Imate tudi vi vprašanje, ki bi ga radi zastavili varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija, Ilinki Todorovski, ali njenim gostom?

Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski, Foto: Adrian Pregelj, RTV SLO
Varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev Ilinka Todorovski, Foto: Adrian Pregelj, RTV SLO

Odgovore bomo skupaj iskali v sredo, 23. oktobra 2019, ob 19.30 uri v Občinski knjižnici Jesenice. Varuhinji pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija, Ilinki Todorovski se bosta pridružila Jan Novak, dopisnik TV Slovenija z Gorenjske in voditelj informativnih oddaj ter Aljana Jocif, dopisnica Radia Slovenija z Gorenjske.

Ilinka Todorovski, varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija, odpira dialog z javnostjo, v katerem si ustvarjalci vsebin in pristojni za delovanje zavoda z občinstvom medsebojno prisluhnejo, izmenjajo mnenja, predvsem pa pojasnjujejo, kakšna je vloga javnega medijskega servisa v današnjem času. Varuhinja obiskuje slovenska mesta, kjer skupaj z lokalnimi dopisniki in drugimi znanimi obrazi in glasovi RTV Slovenija sprašuje, pojasnjuje in odgovarja na konkretna vprašanja.

Vstop na dogodek je brezplačen, vabljeni vsi gledalci, poslušalci in bralci RTV vsebin ter drugi uporabniki storitev javnega medijskega servisa.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija