Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Biatlon

Johannes Thingnes Boe v Pekingu dobil še četrto zlato medaljo

Norvežan Johannes Thingnes Boe je dobil najatraktivnejšo biatlonsko disciplino − tek s skupinskim startom in s tem v Pekingu osvojil še svojo četrto zlato medaljo, skupaj pa peto, s čimer je eden od junakov teh iger.

13

Več novic

Fak bo zaradi slabe forme izpustil zadnjo tekmo

Biatlonec Jakov Fak si je na olimpijskih igrah v Pekingu priboril nastop na petkovi tekmi s skupinskim štartom, a se je odločil, da na njej ne bo nastopil. Tako so tudi zanj olimpijske igre končane.

72

Švedinje osvojile štafetno zlato, Norvežanke brez medalje

Švedske biatlonke so dobile štafetno preizkušnjo 4 x 6 km v Pekingu in osvojile olimpijsko zlato. Drugo mesto so zasedle Rusinje, tretje so bile Nemke. Slovenske štafete ni bilo na štartu.

7

Norvežani iz prepada do olimpijskega zlata

Norveški biatlonci so po 5. strelskem nastopu na petem mestu za vodilno Rusijo zaostajali skoraj dve minuti, še pred zadnjim strelskim nastopom je razlika znašala slabo minuto, vseeno pa so na koncu postali olimpijski prvaki v moški štafeti.

72

Tandrevold po kolapsu v cilju ne bo več nastopala v Pekingu

Norveška biatlonka Ingrid Landmark Tandrevold ne bo več nastopala na olimpijskih igrah v Pekingu, potem ko je na petkovi zasledovalni tekmi zaradi težav s srcem padla na ciljni črti, poroča nemška tiskovna agencija DPA.

26
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov