Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Čarlijev cirkus • oddaje

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O pogumu Karla Gustava

19.02.2016

Nekoč, pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski, so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o pogumu Karla Gustava, ki ima ogromne mišice! Kaj misliš, ga lahko kaj prestraši?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O manekenki v svileni obleki

18.02.2016

Nekoč, pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski, so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o manekenki v svileni obleki. Kaj misliš, bo navdušila zbrano občinstvo?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O zgodbah starega mroža, otroška serija

17.02.2016

Nekoč, pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski, so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o zgodbah starega mroža. Kaj misliš, jim bo zbrano občinstvo prisluhnilo?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O dveh prepirljivih papigah

16.02.2016

Nekoč, pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski, so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o dveh prepirljivih papigah. Kaj misliš, bodo nenehni prepiri Rudija in Renate zabavali občinstvo?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O dveh belih medvedkih

15.02.2016

Nekoč, pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski, so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o dveh belih medvedkih. Kaj misliš, bosta Nils in Lars postala nova člana našega cirkusa?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O šimpanzu Srečku in njegovi sreči

20.02.2015

Nekoč pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o nagajivem šimpanzu Srečku. Menil je, da mu bo srečo prinesla štiriperesna deteljica. Kaj misliš, bo spoznal, da so prava sreča dobri prijatelji in ne deteljica?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O pingvinčku, ki še ni videl rož

19.02.2015

Nekoč pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o pingvinčku Petru, ki bi zelo rad videl rože. Kaj misliš, mu bodo naši cirkuški prijatelji uspeli uresničili to veliko željo?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O kodru in mešančku

18.02.2015

Nekoč pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o čistokrvnem kodru Stanislavu in mešančku Nacetu. Zelo različna sta, ampak ali sta lahko kljub temu tudi prijatelja?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O zajčku iz klobuka

17.02.2015

Nekoč pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o zajčku Viliju, ki je menil, da ga nihče ne opazi. A zdaj je napočil njegov čas! Kaj misliš, mu bo uspelo navdušiti zbrane gledalce?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O kravi na trapezu

16.02.2015

Nekoč, pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski, so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki.

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O krokodilčku, ki so mu izpadali zobje

31.10.2014

Nekoč, pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski, so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o krokodilčku Kostji, ki so mu izpadali zobje. Kaj misliš, ga bo klovn Čarli lahko potolažil?

Čarlijev cirkus Čarlijev cirkus: O konju, ki ni hotel v šolo

30.10.2014

Nekoč, pred davnimi časi, za devetimi cvetočimi travniki in desetimi sladolednimi kioski, so živeli razigrani in veseli otroci. Radi so se igrali lutkovno gledališče, v katerem so imeli glavno vlogo cirkuški junaki. Današnja pripoved govori o konju Konradu, ki ni hotel v šolo. Kaj misliš, ga bo klovnu Čarliju uspelo pregovoriti, da bo prestopil šolski prag?

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov