Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

SP v smučanju Vail 2015 • oddaje

SP v smučanju Vail 2015 Studijska oddaja

13.02.2015

Svetovno prvenstvo v alpskem smučanju v Vailu se počasi končuje. Danes je na sporedu predzadnja disciplina za moške, veleslalom. Na zadnjem prvenstvu je zmago slavil Američan Ligety, v svetovnem pokalu pa vodi Avstrijec Hirscher, pred Ligetyjem in Francozom Pinturaultom. Avstrijski smučarji in smučarke napovedujejo do konca prvenstva še kakšno zlato, saj so ga doslej osvojili le v superveleslalomu in kombinaciji, medtem ko so bila pričakovanja veliko večja. Slovenci pa pričakujemo največ od Žana Kranjca. Neposredni prenos bo komentiral Urban Laurenčič.

SP v smučanju Vail 2015 Studijska oddaja

12.02.2015

Po dnevu premora se v ameriški zvezni državi Kolorado nadaljuje svetovno prvenstvo v alpskem smučanju. Na sporedu je veleslalom za dekleta. V letošnji sezoni sta bila v svetovnem pokalu le dva veleslaloma, trenutno pa vodi Nemka Bremova, Mazejeva je 5. Pred dvema letoma v Schladmingu je bila najhitrejša Francozinja Tessy Worley, Tina Maze pa je zasedla 2. mesto. Ali bo Mazejeva tudi tokrat stala na zmagovalnih stopničkah? Od Slovenk naj bi nastopili še Drevova in Lavtarjeva. Neposredni prenos bo komentiral Miran Ališič.

SP v smučanju Vail 2015 Studijska oddaja

09.02.2015

V nadaljevanju svetovnega prvenstva v alpskem smučanju v Vailu bodo danes dekleta tekmovala v alpski kombinaciji. Tudi tokrat ima Tina Maze enkratno priložnost za osvojitev naslova svetovne prvakinje, saj je že pred dvema letoma v Schladmingu osvojila srebrno kolajno.. Vendar pa bo imela nevarne nasprotnice v odličnih tekmovalkah iz Avstrije, Švedske in Švice, saj ta disciplina zahteva popolnega tekmovalca z veliko mero telesne pripravljenosti. Neposredni prenos bo komentiral Miran Ališič.

SP v smučanju Vail 2015 Studijska oddaja

07.02.2015

Današnje športno dogajanje se bo ob 10. uri začelo z oddajo Zima je zakon. Na sporedu je paralelni veleslalom v deskanju na snegu ter priložnost za Marguča in Koširja za nove točke v svetovnem pokalu. Zatem se bomo s sliko preselili v Aroso k smučarjem prostega sloga. Tu imamo tudi Slovenci favorita, to je svetovni prvak Filip Flisar. Po 14-dnevnem premoru bosta na sporedu svetovnega pokala zopet biatlonski preizkušnji v sprintu za moške in ženske, sledila bosta ponovitev Športnega izziva ter dokumentarni film Leteči človek. Skakalnica v nemškem Titisee-Neustadtu bo dva dneva gostila najboljše smučarje skakalce na tekmi svetovnega pokala. Zvečer ob 19. uri pa se bodo najboljši smučarji na svetovnem prvenstvu v Vailu borili za prestižno lovoriko v smuku.

SP v smučanju Vail 2015 Studijska oddaja

06.02.2015

Smuk za ženske na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju – za Tino Maze še ena priložnost za stopničke ali celo za naslov? Druga disciplina deklet v Vailu bo nocoj smuk. Znova bodo glavno vlogo odigrale specialistke za hitre discipline, med katere sodi tudi Črnjanka, saj ji nekateri napovedujejo stopničke v vseh disciplinah prvenstva. V svetovnem pokalu je Tina trenutno na 3. mestu, v vodstvu pa je Američanka Vonnova. Na zadnjem prvenstvu v Schladmingu je zmago presenetljivo slavila Francozinja Marion Rolland. Neposredni prenos bo komentiral Miran Ališič.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov