Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 18. apr. 2020

TV Slovenija 1 • Sob, 18. apr.

Kultura je kratka aktualna informativna oddaja o kulturi in umetnosti, v kateri se praviloma izpostavljajo osrednji dogodki dneva. V njej najdejo prostor tudi mednarodne novice in problemske teme. V ustvarjanje oddaje so vključeni dopisniki doma in v tujini.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

07:00
Otroški program: Op!

Trije prijatelji, Lev Ambrož, Mark in Andre končujejo osnovno šolo. Povezujejo jih glasba, nogomet ter ljubezen do motorjev in jadranja, zato se radi družijo. A večno ne bo tako, saj jih bo življenje popeljalo na različne poti. Morda so to njihove zadnje skupne počitnice.
Scenaristka Jelka Grabljevec Ribarič, režiser Darko Sinko

»Še zase smo malo čudni.« Mark
»Evritmija je to, da dvajset ljudi v rumenih oblekicah teče v krogih.« Mark
»Mi smo še preveč preproste duše, da bi kaj res razumeli.« Mark

Lojzek, Pika in Zofi uživajo v zimskih radostih na snegu. Pika, ki je peresno lahka, se zadriča po pobočju, Zofi pa to nikakor ne uspe. Lojzek ve, kaj potrebuje, in ji nariše sanke. Potem pa jih seveda hoče imeti tudi Pika.

Žarko je pripravil tekmovanje, na katerem bodo sodelovale vse živali z dvorišča. Toda prebrisani prašički zasukajo kažipote, zato mora Žarko poiskati vse tekmovalce in jih usmeriti proti cilju, kjer se bodo do zadnjega borili za zmago.

Mišo in Robi skleneta, da bosta na vrtu posejala zelenjavo. Medtem ko čakata, da zraste, se igrata, potem pa se zgodi nekaj nepričakovanega – nekdo jima ukrade pridelek. Le kdo bi to lahko bil?

V samostan se pripelje superiorjev prijatelj, veterinar Matej, ki Marcelina za konec tedna povabi k sebi. Tako Marcelino preživi dan z najrazličnejšimi živalmi: papagajem, ki zahteva samičko, kodrom, ki bi se rad igral v blatu, naglušno kobilo, kravo, ki zaradi hrupa ne more počivati, in kozo, ki pričakuje mladička. Marcelino veliko hitreje kot doktor Matej ugotovi, kaj je narobe z živalmi, saj mu to kar same povedo. Ko doktor Matej odkrije fantkovo skrivnost, se poglobi v knjige, kjer prebere legendo o otroku s posebnim darom za razumevanje živali, ki naj bi se rodil vsakih tisoč lun. Prepričan je, da je tak nenavaden otrok prav Marcelino.

Med igro Mavgli in volkulja Lali najdeta bleščečo ogrlico, ki jo je reka prinesla iz človeške vasi. Strinjata se, da si jo bosta delila, a ko jo ima Lali, jo ukradejo opice. Lali in Mavgli jo gresta iskat.

La-la-la, la-la-li, v Čudogozd se nam mudi. Kdo na današnji dan slavi? Glasba, zato se spodobi, da ji Eva in Jure zapojeta pesem. Eva se prelevi v glasno rokerico, Jure pa v dečka s harmoniko. Kako bosta uskladila tako različna glasbena stila? Grmi in doni, na vse strani …

Ste si kdaj želeli na kitovem hrbtu objadrati vsa morja sveta? Gaja bi z veseljem sprejela izziv, Tini pa ideja ne diši najbolj. Zato v Čudogozdu raje zajahata morska konjička in morju zaželita vse najboljše. Zakaj? Ker praznuje. Sta mu prinesli darilo? Joj, čisto sta pozabili …

Se strinjaš, da ima Pepe prepoznaven stil oblačenja? Ampak v Ribnici njegova modra srajca in ribiška kapa ne bosta več zadoščali. No, vse boš izvedel že v naslednji oddaji. Pepe, pojdi vadit vrtenje palice in plesne gibe, da ponovno ne izgubiš ...

Steve se je odločil, da bo sestavil svojega dinozavra. Takega, ki bo pri ocenjevanju dobil najvišjo oceno med vsemi. Čim večjega, čim boljšega lovca, s čim boljšimi obrambnimi sposobnostmi, in hkrati najbolj trdoživega. Takega, ki tudi kot mladič ne bo lahek plen.

