Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Umetnostno drsanje

CAS zavrnil zahtevo ameriških drsalcev, da se podelijo medalje za ekipno tekmo

Športno razsodišče je pritrdilo MOK-u, da zaradi primera Kamile Valijeve podeli medalje za ekipno tekmo v umetnostnem drsanju šele po koncu dopinškega postopka proti ruski drsalki. Deveterica drsalcev iz ZDA bo morala tako počakati na primerno priložnost.

3

Več novic

Brezčuten odziv trenerke Kamile Valijeve vznemirja javnost

Številni so trpeli s Kamilo Valijevo, posebnega sočutja pa takoj po ponesrečenem nastopu ni imela sporna trenerka Eteri Tutberidze: "Zakaj si se predala? Razloži mi, zakaj?"

145

Valijevi so se kruto sesule sanje, zlato Ani Ščerbakovi

Rusinja Ana Ščerbakova je po lanskem naslovu svetovne prvakinje postala še olimpijska prvakinja v umetnostnem drsanju. Kamila Valijeva, ki je bila po kratkem programu v najboljšem položaju, je na 4. mestu ostala brez medalje.

181

"Kako do vrhunskih izidov? Popiti je treba dovolj dopinga."

V središče te zgodbe o umetnostnem drsanju bomo postavili tri ruska dekleta, osrednji liki pa so pravzaprav tisoče in tisoče deklic, ki so v upanju na športni uspeh žrtvovale svoje sanje, otroštvo in zdravje. Zgodbo začenjamo v Oklahomi leta 1995.

63

Kamila Valijeva kljub ogromnemu pritisku vodi po kratkem programu

Pred nastopom v kratkem programu se je oglasila Kamila Valijeva, ki je zaradi dopinškega primera postala osrednje ime zimskih olimpijskih iger v Pekingu. "Zadnji dnevi so bili zame zelo težki. Sem vesela, a obenem čustveno izčrpana."

149
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov