Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Alpsko smučanje

Shiffrin hvaležna medijem, da lahko prek njih z ljudmi deli občutke tudi ob porazih

Mikaela Shiffrin je z ameriško reprezentanco na mešani paralelni tekmi osvojila četrto mesto in Peking kljub nastopom v vseh šestih disciplinah zapušča brez kolajne. Je pa po koncu tekme spravljivo govorila o medijih.

15

Več novic

Slovenija najprej proti Kanadi, v morebitnem četrtfinalu pa proti Avstriji

Spored alpskega smučanja se bo na igrah v Pekingu končal v soboto s paralelno mešano ekipno tekmo. Slovenija je po zaslugi srebrnega veleslalomista Žana Kranjca med nosilci kolajn na Kitajskem v alpskem smučanju. V soboto jo najprej čaka boj s Kanado.

21

Gisin ubranila olimpijsko krono, Shiffrin znova hitro odstopila

Drugič zapored je alpska smučarka Michelle Gisin postala olimpijska prvakinja v kombinaciji. Za popoln švicarski dan je s srebrom poskrbela Wendy Holdener, bron pa je dobila Italijanka Federica Brignone. Maruša Ferk Saioni je bila deveta.

132

Mikaela Shiffrin želi pekinške igre rešiti z uspehom v kombinaciji

Mikaela Shiffrin, ki je v drznih sanjah upala celo na pet medalj v Pekingu, bo poskušala rešiti igre vsaj z uspehom v kombinaciji, v kateri je precej izrazita favoritinja.

34

Zlati Noel: Vedel sem, da sem v dobri formi

Clement Noel je odlično začel letošnjo sezono, saj je v Val d'Iseru dobil uvodni slalom sezone, a nadaljevanje sezone je bilo slabše, a v Pekingu je prikazal najboljši nastop sezone in z olimpijskim zlatom dosegel uspeh kariere.

9
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov