Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Deskanje

Deskarski zvezdnik Shaun White ob upokojitvi nabit s čustvi in prevzet od hvaležnosti

Ameriški deskarski zvezdnik Shaun White je ob potrditvi zaključka tekmovalne kariere po olimpijskih igrah v Pekingu spregovoril o "lepem potovanju" skozi bogato in uspešno kariero.

1

Več novic

Gloria Kotnik: Včasih sem se sekirala, zdaj pa se ne več!

"Večkrat se mi je zgodilo, da sem bila pretrenirana, brez energije, v nekem krču, ker sem si rezultat tako želela," je v Olimpijskem dnevniku priznala Gloria Kotnik, ki je v Pekingu le dočakala vrhunec – bronasto medaljo!

16

Ameriški par Jacobellis - Baumgartner do zlata v deskarskem krosu

Osmi tekmovalni dan 24. zimskih olimpijskih iger so v Pekingu podelili šest kompletov medalj. Presenečenje dneva je sneženje v Džangdžjakovu, v pravem metežu sta Američana Nick Baumgartner in Lindsey Jacobellis zmagala na mešani tekmi deskarskega krosa.

2

Hirano končal prevlado Whita, ki je ostal tik pod odrom

V eni najbolj pričakovanih odločitev je japonski deskar Ajumu Hirano postal olimpijski prvak v snežnem žlebu. Shaun White je svoj zadnji olimpijski nastop končal brez medalje, finale je namreč končal na četrtem mestu.

4

Shaun White

Hvala, deskanje. Bilo si ljubezen mojega življenja. Vsi so mi govorili, da ta šport in triki brez mene ne bi tako napredovali, kot so. To me resnično veseli. Tudi tu bi rad spet stal na stopničkah, a preprosto ne moreš imeti vedno vsega.

1
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov