Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Televizijski klub • oddaje

Televizijski klub Zvezda slave

28.02.2020

So ljudje, ki so rojeni s posebno karizmo in pod zvezdo slave. Kakšno je njihovo življenje? Je vedno samo lahko, ponosno in bleščeče? Skrivnosti o tem bodo odstirale Tereza Kesovija, Barbara Hieng Samobor in Blažka Muller. Z njimi se bo pogovarjala Taja Zuccato.

Televizijski klub Izziv: Človek

21.02.2020

Stara modrost pravi, da se človek ne rodi, temveč razvije. O brezmejnem pogumu, evoluciji uma in duše, o moči srca in še marsičem izzivalnem bo Taja Zuccato govorila v oddaji Izziv: Človek! Družbo ji bodo delali kaskader Rok Cvetkov, raziskovalec zavesti Adrian Kezele ter modna kreatorka in mama dveh afriških deklic Maja Štamol Droljc.

Televizijski klub Duša lačnega popotnika

14.02.2020

Tokratni TV KLUB bo obravnaval dušo lačnega popotnika. Ga poznate, morda s kakšnim od njih živite ali pa ste takšen popotnik sami? Večni raziskovalec, radovednež, ki mu nikoli ne zmanjka novih snovi, novih krajev, novih dogodivščin! Kaj je v ozadju, če sploh je kaj? O tem tokrat s fotografom in popotnikom Arnejem Hodaličem, pisateljem Ferijem Lainščkom in romsko aktivistko Natašo Horvat. Pogovor bo vodila Taja Zuccato.

Televizijski klub Izven cone udobja

07.02.2020

Prihaja serija štirih Televizijskih klubov, zasnovana pod geslom: Usode! Taja Zuccato se jih bo lotila z izbranimi gosti, ki tudi v težkih življenjskih razmerah izbirajo pot dobrega. Ki si upajo slediti svoji resnici, ne glede na to, kako zahtevno je. Ki so pripravljeni izkušnje in preizkušnje odkriti javnosti, saj se zavedajo, kako neprecenljivo je deliti. V prvo oddajo prihajajo Lora Klinc, dr. Zdenka Čebašek Travnik in Boštjan Videmšek.

Televizijski klub Ljubim, a sem osamljen(a)

31.01.2020

Ljubim te in čeprav sva v odnosu, se zdi, da sem v odnosu sam(a). Vam je to znano? Zakaj smo lahko v paru, pa tako zelo sami? In zakaj smo lahko sami, pa se počutimo boljše kot v paru? O osamljenosti, samoti, samosti in samskosti – o vseh odtenkih osamljenosti bodo v pogovoru z Ano Tavčar Pirkovič spregovorili: Ivana Šundov, Jan Plestenjak in Bruno Šimleša. Nastopili bodo tudi Kvatropirci.

Televizijski klub Ljubim ga, vendar on ljubi njega

24.01.2020

Zaljubila sta se, ustvarila družino, dobila otroke. Vendar se je izkazalo, da je on ne ljubi. Ljubi moškega. To je le ena izmed mnogih resničnih zgodb, ki jih piše življenje. Kaj se zgodi v zakonu med žensko in moškim, ko je moški homoseksualec? In kako, če je obratno? Kako se preplete, zaplete in odplete taka ljubezen? V televizijskem klubu odstremo resnično zgodbo in se pogovarjamo na glas. Pogovor bo vodila Ana Tavčar Pirkovič.

Televizijski klub Ljubim te, čeprav si drugačen

17.01.2020

Lahko ljubezen preživi razlike rasi, veri, narodnosti? Te lahko ljubim kljub temu, da si drugačen oz. drugačna? O medkulturnih razlikah bo Ana Tavčar Pirkovič govorila s sociologom in dekanom Filozofske fakultete prof. dr. Romanom Kuharjem, igralko Tanjo Ribič, ki je poročena s temperamentnim Bosancem in zakoncema Hanuna – ona je iz Slovenija, verna katoličanka, on je Sirijec, veren musliman. Ljubezen premaga vse?

Televizijski klub Ljubim te - brezpogojno

10.01.2020

Pesem Toneta Pavčka pravi: »Svet naokrog je vabljiv in ranljiv, čudno resen in nemalo slovesen. Nekdo se je pravkar rodil in to je najlepša pesem.« In kako zveni ta pesem, ko se rodi ljubezen do otroka, ima srečen in topel zven ali kdaj zazveni tudi gromko in grenko? O Ljubezni do otroka in starševskih vezeh bodo v pogovoru z Ano Tavčar Pirkovič svoje izkušnje delili Helena Blagne, Robert Kranjec in Borut S. Pogačnik.

Televizijski klub Srečno in zdravo

27.12.2019

Čas mineva prehitro, življenje pa piše zgodbe, ki jih ohranjamo kot dragocene spomine. Nekaj jih bosta z gledalci v Televizijskem klubu delila Milena Morača in Jurij Souček. To bo pogovor o ljubezni, mladosti, rojstvu, veselju do dela in našem odnosu do starosti, ki se mu bosta pridružila tudi dr. Mateja Gaber s Filozofske fakultete in pediater Matej Gaber. V studiu jih bo gostila Danica Lorenčič.

Televizijski klub Najlepše darilo

20.12.2019

V teh decembrskih dneh vse preveč pozornosti namenjamo nakupovanju daril. Zanje odštejemo veliko denarja, a mnogi osamljeni, sami in bolni se najbolj razveselijo obiskov, objemov in prijaznih besed. Poleg tega obstaja najlepše darilo, ki naj ga ne bi bilo mogoče kupiti in ga lahko le človek podari sočloveku. In prav o takih najdragocenejših darilih bodo v pogovoru z Danico Lorenčič spregovorili Nataša Šuen, Peter Sidar in primarijka Danica Avsec. Za praznično razpoloženje pa bo poskrbela glasbena skupina Romantico.

Televizijski klub Veseli december - preveč alkohola

13.12.2019

Decembrska praznovanja, službene zabave, druženje s prijatelji, obiski sejmov … in kar hitro se zgodi, da popijemo kakšen kozarec preveč. Veselje in radost nadomestijo nesreča, žalost, osamljenost in pokvarjeni prazniki. Se zmoremo zabavati tudi z manj alkohola? Svoje izkušnje bodo v pogovoru z Danico Lorenčič delili Andrej Težak - Tešky, Breda Lepoša Žalec, dr. Andrej Perko in Anna Vrhnjak.

Televizijski klub Prazno gnezdo

06.12.2019

December je čas veselja, okraševanja, nakupovanja daril, predvsem pa druženja z ljudmi, ki jih imamo radi. Praznično bodo obarvane tudi teme pogovorov, ki se jih bo z gosti v seriji štirih oddaj Televizijskega kluba lotila Danica Lorenčič. Na miklavževo bodo tako spregovorili o sindromu praznega gnezda. Vsi vemo, da imamo otroke na posodo in je prav, da odidejo. Včasih pa otroci odrastejo zelo hitro, in to tudi boli. O svojih izkušnjah s praznim gnezdom in veselju ob prazničnem druženju bodo v oddaji govorili Janja Pušl, mama naše najuspešnejše plesalke v tujini Nike Kljun, oče treh sinov Srečko Pirtovšek, novinar Gašper Andrinek in zdravnica Jasna Čuk Rupnik. Za glasbeno popestritev bosta v oddaji poskrbela Alya in Boštjan Artiček.

Stran 1 od 5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov