Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Poletni pozdrav • oddaje

Slovenska polka in valček Slovenska polka in valček 2022

09.09.2022

Na 25. festivalu Slovenska polka in valček 2022 bo nastopilo 6 ansamblov, ki so se predstavili v oddajah Zimski / Poletni pozdrav. Slišali bomo 6 valčkov, ki jih bodo izvedli Srčni muzikanti, S.O.S. kvintet, Špas z Evo, Krjavlji in Zdomarji, polke bodo zaigrali Akordi, Cik-Cak kvintet, Topliška pomlad, ansambel Tomaža Rota ter Chicas. Razvedrilni program TV SLO je v finale neposredno povabil Nove spomine in Polkaholike. Voditelja festivala bosta Darja Gajšek in Andrej Hofer.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

02.09.2022

Oddaja z narodno-zabavno glasbo Poletni pozdrav predstavlja legende domače glasbe, mlade talente ter ansamble, ki se potegujejo za nastop na festivalu Slovenska polka in valček, ki bo 9. septembra. To poletje izbiramo med devetimi polkami, za finale jih bomo določili 5. Sodelujejo ansambli Marcela IN, Chicas, Cik-Cak kvintet, Akordi, Lesarji, Šentjanci, Topliška pomlad, Sladki greh in ansambel Tomaža Rota. Voditeljica je Darja Gajšek, urednik Andrej Hofer, režiserji pa Marjan Kučej, Urška Žnidaršič in Špela Kuclar. V oddaji nastopajo Čuki z Alyjo, savinjski ansambel Črna mačka, absolutni zmagovalci z Vurberka – ansambel Dar ter ansambel Galama. Le še eno prosto mesto je na odru festivala SPV: Chicas, Šentjanci in Sladki greh upajo na najboljši razplet. Voditeljica je Darja Gajšek.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

26.08.2022

Oddaja z narodno-zabavno glasbo Poletni pozdrav predstavlja legende domače glasbe, mlade talente ter ansamble, ki se potegujejo za nastop na festivalu Slovenska polka in valček, ki bo 9. septembra. To poletje izbiramo med devetimi polkami, za finale jih bomo določili 5. Sodelujejo ansambli Marcela IN, Chicas, Cik-Cak kvintet, Akordi, Lesarji, Šentjanci, Topliška pomlad, Sladki greh in ansambel Tomaža Rota. Voditeljica je Darja Gajšek, urednik Andrej Hofer, režiserji pa Marjan Kučej, Urška Žnidaršič in Špela Kuclar. V oddaji sodeluje družinski ansambel Zeme, ki bo postregel s čarovniškimi triki in jodlanjem. Zadnjo priložnost za uvrstitev na festival SPV imajo Marcela IN, Lesarji in ansambel Tomaža Rota. Novo skladbo Kot nekoč bo predstavila Brigita Šuler, v studiu pa so še nagrajenci s Festivala pod Pohorjem - ansambel Posluh ter skupina Stil iz Velenja. Mlad talent bo razkrila Ema Bačič. Voditeljica je Darja Gajšek.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

22.07.2022

Oddaja z narodno-zabavno glasbo Poletni pozdrav predstavlja legende domače glasbe, mlade talente ter ansamble, ki se potegujejo za nastop na festivalu Slovenska polka in valček, ki bo 9. septembra. To poletje izbiramo med devetimi polkami, za finale jih bomo določili 5. Sodelujejo ansambli Marcela IN, Chicas, Cik-Cak kvintet, Akordi, Lesarji, Šentjanci, Topliška pomlad, Sladki greh in ansambel Tomaža Rota. Voditeljica je Darja Gajšek, urednik Andrej Hofer, režiserji pa Marjan Kučej, Urška Žnidaršič in Špela Kuclar. Poletni pozdrav bo tokrat poln mladostne energije. Igrali bodo Klateži, ansambel Vikend, Gadi ter debitanti – ansambel Hopla. V drugem krogu tekmovanja za SPV sta Topliška pomlad in Sladki Greh. Voditeljica Darja Gajšek, urednik oddaje Andrej Hofer, režiserka Špela Kuclar.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

15.07.2022

Oddaja z narodno-zabavno glasbo Poletni pozdrav predstavlja legende domače glasbe, mlade talente ter ansamble, ki se potegujejo za nastop na festivalu Slovenska polka in valček, ki bo 9. septembra. To poletje izbiramo med devetimi polkami, za finale jih bomo določili 5. Sodelujejo ansambli Marcela IN, Chicas, Cik-Cak kvintet, Akordi, Lesarji, Šentjanci, Topliška pomlad, Sladki greh in ansambel Tomaža Rota. Voditeljica je Darja Gajšek, urednik Andrej Hofer, režiserji pa Marjan Kučej, Urška Žnidaršič in Špela Kuclar. Gostja oddaje je Saša Lendero, ki je na glasbenih odrih že 25 let. V Poletnem pozdravu nastopajo še Mladi Dolenjci ter mlad ansambel Namig. V drugem krogu izbora polk za festival SPV, ki bo 9. septembra, sodelujejo Akordi in Šentjanci. Odkrivamo mlade pevske talente, tokrat bo z nami Maksim Drobnič z izvedbo Slakovega valčka Ne prižigaj luči.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

08.07.2022

Oddaja z narodno-zabavno glasbo Poletni pozdrav predstavlja legende domače glasbe, mlade talente ter ansamble, ki se potegujejo za nastop na festivalu Slovenska polka in valček, ki bo 9. septembra. To poletje izbiramo med devetimi polkami, za finale jih bomo določili 5. Sodelujejo ansambli Marcela IN, Chicas, Cik-Cak kvintet, Akordi, Lesarji, Šentjanci, Topliška pomlad, Sladki greh in ansambel Tomaža Rota. Voditeljica je Darja Gajšek, urednik Andrej Hofer, režiserji pa Marjan Kučej, Urška Žnidaršič in Špela Kuclar. Osrednji gost oddaje je Vinko Janežič, ki z ansamblom Trgovci praznuje 60 let igranja. V drugem krogu izbora polk za festival SPV tekmujeta skupina Chicas in Cik-Cak kvintet. Igrajo še ansambla Petka in Vihar ter Tapravi faloti. Z Darjo bo zaigrala mlada Trina Jambrek.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

01.07.2022

Oddaja z narodno-zabavno glasbo Poletni pozdrav predstavlja legende domače glasbe, mlade talente ter ansamble, ki se potegujejo za nastop na festivalu Slovenska polka in valček, ki bo 9. septembra. To poletje izbiramo med devetimi polkami, za finale jih bomo določili 5. Sodelujejo ansambli Marcela IN, Chicas, Cik-Cak kvintet, Akordi, Lesarji, Šentjanci, Topliška pomlad, Sladki greh in ansambel Tomaža Rota. Voditeljica je Darja Gajšek, urednik Andrej Hofer, režiserji pa Marjan Kučej, Urška Žnidaršič in Špela Kuclar. Osrednji gost oddaje je harmonikar in avtor glasbe iz Rifengozda nad Laškim Brane Klavžar, ki ustvarja že dobrih 40 let. V oddaji igrajo tudi Novi spomini, predstavili bodo valček z naslovom Zakaj, s katerim bodo nastopili v finalu festivala SPV, ki bo 9. septembra. Za finalno vstopnico se potegujejo tudi skupini Topliška pomlad, Sladki greh in ansambel Tomaža Rota. V naslednji krog se bosta uvrstila dva. V studiu bo tudi štajerska skupina Zaka' pa ne. Spoznali boste tudi mladega Benjamina Merzdovnika, ki bo zaigral z voditeljico Darjo Gajšek.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

17.06.2022

Osrednji gost je Tone Rus, ki ga bo presenetil njihov nekdanji pevec Boštjan Romih. Peli bodo še člani ansambla Roka Žlindre ter Polkaholiki in Til Čeh. Za sodelovanje na festivalu SPV se potegujejo Akordi, Lesarji in Šentjanci. Voditeljica Darja Gajšek.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

10.06.2022

Poletni pozdrav z Darjo se vrača, v tokratni oddaji gostimo Alfija Nipiča, ob 60. obletnici igranja. 30 let kariere praznuje citrarka Tanja Zajc Zupan, z njo bosta vokalista Teja Saksida in Rok Ferengja, 20 let pa igra savinjski ansambel Golte. Spoznali bomo prve tri ansamble, ki se bodo predstavili s polkami za festival SPV, ki bo 9. septembra: Marcela IN, Chicas ter Cik-Cak kvintet. Nastopila bo tudi 12-letna Vita Stanovnik. Urednik oddaje Andrej Hofer, režiser Marjan Kučej. Voditeljica Darja Gajšek.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

10.09.2021

Poletni pozdrav je glasbena oddaja namenjena narodno zabavni glasbi z voditeljico Darjo Gajšek. Finale tekmovanja za Naj spot bo v središču osme oddaje Poletni pozdrav. Pesmi Morda pa nekoč Monike, Saša in Gregorja Avsenika ter Ne rani srca Ansambla Unikat se tokrat predstavljata v studijski televizijski različici. Izjemno veseli smo obiska Saše Avsenika, ki ustvarja in nadaljuje Avsenikovo glasbo doma in po svetu, ter članov zasedbe Unikat, ki so zakrivili, da danes mladi na maturantskih plesih najbolj divje plešejo prav na narodnozabavno glasbo. Predstavljamo še dolenjsko zasedbo Mladi korenjaki in novega pevca Ansambla Saša Avsenika Luko Seška. Kako ste se vi odločili med finalistoma Naj spota Poletnega pozdrava, nam sporočite na naši strani na Facebooku.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

03.09.2021

Poletni pozdrav je glasbena oddaja namenjena narodno zabavni glasbi z voditeljico Darjo Gajšek. Na tokratni petkov večer se ob voditeljici Darji Gajšek zbira pisana druščina glasbenikov. Na praznovanja, s katerimi spremlja Slovence kar 50 let, nas bo spomnil naš osrednji sogovornik g. Rudi Poljanšek iz Ansambla bratov Poljanšek. Štiriglasna moška zasedba Ansambla Pogum, ki prihaja iz Dolenjske, nam bo s pesmijo predstavila boljše in intimnejše plati zabavništva. Mladostna glasba mladih članov kvinteta S.O.S., ki prihajajo iz Koroške in Štajerske, je s pevko Kajo Humski dobila še večji zalet. Njihova igrivost je oplazila tudi Dejana Dogaja, saj so skupaj posneli hit Nenormalno lepo. Predstavili ga bodo v tokratni oddaji Poletni pozdrav. Ker smo skoraj izključno v moški družbi, nas čaka igra merjenja moči. Dočakali pa bomo tudi razglasitev dveh velikih finalistov tekmovanja za Naj spot Poletnega pozdrava.

Poletni pozdrav Poletni pozdrav

13.08.2021

Poletni pozdrav je glasbena oddaja namenjena narodno zabavni glasbi z voditeljico Darjo Gajšek. Poletje je najlepši čas za druženja, doživetja, ture in avanture. Za glasbenike pa čas najbolj intenzivnega dela, ki ga tvorijo veselice, poroke in druga praznovanja. Darja Gajšek je v tokratno oddajo povabila Ansambel Petra Finka, skupino Gadi ter mlad in nadobuden Ansambel Aktual iz Prekmurja. Gospodje in fantje bodo delili spomine in anekdote na ta bogat letni čas in nam predstavili svoje glasbene uspešnice. Ogledali si bomo drugi del četrfinalnih spotov za Naj spot Poletnega pozdrava in izvedeli, katera dva spota nadaljujeta pot proti polfinalu. Glasbeni gostje in uredništvo bodo izbirali med spoti Mladih Pomurcev s pesmijo Ta noč bo najina, Šaljivcev s pesmijo V sreči in nesreči, Pol srca Ansambla Raubarji ter spot Najboljši sem Fehtarjev in prijateljev.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov