Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

SP v nordijskih disciplinah 2011 - Arhiv

1 2 3

Pred magistratom počastili bronaste športnike

Torkov večer v središču Ljubljane je bil posvečen dogajanju pred magistratom, kjer so častni sprejem priredili Petri Majdič, Robertu Kranjcu, Petru Prevcu, Juriju Tepešu in Jerneju Damjanu.

Foto/video: Skakalci po noči brez spanca rajali še na Brniku

Na brniškem letališču je lepa množica navijačev pozdravila bronaste skakalce. "Vedno smo verjeli v vas," je pisalo na transparentu.

Dolgo je bilo treba trpeti, a bronasto plačilo je le prišlo

Slovenski navijači so osupnili, skakalcem pa se je kar odpulilo. Po tako neprepričljivi sezoni verjetno niti oni niso verjeli, da bodo v Oslu dobili medaljo.

Po 50 km odločila le dobra sekunda

Norvežan Petter Northug je dobil kraljevsko preizkušnjo smučarjev tekačev na svetovnem prvenstvu v Oslu - tek na 50 km, s čimer je ubranil naslov iz Libereca.

Video: Skakalci v vetrovni loteriji do nepričakovane medalje

Neverjetno - slovenski skakalci so po precej ponesrečeni sezoni na svetovnem prvenstvu v Oslu osvojili bronasto medaljo na moštveni tekmi.

Johaugova v maratonu zadala Björgenovi prvi poraz

Therese Johaug je zmagovalka zadnje ženske preizkušnje na svetovnem prvenstvu v Oslu. Na 30 km prosto je prepričljivo ugnala tudi Marit Björgen.

Northug v finišu pritekel Norveški novo zlato

Moška tekaška štafeta Norveške je ubranila naslov svetovnega prvaka in se pred navdušeno množico navijačev v Oslu že šestič zapored okitila z zlato medaljo.

Avstrijski kombinatorci znova zlati po dramatičnem zaključku

Z ekipno tekmo na veliki skakalnici so svoje nastope na svetovnem prvenstvu v Oslu končali kombinatorci. Zlato kolajno so osvojili Avstrijci, ki so ugnali Nemce in ponovili uspeh s srednje skakalnice.

Konec meseca zadnje dejanje Batmana z Wisle

Adam Malysz, eden najboljši smučarskih skakalcev vseh časov, je napovedal konec tekmovalne kariere. V svetovnem pokalu bo zadnjič skakal v Planici, dokončno slovo pa bo imel 26. marca v Zakopanah.

Ammann preprečil trojno avstrijsko zmago

Dvojna avstrijska zmaga na Holmenkollnu: svetovni prvak na veliki skakalnici je Gregor Schlierenzauer, ki je le za 0,3 točke prehitel Thomasa Morgensterna. Jernej Damjan je bil 13.

Tekačice do zgodovinskega sedmega mesta

Norveške tekačice so na svetovnem prvenstvu v Oslu osvojile zlato medaljo v štafeti 4 x 5 km. Slovenska štafeta je osvojila odlično sedmo mesto.

Slovenki po kriznem krogu Višnarjeve obstali na 5. mestu

Po zmagi v kvalifikacijah ekipnega šprinta na SP-ju v Oslu sta Katja Višnar in Petra Majdič lovili medaljo, a sta nato v finalu ekipnega šprinta osvojili "le" peto mesto.

Kvalifikacije preložene na četrtek

Zaradi goste megle in sunkov vetra so kvalifikacije za tekmo na veliki skakalnici na SP-ju v Oslu, ki bi morale biti v sredo ob 18.00, preložili na četrtek ob 15.30. ...

Prva zlata kolajna za Francijo po letu 2005

Francoz Jason Lamy Chappuis je zmagal na posamični tekmi nordijskih kombinatorcev na svetovnem prvenstvu v Oslu. Izmed Slovencev je bil najvišje Gašper Berlot na 29. mestu.

Spletna stran Vesne Fabjan

Mnogi tekmovalci, strokovnjaki, novinarji in gledalci so mnenja, da si je Vesna zaslužila medaljo. Predvsem zaradi borbenosti, pa tudi zaradi zgodbe, ki se dogaja Vesni v zakulisju v zadnjih letih.

Slovenki po novo šprintersko medaljo

Posamična šprinterska tekma tekačic je Sloveniji na svetovnem prvenstvu v Oslu prinesla medaljo in prav lahko se zgodi, da bo po ekipnem šprintu v klasični tehniki bera še bogatejša.

Finec Heikkinen v Oslu češki bron nadgradil v zlato

Klasična tekma smučarjev tekačev na 15 km na nordijskem svetovnem prvenstvu je pripadla Fincu Mattiju Heikkinenu, ki si oder deli z dvema Norvežanoma.

Marit Björgen ne bo nastopila na ekipni tekmi

Norveška smučarska tekačica Marit Björgen na svetovnem prvenstvu v nordijskem smučanju v domačem Oslu ne bo osvojila šestih zlatih odličij.

Ob Frenkovi spodbudi in na Petrinih smučeh navdušili vse

Kako malo je potrebno, da so ljudje zadovoljni. To se nam potrjuje iz dneva v dan. Seveda tudi v športu, kjer dober končni izid navduši predvsem tistega, ki ga doseže, pa tudi vse tiste, ki jim je špo ...

Slovenski kombinatorci ob debiju izpolnili cilj

Izkušeni Mario Stechert je Avstriji priboril zlato medaljo na ekipni tekmi nordijskih kombinatorcev, potem ko je v finišu premagal Nemca Tina Edelmanna. Bronasta je bila Norveška.

1 2 3