. Foto: Žiga Culiberg