Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Bučke, satirično informativna parodija

Po uspešni prvi sezoni je tu novih deset jesenskih nadaljevanj. Oddaja z izmišljenimi novicami postaja resna konkurenca etabliranim informativnim oddajam. Bučke odslej vodi Slavko Bobovnik.
Oddaja, ki si jo je zamislil scenarist in režiser Bojan Krajnc, še vedno temelji na preverjenem trikotniku: animacije – imitacije – nadsinhronizacije. Poleg Bobovnika kvartet studijskih likov sestavljajo še Marcel Štefančič, Matej Lahovnik in Zmago Sagadin. Iz parlamenta bo še naprej poročala La Toya.
Pri oddaji sodelujejo naši najboljši govorni imitatorji: Tilen Artač, Jure Mastnak, Renato Vindiš, Aleksander Pozvek in Jasna Kuljaj. Ekipi se je pridružil scenarist, komik in glasbenik Igor Bračič. Za animirano produkcijo skrbi Media Atlas, na čelu s programerjem Tadejem Fiusom (Hri-bar, Poldnevnik in Jebovlje). 3D animirane like izdelujejo v podjetju Hikikomori, osnovne karikature likov pa riše Boris Oblak. Za zvočno podobo oddaje skrbita tonska mojstra Tom Lemajič in Matej Avsenak. Posnetke še naprej vestno zbira Nataša Žunić.

Režiser: Bojan Krajnc

Scenarij: Bojan Krajnc, Igor Bračič

Igralci: Tilen Artač, Jure Mastnak, Renato Vindiš, Aleksander Pozvek in Jasna Kuljaj

Zadnje oddaje

Nazaj
Naprej
Več

Zadnji prispevki

Nazaj
Naprej
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov