Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Joe Biden

ZDA 2020 Biden: "ZDA so znova pripravljene voditi svet"

Naslednji ameriški predsednik Joe Biden je v svojem prvem intervjuju po izvolitvi dejal, da prenos oblasti v Beli hiši poteka brez težav. Predsednik Donald Trump namerava medtem pomilostiti nekdanjega svetovalca za nacionalno varnost Michaela Flynna.

225

Več novic

Nancy Pelosi ostaja predsednica predstavniškega doma kongresa

Novoizvoljeni predsednik ZDA Joe Biden bo imel prihodnji dve leti pomembno zaveznico v predsednici predstavniškega doma ameriške kongresa Nancy Pelosi, ki je dobila podporo kolegov za nov mandat, čeprav se je demokratom večina v domu zmanjšala.

22

Biden opozarja Trumpa: "Če ne bomo sodelovali, bo umrlo še več ljudi"

Novoizvoljeni ameriški predsednik Joe Biden je opozoril, da bi lahko zavlačevanje z menjavo v Beli hiši, ki jo ovira administracija predsednika Donalda Trumpa, povzročilo še več smrti zaradi novega koronavirusa.

117

Biden zmagal še v Georgii, Trump izgublja vse več tožb

Več medijev je Joeju Bidnu pripisalo zmago v Georgii, kjer je demokratski predsedniški kandidat zmagal prvič od leta 1992. Osvojil je 306 elektorskih glasov, predsednik Donald Trump, ki izgublja vse več tožb proti izidom volitev, pa 232.

251

Biden za vodjo kabineta izbral Rona Klaina, Trumpova ekipa s tožbo v Michiganu

Medtem ko novoizvoljeni predsednik Joe Biden vleče prve poteze pri oblikovanju nove administracije, za vodjo kabineta je imenoval Rona Klaina, so iz Georgie, kjer bodo zaradi tesnega izida izvedli novo štetje, sporočili, da bodo glasove šteli na roke.

187
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov