Zabavni petkovi večeri z Melani in Blažem bodo ponovno z vami od 24. septembra. Foto: Adrian Pregelj
Zabavni petkovi večeri z Melani in Blažem bodo ponovno z vami od 24. septembra. Foto: Adrian Pregelj

Osrednja novost v novi sezoni oddaje V petek zvečer je tekmovanje med slovenskimi kraji za naziv Najboljši kraj. V vsaki oddaji se bosta v štirih zabavnih igrah pomerili ekipi, ki ju bodo sestavljali športniki, pevci in posamezniki, na katere je tekmujoči kraj zelo ponosen. V jesenskem ciklu bodo ustvarjalci oddaje predstavili 22 krajev, akcija pa se bo zaključila maja prihodnje leto, ko bo znan zmagovalec turnirja. V zmagovalnem, najboljšem kraju, bo ekipa oddaje V petek zvečer pripravila veliko zabavo z glasbenim sestavom Diamanti, voditeljema in številnimi glasbenimi gosti. Avtorji oddaje se visoke motivacije s kančkom pozitivne tekmovalnosti vseh akterjev že zelo veselijo.

»Izredno se veselim spet petkovega druženja z našimi Diamanti, novih pevskih variacij in še posebej publike v studiu. Čez poletje smo si napolnili baterije, da štartamo novo sezono tako, kot se »zagre«. Komaj čakamo, da z ekipo in gosti v jesenski sezoni ustvarimo odlične vsebine in spomine,« se novih petkovih večerov veseli Melani Mekicar, Blaž Švab pa dodaja: »Z ekipo in Diamanti smo se srečali tudi poleti. Smejali smo se skupnim dogodivščinam in lepim trenutkom. Obujali spomine na dobro glasbo, ki smo jo v prvi sezoni peli in igrali v živo. Prav vsi se nove sezone veselimo. Ustvarjanje oddaj v tem času z več ljudmi je stresno, a smo hkrati ponosni, da vztrajamo

Tudi v novi sezoni vas vsak petek zvečer čaka dobra ura zabave, glasbe, humorja in tekmovalnosti. Orkester vrhunskih glasbenikov bo v sodelovanju z gostujočimi pevskimi zvezdniki in mladimi upi poskrbel za čisto sveže izvedbe tako legendarnih hitov kot tudi novih pesmi vseh zvrsti slovenske glasbe – od popularne do narodno-zabavne, predvsem pa vse v živo. Za priredbe skrbita Miha Gorše in Martin Juhart, izvaja pa jih odlični 14-članski sestav Diamanti. Skozi zabavne petkove večere vas bosta tudi to jesen popeljala Blaž Švab in Melani Mekicar, avtor humorističnih vložkov pa je Jure Karas. Ekipi se jeseni pridružuje še inovativni Miha Brajnik, ki bo prevzel vlogo sodnika pri družabnih igrah.