Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Popšop • oddaje

Popšop Popšop

16.12.2017

Z ekipo smo obiskali dva odmevna decembrska glasbena dogodka. Bili smo na Ritmu mladosti v Stožicah, kjer sta bili v ospredju dve veliki rock skupini, Dan D in Mi2. Izštekanih 10 so v Kinu Šiška gostili Siddharto in njihove številne goste, ki so na svojstven način preigravali Siddhartine uspešnice. Voditelj Nejc Šmit je v zadnji Popmobile povabil izvrstno Majo Keuc, ki že pet let živi in dela na Švedskem. Predstavili bomo tudi šestnajst izvajalcev, ki bodo nastopili na izboru EMA 2018. 40 let delovanja pa praznuje večno mladi Andrej Šifrer, z novih, petnajstim studijskim albumom.

Popšop Popšop

02.12.2017

Voditelj Nejc Šmit se je odpravil v Lenart in v domačem okolju posnel POPMOBILE z Žanom Serčičem, ki je pravkar izdal album. Nov album Šentiment ima tudi Rudi Bučar, ki smo ga povabili pred kamere ob koncertu v ljubljanski Drami. Halo Tivoli so z novim šovom Le Spectacle napolnili Perpetuum Jazzile, naša ekipa je bila z njimi na eni izmed zadnjih vaj pred dogodkom. BQL in Nika Zorjan so skupaj posneli novo skladba in nov spot, zato smo jih obiskali v glasbenem studiu. Predstavili bodo tudi druge video novosti in napovedali najbolj vroče koncerte prihodnjih dni.

Popšop Popšop

18.11.2017

Voditelj Nejc Šmit v rubriki POPMOBILE gosti Clemensa, ki je pred pravkar izdal novo skladbo in videospot A lohk prespim. Album Magenta, ki je prvi pevke in avtorice Raiven, je star pol leta. Ob koncertu smo se pogovarjali z njo. Hamo & Tribute 2 love so predstavili cedejko njihovega albuma 3p, ki so ga februarja že izdali v vinilni obliki. Obiskali smo jih na vaji pred koncertom. V oddaji predstavljamo tudi nove videospote in napovedujemo najbolj vroče koncerte naslednjih dni.

Popšop Popšop

04.11.2017

V rubriki Popmobile bo voditelj Nejc Šmit gostil skupino KiNG FOO, ki je tik pred izdajo prvega albuma in predstavitvenim koncertom. Skupino Dan D, ki bo ena od glavnih zvezdniški zasedb letošnjega Ritma mladosti, smo obiskali na njihovem domačem koncertu v placu, kot ga imenujejo sami. Odlični Koala Voice pa predstavljajo svoj drugi album Wolkenfabrik. Sledijo tudi novice, napovedi dogodkov in novi videospoti.

Popšop Popšop

28.10.2017

V posebni oddaji Popšopa bo voditelj Nejc Šmit predstavil tri spomladanske rubrike Popmobile, ki smo jih posneli z mladimi izvajalci, ki so se na pop glasbeni sceni močno zasidrali v letošnjem letu. To so BQL, Raiven in Nika Zorjan.

Popšop Popšop

21.10.2017

Voditelj Nejc Šmit bo predstavil prispevek o snemanju osmega studijskega albuma skupine Big Foot Mama v Berlinu. Na zadnji vaji pred velikim koncertom v Stožicah smo obiskali legendarne Pankrte. 20. obletnico delovanja pa praznuje tudi skupina Flirrt. Ob množici glasbenih novosti in videospotov se je Nejc v rubriki Popmobile odpravil v Dravlje, kamor ga je povabil Nipke.

Popšop Popšop

14.10.2017

V posebni izdaji Popšopa bo voditelj Nejc Šmit predstavil tri letošnje rubrike Popmobile, ki so jih ustvarjalci oddaje posneli s tremi izvajalci, ki so Slovenijo že zastopali na Pesmi Evrovizije. Tako želijo spomniti, da je RTV Slovenija že oddala prijavo za sodelovanje na Pesmi Evrovizije 2018 in objavila tudi razpis, s katerim išče slovenskega evrovizijskega predstavnika za naslednje leto. Videli bomo Popmobile z Darjo Švajger, Omarjem Naberjem in ManuEllo..

Popšop Popšop

07.10.2017

V oddaji voditelj Nejc Šmit v studiu gosti Maraayo. Nina Pušlar je dvakrat z lahkoto razprodala koncert V krogu. Matter so izdali drugi album in z ekipo smo jih obiskali v Kinu Šiška. Vse bolj uspešni DJ Mike Vale je v rubriki Popmobile tik pred odhodom na ameriško turnejo Nejca povabil v svoj ustvarjalni studio. V oddaji predstavljamo tudi nove spote in napovedujemo glasbene dogodke naslednjega tedna.

Popšop Popšop

31.05.2017

Voditelj Nejc Šmit v POPMOBILE gosti tri kralje. Zlatko, Klemen Klemen in RecycleMan začenjajo istoimensko turnejo po slovenskih gradovih. V domovini se te dni mudi Amaya (Maja Keuc), ki smo jo ob izidu njenega EP povabili pred kamero. Tudi TOSCA BEAT predstavljajo svoj studijski prvenec, muzikal Vesna, ki ga je ustvarila ekipa uspešnice Cvetje v jeseni, je tik pred premiero, po desetih letih pa se na odre vračajo energični naio ssaion.

Popšop Popšop

17.05.2017

Voditelj Nejc Šmit je v rubriko POPOMOBILE povabil ljubljenca najstnic in radijskih postaj z »zlatim srcem«, BQL. Bili smo na glasbenem dogodku in koncertu Duša avtorice in pevke Urške Majdič z gosti. Tik pred premiero prvenca smo obiskali kantavtorico Sandro Erpe. Pred kamero in mikrofon pa smo ujeli tudi svetovnega zvezdnika, ki se po desetletju vrača tja, kjer je začel. Z nami bo Umek. Z nekaj znanja in sreče lahko dobite tudi vstopnico za njegov koncert v ljubljanskem K4.

Popšop Popšop

03.05.2017

Voditelj Nejc Šmit je v rubiki POPMOBILE tik pred odhodom na Pesem Evrovizije v Kijev gostil Omarja Naberja. Končal se je Ortofest in bili smo na koncertu Manouche ter ji povprašali, kdaj lahko pričakujemo njihov novi glasbeni izdelek. Svojega prvega z naslovom Magenta pa je predstavila vsestranska Raiven, bili smo na njenem promocijskem koncertu v Tobačni. Nejcu se bo v studiu kot gostja pridružila tudi zmagovalka večera Poprock Dnevov slovenske zabavne glasbe 2017, mlada, zelo obetavna Anabel.

Popšop Popšop

19.04.2017

V festivalskem času Dnevov slovenske zabavne glasbe 2017 bo tudi oddaja tako obarvana. Pripravljamo prispevek z letošnje Popevke. Obiskali smo Nino Strnad, ki s Petrom Miheličem v sklopu projekta V luči življenja obuja spomin na zlata leta slovenske popevke. V POPMOBILE pa je voditelj Nejc Šmit odšel na učno uro petja k Darji Švajger in jo nato obiskal še v festivalskem zakulisju Popevke, na kateri je Darja nastopila tudi letos.

Stran 1 od 3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov