Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Knjiga o džungli • oddaje

Knjiga o džungli Poleti z mano

26.05.2024

Nad džunglo priletijo sibirski žerjavi. Mavgli spozna Alijono, ki ga povabi na potovanje. Mavgli se zato začne učiti letenja. Vsak žerjav Mavgliju podari eno svoje pero.

Knjiga o džungli Pokaži mi med

19.05.2024

Balu pade v grm, poln trnov. Da bi se pozdravil, potrebuje med. Mavgli in Bagira se odpravita ponj. A med je izginil. Odločita se, da bosta našla tatu. Tudi Riki tiki tevi se jima pridruži.

Knjiga o džungli Tat Mavgli

12.05.2024

Živali v Mavglijevem domovanju najdejo svojo hrano, zato ga obtožijo, da krade. Akela ga izžene iz volčjega tropa. V resnici pa je govorice sprožil Šir kan, da bi ujel osamljenega Mavglija.

Knjiga o džungli Potovanje h gnezdišču

05.05.2024

Želvi Bu in U hitita, da bi videli, kako se bodo izvalile želvice. Tudi Mavgli bi jih rad videl, zato se odloči, da jima bo pomagal. Z Balo in Lali pohitijo k reki, v kateri pa preži krokodil Džakala.

Knjiga o džungli Mladički

03.05.2024

Mavgli se jezi, ker ga imata Balu in Bagira še za otroka. Ko sliši zgodbe o severnih medvedkih, družini koatijev in mandžurskih žerjavih, razume, zakaj ju vedno tako skrbi zanj.

Knjiga o džungli Podvodni lovci in ribiči

02.05.2024

Balu in Mavgli se odpravita na ribolov. Balu mu pokaže, kako lovijo želve, vidre in medvedi. Seveda so najboljši ribiči medvedi!

Knjiga o džungli Gnezdo

01.05.2024

Mavgli izve, kje in kako živijo različne živali. Bober si sezida "grad", mravlje mravljinčje mesto, čmrlj pa si uredi svoje podzemne sobane.

Knjiga o džungli Japonska

30.04.2024

Mavgli spozna Japonsko in njene nenavadne živali: opice, ki se kopajo v toplih vrelcih, rake, ki mahajo, in plešoče žerjave.

Knjiga o džungli Mladički na Arktiki

29.04.2024

Mavgli se seznani z življenjem mladičkov tjulnjev, severnih medvedov in belih kitov. Balu in Bagira mu pokažeta razlike med Arktiko in njihovo džunglo.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov