Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 9. jun. 2021

TV Koper/Capodistria • Sre, 9. jun.

Telegiornale regionale del Friuli Venezia Giulia.

Regionalni dnevnik v italijanskem jeziku za FJK.

La stagione turistica estiva è di fatto partita, in una situazione normale giugno sarebbe in alcuni casi già all'insegna del tutto esaurito, soprattutto se si guarda alle mete balneari. Ma tra misure restrittive, vaccini, tamponi e confini ancora non totalmente aperti, come si stanno promuovendo le coste slovene, italiane e croate?


Tedensko informativna oddaja o aktualnih temah z gosti v studju.

BellItalia si occupa di musei e di restauri, ma anche di paesaggio, di centri urbani, di tradizioni, personaggi e curiosità collegati alla storia e alla cultura del nostro Paese.

BellItalia je oddaja o muzejih, restavriranju, pokrajinah, urbanih centrih, tradicijah, osebah in zanimivostih italijanske zgodovine in kulture. Skozi potovanja po italijanskih regijah se v posameznih epizodah odkrivajo umetniške zaklade, znamenitosti, znane in manj znane. Oddaja je namenjena osebam, ki želijo poizvedeti o italijanski umetnosti, kulturi in pokrajinah.

Talk show con intermezzi musicali.

Pogovorna oddaja z glasbenimi točkami.

Il documentario di Fulvio Toffoli, regista di RAI 3, racconta in 22 minuti la Fotografia del Maestro Elio Ciol. Con contributi di Luciano Padovese, Guido Cecere, Fulvio Ddll’Agnese e Antonio Zanardi Landi vengono scoperti o riscoperti i tanti aspetti del suo straordinario lavoro negli anni.

Dokumentarec, režiserja RAI 3 Fulvio Toffoli, govori o fotografiji Elio Ciola v 22 minutah. S prispevki Luciana Padoveseja, Guida Cecereja, Fulvija dall'Agnesea in Antonia Zanardija Landija se odkriva negovo delo skozi leta.

V okrožju Donauries na Bavarskem se ponoči dogajajo čudne reči, vendar ne gre za nobeno skrivnost. Neba tudi ne preletavajo neznani leteči predmeti, temveč droni, s pomočjo katerih rešujejo mladičke srnjadi na travnikih pred košnjo.
Rt Kamenjak, najjužnejši del istrskega polotoka, je dostopen tako po kopnem kot po morju. Zaradi geoloških posebnosti, lepe narave, razvejene obale in bogastva tako živalskih kot rastlinskih vrst je Kamenjak od leta 1996 zaščiteno geografsko območje.
Grofje Celjski so bili najmogočnejša plemiška rodbina na Slovenskem, ki je imela svojo matično posest na območju današnje Slovenije. Od 12. do srede 15. stoletja so iz majhnih lokalnih plemičev postali pomembni in vplivni tudi na visokih evropskih dvorih. Najvišje se je povzpela Barbara Celjska, ki je živela med letoma 1392 in 1451.
Po več kot treh desetletjih delovanja združenja za promocijo sodobne glasbe Chromas se je Trst trajno zapisal kot živahno središče inovativne glasbene ustvarjalnosti. Ker želijo ostati živi in prisotni, so tudi v času epidemioloških omejitev uspešno organizirali festival Trieste Prima z več spletnimi nastopi mednarodnih glasbenih ustvarjalcev.

Serija 25 oddaj kratkega formata #Zelena generacija - Young Village folk, predstavlja zgodbe in dobre prakse mladih, ki nam v EU pridelujejo hrano. V Evropski uniji je le 5,6 % kmetov, ki so mlajši od 35 let. Kdo nam bo v prihodnje prideloval hrano?
Sa Perda Marcada je turistična kmetija v bližini sardinijskega mesta Arbus, kjer ročno izdelujejo tudi svetovno poznane sardinijske nože. Elena je turistično kmetijo nadgradila tudi z delavnicami in socialnimi projekti, kjer tako otroke kot odrasle vključuje v izdelovanje najrazličnejših testenin in izdelkov iz volne sardinijskih ovac. Na otoku imajo še posebej v kmetijstvu pomembno vlogo ženske.

18:35
Vreme

Primorska kronika je informativna oddaja, ki ji dajejo značaj aktualnost, verodostojnost in regionalnost. Poročamo o vsem, kar se dogaja na Primorskem, segamo od Pirana pa vse do Bovca. Razvejana dopisniška mreža omogoča, da čutimo utrip krajev, tudi najmanjših. Prav zato lahko življenje v njih slikamo tako prepričljivo in doživeto. Odzivamo se na dnevne dogodke, hkrati pa ves čas razkrivamo in opozarjamo na družbene nepravilnosti. V naši oddaji z veseljem postrežemo tudi z dobrimi novicami, ki lepšajo naš vsakdan in naredijo našo/vašo oddajo skupaj z drugimi vestmi resnično vredno ogleda.

Telegiornale.

Poročila.

Notiziario sportivo quotidiano.

Dnevna športna oddaja.

Rita Perlaki è una biochimica con alle spalle anche studi di management. Dopo una grave malattia si è trasferita alle Azzorre, per trascorrere una vita sana e sostenibile per l’ambiente. Tra l’altro, sull’isola di Sao Miguel insegna ai turisti come vivere senza o quasi senza la plastica.

Rita Perlaki je biokemičarka, dokončala pa je tudi študij menedžmenta. Po hudi bolezni se je preselila na Azore, kjer se je odločila za zdravo in okolju prijazno življenje. Med drugim turiste na otoku Sao Miguel uči, kako živeti s čim manj plastike.

Magazine di automobilismo.

Oddaja o avtomobilizmu.

Vi invitiamo a percorrere 2000 anni di storia della medicina naturale al Museo di farmacologia e alchimia di Radovljica.
La danzatrice, coreografa e autrice teatrale Maša Kagao Knez si dedica a modo suo alla tradizione della danza e della cultura del passato.
Il virtuoso della chitarra Robert Pikl, con il complesso musicale Manouche, ha fatto scatenare in Slovenia la retromania dell'Electro Gypsy Swing.
L’atelier della pittrice accademica Anamari Hrup è pieno di vernici fresche e motivi floreali che raccontano anche il suo impegno per salvare le piante abbandonate.
Lungo un percorso circolare delle Gole di Tolmino i visitatori scoprono numerose curiosità, una delle quali è legata al famoso poeta Dante Alighieri.

V Radovljici je pred nekaj leti dobil svoje mesto prvi Lekarniški in alkimistični muzej v Sloveniji.
Tradiciji in preteklosti se je na svoj način zapisala tudi plesalka, koreografinja in gledališka ustvarjalka Maša Kagao Knez.
Manouche ali Gypsy Jazz je zvrst glasbe 30. let prejšnjega stoletja; v Sloveniji je retromanijo elektro gypsy swinga povzročil kitarski virtuoz Robert Pikl z zasedbo Manouche.
Atelje akademske slikarke Anamari Hrup je poln svežih barv in motivov rastlin, ki pripovedujejo še zgodbo o reševanju zapuščenih rastlin.
Na krožni poti Tolminskih korit lahko obiskovalci doživijo veliko zanimvosti neukročene narave, ena teh je tudi skrivnost, povezana s slovitim Dantejem.

Tedenska oddaja, ki izpostavlja in komentira dogajanja na spletu in v socialnih omrežjih. Oddajo pripravlja in vodi Rebeka Legović.

Telegiornale.

Dnevnik.

Il giornalismo locale e ultra-locale, la percezione delle notizie nel nostro territorio multiculturale e transnazionale, che non può prescindere dal fare i conti con la Storia. Ne parleremo con il giornalista, scrittore e storico Nicolò Giraldi.

Pogovor v studiu z uglednimi domačimi in tujimi osebnostmi, ki bodo skozi pripovedovanje o svojih življenjskih izkušenj predstavili lastne poglede na sedanjost.

Classifica musicale di brani emergenti di case discografiche indipendenti.

Glasbena lestvica izhajajočih italijanskih pesmi neodvisnih založb

Trasmissione dedicata alla storia di TV Capodistria e alle celebrazioni per i suoi 50 anni.

Oddaja o zgodovini TV Koper–Capodistria in praznovanju njene 50. obletnice.

Telegiornale.

Dnevnik.

Telegiornale in lingua slovena della Sede regionale RAI per il FVG. Il telegiornale e' curato dalla redazione giornalistica slovena.

Dnevnik deželnega sedeža RAI FJK v slovenskem jeziku, ki ga pripravlja novinarsko uredništvo slovenskega programa RAI FJK.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov