Radio Si vabi slovenske glasbene izvajalce, da se tudi v letošnjem letu v čim večjem številu odzovejo na javni natečaj za koncertni nastop in produkcijo novih skladb.

Da je javni natečaj Radia Si že dobil pomembno mesto med slovenskimi glasbeni ustvarjalci, kaže velik odziv v letih 2021, 2022 in 2023. Na vsak razpis se je prijavilo skoraj 100 glasbenih izvajalcev. Med zmagovalci preteklih let so Ditka, Fed Horses, Koala Voice, Pine Tree, WCKD Nation, Aka Neomi, Roosters Cocktail, Itch, Rumejts ... In prav skladbe, posnete v Studiu 22 Regionalnega RTV-centra Maribor, so pomembno zaznamovale pretekla leta na številnih radijskih postajah.

Uveljavljeni in neuveljavljeni izvajalci, ki želijo pridobiti možnost studijskega snemanja skladbe in koncertnega nastopa na RADIO Si MAIN STAGE-u, se lahko z demo posnetkom še neobjavljene slovenske ali/in tujejezične skladbe prijavijo do 3. aprila 2024.

Prijavijo se lahko z minimalističnimi demo posnetki, torej ob spremljavi le enega glasbenega inštrumenta. Vse podrobnosti razpisa in pogoji prijave so dostopni TUKAJ.

Dodatne informacije v zvezi s potekom projekta »RADIO Si 2024 STANDOUTS« so na voljo na: Radio Si, Ilichova 33, Maribor, po telefonu 02 429 91 33, 041 922 713 (Marjan Kokol) ali na glasba@radiosi.eu.

Pokažite svojo umetniško kreativo, veselimo se vaše prijave in novih skladb!