Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zaljubljeni v življenje • prispevki

Zaljubljeni v življenje Obup(a)na gospodinja: Čiščenje oken s čebulo

05.03.2016

Razvedrilno-svetovalna oddaja Zaljubljeni v življenje, z Nino Osenar. Rdeča nit oddaje so preprosti nasveti za bolj sproščeno življenje, ki jih voditeljica na zanimiv in zabaven način prepleta v različne rubrike.

Zaljubljeni v življenje Obup(a)na gospodinja

21.11.2015

To soboto bo ekipa vrhunskih modnih strokovnjakov stilsko preobrazila 34-letno Dunjo, ki po težki bolezni in smrti v družini odpira novo poglavje v svojem življenju. V rubriki Obup(a)na gospodinja vam Nina razkrije recept za naravni pralni prašek. V Spovednico prihaja pevka Špela Grošelj, v rubriki Usode pa bomo klepetali o terapevtskem vplivu živali na človekovo počutje. Zaljubite se v življenje z Nino Osenar!

Zaljubljeni v življenje Obup(a)na gospodinja

14.11.2015

Zaljubljeni v življenje je sproščena razvedrilno-svetovalna oddaja, ki izžareva pozitivno energijo in voljo do življenja! V svoji prvi sobotni popoldanski oddaji bo Nina Osenar z ekipo vrhunskih modnih strokovnjakov presenetila in stilsko preobrazila 38-letno Urško, ki zaradi slabe samopodobe nima dovolj poguma, da bi se odpravila na romantični zmenek v dvoje. Nina bo predstavila in z gostjami komentirala navdihujočo zgodbo Ivana Navoja, ki je shujšal neverjetnih 141 kilogramov. Gledalcem bo razkrila svoj najljubši recept za slastne in zdrave piškote. V rubriki Spovednica pa bo na zelo osebna vprašanja iskreno odgovarjal zabavni televizijski voditelj Jože Robežnik. Oddaja, v katero se boste zaljubili na prvi pogled!

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov