Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

DNK – Družina Na Kavču • oddaje

DNK – Družina Na Kavču Družina Valdes

17.09.2016

Dobre zgodbe je mogoče pripovedovati tudi brez besed. Nocoj gostimo družino, v kateri oče to počne že 70 let. Rojstna Kuba mu je v DNK zapisala ples, na poti na Češko pa se je ustavil v Ljubljani, kjer živi, dela in ljubi že skoraj pol stoletja. Na kavču gostimo družino Valdes.

DNK – Družina Na Kavču Družina Kljun

25.07.2016

Oče je zanjo ustanovil plesno šolo. Sta si z njeno mamo plesalko takrat predstavljala, da bo drobno, a nadarjeno in odločno dekletce zraslo v plesno ikono, ki pleše ob boku svetovnih glasbenih zvezd, kot sta Jennifer Lopez in Justin Bieber, poučuje v več kot 30 državah po svetu, na spletu dosega milijone ogledov koreografskih mojstrovin, ob vsem pa ostaja srčna motivatorka z glavo na pravem mestu? Naravnost s svetovnih zvezdniških odrov na DNK kavč prihaja Nika Kljun z družino.

DNK – Družina Na Kavču Družina Kermauner

18.07.2016

Doma so pisali knjigo odnosov. Tako jih je oče, znani slovenski filozof, učil temeljitosti tudi v družini. Najstarejša hči je osem dni preživela v popolni temi, da bi lažje razumela svet slepih in slabovidnih. Prav knjiga pa že desetletja barva kri celotne družine z velikansko literarno dediščino in knjižnico v stolpu kraškega doma. Na kavču gostimo družino Kermauner.

DNK – Družina Na Kavču Družina Buh

11.07.2016

Po srcu je rokerica, ki zelo natančno igra tudi v temi. Ime svojega prvega benda je kot grafit zapisala kar na domačo steno. Ljubezen do glasbe, mojstrstvo in upor so se v njej prepletli in jo že v zgodnjih dvajsetih kot najsvetlejši komet poslali na slovensko glasbeno nebo. Svojo veliko družino je na kavč povabila pevka Neža Buh - Neisha.

DNK – Družina Na Kavču DNK – Družina Na Kavču

04.07.2016

»Svet se maje, jaz pa rojen, da mu ravnam tečaje!« je vzkliknil Shakespearov Hamlet. Gledališče je prostor, ki pogosto ravna ostre robove sveta. V prvi oddaji DNK gostimo gledališko družino Samobor. Igor Samobor je Borštnikov nagrajenec za življenjsko delo, oba s soporogo Barbaro Hieng Samobor vodita gledališči, s teatrom živita, a vendar ploskata različnim stvarem. Iskra med njima je preskočila na odru. Na kavču DNK se jima bosta pridružila tudi otroka, Ana in Filip Samobor.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov