Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zaljubljeni v življenje • oddaje

Zaljubljeni v življenje Izbor: Usode

05.11.2016

Prava ljubezen se ne ozira na leta, je slepa, usodna in poganja naša življenja. Na junijsko sobotno popoldne bomo še posebej Zaljubljeni v življenje. V tokratnem izboru najboljših delov oddaje v minuli sezoni bo namreč rdeča nit – ljubezen. S psihoterapevtom dr. Zoranom Milivojevićem bomo ugotavljali, da je čas za ljubezen tudi v jeseni življenja. Vodja spletnega portala Ona-On Luka Kogovšek, psihologinja Anka Stojan in avtor raziskave o samskosti dr. Iztok Šorli bodo razmišljali o tem, kako trdne so ljubezni, ki se rodijo s pomočjo spleta, Zoran Predin, Savina Atai in psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek pa bodo komentirali različne mite o ljubezni.

Zaljubljeni v življenje Obup(a)na gospodinja: izbor receptov

29.10.2016

Po vseh zažganih muffinih, sfiženih štrukljih in sesedlih poticah je Nina Osenar postala spretna gospodinja. V tokratnem izboru oddaj Zaljubljeni v življenje boste tako videli njene preproste recepte, s katerimi boste lahko hitro in enostavno očarali svoje goste. Slastni piškoti, praznična sladica, umešan tofu z avokadom, kamutovi krekerji, praznična krema, čokoladne kroglice s konopljinimi proteini, ledene skutine kocke, kruh iz ajdove kaše in semen chia, poročni muffini, čičerikina omleta, osvežilni napitki iz posušenih bazilikinih semen, malinovi pralineji. Se vam že cedijo sline? Vsem Nininim receptom je skupno, da so veganski, enostavni za pripravo in božanski!

Zaljubljeni v življenje Obup(a)na gospodinja: izbor nasvetov

22.10.2016

Z rubriko, ki je najbolj priljubljena med gospodinjami in tistimi, ki bi to rade postale, ostajamo Zaljubljeni v življenje. Nekatere gospodinje brišejo prah, druge ga dvigujejo. Vse pa bodo navdušene nad izborom najboljših gospodinjskih trikov, ki jih je Nina Osenar s pomočjo gostij to sezono delila v oddaji Zaljubljeni v življenje. Recept za naravni pralni prašek, triki za naravno odstranjevanje trdovratnih madežev, nasveti za energetsko učinkovito čiščenje doma, hitrostno likanje srajc, cvetlično popestritev balkona … Ne bosta manjkala niti recepta za sijočo polt ter sočne in sladke poljube.

Zaljubljeni v življenje Izbor: Preprosto privlačni

15.10.2016

Preprosto privlačni smo bolj zaljubljeni v življenje! Zato je Nina Osenar z ekipo v vsaki oddaji nekomu omogočila popolno stilsko preobrazbo. Zadržane samske gospodične, ženske, ki nosijo v sebi težke zgodbe, mame in gospodinje so s pomočjo frizerja, vizažistke in stilista ob sobotah zažarele v novih podobah in postale preprosto privlačne. Kakšne lepotice so naše gledalke in kako dobro jim dene 50 minut v strokovnih rokah, preverite v soboto ob 16.00 na TV SLO 1!

Zaljubljeni v življenje Zaljubljeni v življenje, izbor: Spovednica: Derenda, Žarn, Valič, Boto

08.10.2016

V tokratnem izboru najboljših delov oddaj Zaljubljeni v življenje k Nini na spoved prihajajo štiri zanimive sogovornice. Katere so najbolj bizarne sanje Nuše Derenda, kdaj je bila nazadnje na zmenku Bernarda Žarn, kdaj je bila Nina Valič nazadnje pri vedeževalki, kako gresta po mnenju Eve Boto skupaj glasba in triatlon, je le nekaj zanimivih informacij, ki jih boste slišali. Ko Nina spoveduje svoje goste, je vedno neizprosna, zato vas čaka 50 minut iskrivih dialogov in pozitivne ženske energije.

Zaljubljeni v življenje Izbor: Usode: vzgoja, živali, sinovi slavnih mam

01.10.2016

Tudi ko se poletje počasi utaplja v jesen ostajamo Zaljubljeni v življenje! Jesenske sobotne popoldneve vam bo lepšal izbor najboljših vsebin, ki so nastale. Rdeča nit tokratnega izbora bo dom. Kako najti skupni jezik z otroki bosta povedala specialni pedagog Marko Juhant in pisateljica Azra Širovnik. Nina bo s svojimi gosti pojasnila tudi, kako lahko posvojite zavržene živali in tako poskrbite tudi zase, saj imajo živali terapevtski učinek. Sinovi Helene Blagne, Zvezdane Mlakar in Nuše Derenda pa bodo povedali, kako je živeti v senci slavne mame.

Zaljubljeni v življenje Izbor: Obup(a)na gospodinja

24.09.2016

Po vseh zažganih muffinih, sfiženih štrukljih in sesedlih poticah je Nina Osenar postala spretna gospodinja. V tokratnem izboru oddaj Zaljubljeni v življenje bo razkrila zanimive recepte, s katerimi boste lahko hitro in enostavno očarali svoje goste. Slastni piškoti, praznična sladica, umešan tofu z avokadom, kamutovi krekerji, praznična krema, čokoladne kroglice s konopljinimi proteini, ledene skutine kocke, kruh iz ajdove kaše in semen chia, poročni mafini, čičerikina omleta, osvežilni napitki iz posušenih bazilikinih semen, malinovi pralineji. Se vam že cedijo sline? Vsem Nininim receptom je skupno, da so veganski, enostavni za pripravo in božanski!

Zaljubljeni v življenje Zaljubljeni v življenje, izbor: Spovednica

03.09.2016

Po dolgem vročem poletju je čas za spoved. V tokratnem izboru najboljših delov oddaj minule sezone Zaljubljeni v življenje boste tako slišali, kako so se Nini Osenar spovedali prijazna in neškandalozna Alenka Godec, sijoča Maja Martina Merljak, ljubljenka otroške publike Romana Kranjčan in vsestranski glasbenik Jože Potrebuješ.

Zaljubljeni v življenje Izbor: Usode

27.08.2016

V življenju je mogoče skoraj vse. Dokaz za to so Ninini sogovorniki, ki jih predstavljamo v tokratnem poletnem izboru oddaj Zaljubljeni v življenje. Kako zapustiti cono udobja in z močno voljo uresničiti svoje sanje, bodo Nini pripovedovali dvakratni svetovni prvak v plavanju na svetovnem prvenstvu invalidov Darko Đurič, državna plesna prvakinja na vozičku Barbara Šamperl, Uroš Brezavšček, ki se je rodil s težko obliko hemofilije, Valentina Šardi, ki se je rodila z boleznijo stekelnih kosti in Vera Vardjan, ki je čudežno preživela udar strele.

Zaljubljeni v življenje Zaljubljeni v življenje, izbor: Spovednica

20.08.2016

Dobrodošli v Spovednici Nine Osenar, kjer je treba vse povedati po resnici! V tokratnem izboru oddaj Zaljubljeni v življenje preverite, kako iskrene so bile pri svojih odgovorih štiri znane dame. Kakšni ljubimci so po mnenju Lare Jankovič mlajši moški, so ManuElli šale o blondinkah zabavne, s katerim znanim Slovencem bi dan v dvigalu preživela Raiven in kateri uspešen moški stoji za Katjo Tratnik. To je le nekaj vprašanj, ki jih je Nina zastavila Lari Jankovič, ManuElli, Raiven in Katji Tratnik.

Zaljubljeni v življenje Izbor: Usode

13.08.2016

Tudi v avgustu ostajamo zaljubljeni v življenje z Nino Osenar, ki med drugim obožuje živali in tetovaže. Nina bo s svojimi gosti tokrat govorila o terapevtskem vplivu živali na človekovo dobro počutje in o tem, ali poslikave na kožo v sebi nosijo globlji pomen. Ogledali smo si tudi nekaj nenavadnih porok po svetu in raziskali, ali se lahko na nenavadne načine poročimo tudi pri nas.

Zaljubljeni v življenje Izbor: Usode

06.08.2016

Nina Osenar v sobotnem izboru predstavlja težke življenjske preizkušnje posameznikov, iz katerih se lahko prav vsi nekaj naučimo. O svojem bližnjem srečanju s smrtjo sta spregovorila Aleksander Mežek in astrologinja Ana Malenica. Slišali bomo tudi, kako so se s težko izgubo in občutkom krivde spopadli v družini svetovnega prvaka Tima Gajserja. In karkoli že nas doleti, Nina s svojimi sogovorniki poudarja, da moramo ostati hvaležni in zaljubljeni v življenje.

Stran 1 od 5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov