Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Hokej na ledu • oddaje

Hokej na ledu Hokej - državno prvenstvo: Jesenice - Olimpija, 1. tekma polfinala, prenos z Jesenic

25.01.2022

Veliki hokejski derbi med Jeseničani in Ljubljančani bo tokrat na sporedu že v polfinalu državnega prvenstva. V dvorani Podmežakla bomo spremljali prvo tekmo finala pred finalom, saj bo končni zmagovalec tega dvoboja že naredil ogromen korak k novemu naslovu prvaka. Zdajšnji trener Olimpije Šivic je lani Jeseničane v dramatičnem finalu popeljal do zmage. Gorenjce vodi prekaljeni Nik Zupančič. Med seboj se zelo dobro poznajo tudi mnogi igralci. Veliko jih je še v prejšnji sezoni igralo v dresu večnega tekmeca.

Hokej na ledu Hokej - finale državnega prvenstva: SIJ Acroni Jesenice : SŽ Olimpija, 2. tekma, prenos z Jesenic

03.05.2021

Po uvodu v dvorani Tivoli se bosta večna hokejska tekmeca v finalu državnega prvenstva pomerila še v Podmežakli. Jeseničani so v tej sezoni Olimpijo premagali v finalu pokalnega tekmovanja. Boj za letošnji državni naslov pa se je šele začel. Olimpija med svoje dosežke uvršča 16 osvojenih naslovov v samostojni Sloveniji, tokratni gostitelji Jeseničani pa 12.

Hokej na ledu Hokej - finale državnega prvenstva: SŽ Olimpija : SIJ Acroni Jesenice, 1. tekma, prenos iz Ljubljane

30.04.2021

Začenja se boj za naslov državnega prvaka v hokeju na ledu med večnima tekmecema iz Ljubljane in z Jesenic. Pokal bo na koncu dvignilo moštvo, ki bo prej zbralo tri zmage. Lani zaradi ustavitve športnih dejavnosti finale ni bil odigran, zato naslov iz leta 2019 branijo hokejisti Olimpije. Ti so pred enim tednom postali letošnji prvaki alpske hokejske lige.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov