Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Egon in Ajda • oddaje

Egon in Ajda Egonov hrast

07.05.2024

Med nevihto se z Egonovega posebnega drevesa odlomi veja. Le kako naj mu Egon pomaga? S prijatelji se domisli pekočega mazila, a biti drevesni zdravnik ni tako preprosto, kot se zdi. Na srečo ima narava sama vse, kar potrebujejo, za zakrpajo poškodbo.

Egon in Ajda Zimska pošast

05.05.2024

Nona otrokom pove zgodbico o zimski pošasti. Malčki brž zaspijo, drugo jutro pa presenečeni ugotovijo, da je očka izginil iz kostanja. Pred drevesom so čudne sledi, gozd stresa nenavadno hrumenje. Je očka ugrabila skrivnostna pošast, da bi se igrala z njim? Vse kaže, da ga bo treba rešiti, in to čim prej.

Egon in Ajda Nonina roža

28.04.2024

Kmalu bo nonin rojstni dan in Egon in Ajda se domislita popolnega darila zanjo. Podarila ji bosta lilije, a kaj, ko te še ne cvetijo. Miški imata kot vselej poln koš nasvetov. Rože bi zrasle hitreje, če bi imele več toplote in vlage. Egon in Ajda se takoj domislita, kako bosta spodbodla naravo. Pa je to prava pot?

Egon in Ajda Stari medvedek

21.04.2024

Jesen je in Egon in Ajda se odpravljata po kostanj, vendar ima Egon težavo. Našel je svojega starega medvedka, a se nikakor ne more ločiti od njega, čeprav je prestar zanj. Vzame ga v gozd, nato pa opazuje, kako veter z dreves odnaša odmrlo listje, ki nato pognoji tla. Je čas, da se tudi on odreče svoji igrači?

Egon in Ajda Praznik medu

14.04.2024

V gozdu se vsako leto zahvalijo čebelam, ker so marljivo pridelovale med. Miški Pika in Henrika tudi to leto v njihovo čast priredita gledališko in igro in Ajdi namenita vlogo cvetlice. Pa kaj še! Ajda je ogorčena. Cvetlice vendar nič ne počnejo in samo ždijo na travniku. Pa je to res?

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov