V nastajanju je 15. Vlada Republike Slovenije pod vodstvo dr. Roberta Goloba, ki vodenje države prevzema v izjemno zahtevnih časih. V dneh, ko na pristojnih odborih državnega zbora potekajo zaslišanja ministrskih kandidatov, bo Informativni program Televizije Slovenija pestremu političnemu dogajanju posvetil dobršen del posebne oddaje Odmevi Plus.

Kdo so ministrski kandidati in kakšni so njihovi odgovori na najbolj pereča vprašanja z njihovega področja? Kateri so glavni izzivi, ki čakajo bodočo vlado? Kakšni so njeni načrti in kakšna časovnica za njihovo implementacijo? Na ta in druga vprašanja bodo v ponedeljek, 30. maja, od 21. ure dalje iskali odgovore ustvarjalci posebne oddaje Odmevi Plus.

Novinarji informativnega programa Televizije Slovenija bodo že ves vikend spremljali zaslišanja bodočih ministrov, v ponedeljek pa bomo, poleg poročanja o novih predstavitvah ministrskih kandidatov, v studiu z različnimi gosti in strokovnjaki z različnih področij (od javnih financ, malega gospodarstva do obrambe) analizirali dogajanje. Gledalcem bomo ponudili analitičen in tehten pogled na aktualno politično dogajanje v državi.

Vabljeni k ogledu!

Oddaja Studio City, predvidena v tem terminu, bo zaradi posebne oddaje odpadla. Gledalcem se za razumevanje zahvaljujemo.