V zadnji oddaji sezone 2016/2017 obiščemo štiri najboljše ekipe: obe tretjeuvrščeni - OŠ Milojke Štrukelj Nova Gorica in OŠ Litija, drugouvrščeno - III. OŠ Celje in prvouvrščeno ekipo iz OŠ Ljudski vrt Ptuj.
Mladi tekmovalci nam razkažejo šolo in predstavijo zanimive projekte, poleg tega pa se spomnimo še nekaj najbolj odmevnih utrinkov minule sezone ter pogledamo v zakulisje nastajanja kviza Male sive celice.

Stanley je spet na svobodi. Zdaj potrebuje le še alibi za čas, ko sta se pred šolo pojavili nindži. Njegova bivša žena je pripravljena pričati, da je bil takrat z njo. Joaquim sumi, da je skrivnostna nindža Farah, zato njeno ime vnese v spletni brskalnik in ugotovi, da ima hčerko, za katero Hunter ni vedela.

V času, ko pogosto težimo k več in več, se postavlja tudi vprašanje, kje so meje? Zato so ustvarjalci oddaje Osvežilna fronta tokrat preverjali svoje meje telesa, z gosti predstavili nekaj ekstremnih dejavnosti, opozorili na njihov vpliv na telo, razmišljali o dopingu, pa tudi o tem, ali se je mogoče kaj naučiti celo iz kung fu filmov.

Tokrat se Ana pripelje z balonom in majčkeno prestraši Roka, ki jo čaka zasanjan na prečudoviti jasi.
Nato se skupaj odpravita po markirani poti v gozd iskat izvir Velike Krke. Ga bosta našla? Glede na vremenske razmere bo naloga kar težka.
Rečna krajina Velike Krke je bila nekoč polna mlinov in seveda živalska pestrost Velike Krke je izjemno bogata; potočni raki, ptice.....Ob »železni meji«, kot so ji včasih rekli, pa reka zapusti Slovenijo.

Film Pragozd Krokar predstavi največji pragozdni rezervat v Sloveniji, bukov pragozd Krokar na slemenu Borovške gore. Lani je bil vpisan na UNESCOV Seznam svetovne naravne dediščine kot starodaven in prvinski bukov gozd s posebno univerzalno vrednostjo. Odmaknjen visoko nad dolino Kolpe ta pragozd obstaja že vse od časa pred ledenimi dobami. To so pokazale genetske raziskave v evropskih bukovih gozdovih in primerjave med rezultati teh raziskav. Pragozd Krokar je zato eno od izjemno redkih ledenodobnih zatočišč bukve, ki se je po ledenih dobah razširila z jugozahodnega obrobja Alp po vsej srednji Evropi.

Etiopija je pred dvema letoma stopila na pot tranzicije iz avtoritarnega sistema v demokratičnega. Država se je začela odpirati tujim vlagateljem, izpuščeni so bili politični zaporniki, med ljudmi je zavladal optimizem. Premier Abij Ahmed je za svoja mirovna prizadevanja v Afriškem rogu prejel nobelovo nagrado za mir. A Etiopija se sama spopada z velikimi razvojnimi potrebami in notranjimi konflikti, ki so posledica dolgoletne etnične diskriminacije in 27-letne vladavine ene stranke. Bo Abij Ahmed zmogel veliki maraton, ki ga je začel z obljubami o blaginji in enotnosti? Bo Etiopija ostala celovita ali bo ta druga najbolj poseljena afriška država doživela jugoslovanski scenarij in razpadla?
Avtorica: Helena Milinković
Direktor fotografije: Stojan Femec
Asistent snemalca in snemalec zvoka: Vid Osredkar
Montažer: Martin Kastelic

Z ekipo se v tokratni oddaji mudimo na Hrvaškem, kjer smo v Zagrebu obiskali krovno romsko organizacijo Kali Sara ter se pogovorili s predstavnikom manjšin v hrvaškem parlamentu. Dobre vtise je na nas pustila romska hiša v Bjelovarju, ki služi kot enega boljših primerov ohranjanje romske kulturne identitete Romov Lovarjev. Bili pa smo tudi na čistilni akciji naselja v Kočevju.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:20
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:25
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Tudi letos lahko na mariborskem Lentu opazujemo gnezdenje laboda grbca. Ob tem predstavljamo mite , legende in zgodbe povezane z labodi. Občudovali smo čudovite prizore drstenja rib. Podusti so prispele na svoje stalno drstišče, na prodišče v Ceršaku, ki je eno zadnjih naravno ohranjenih prodišč v občini Šentilj. Opozarjamo, da humana zdravila niso primerna za naše živali. Ob koncu objavljamo še zgodbo o družini kosov, ki nam jo je posredoval naš gledalec. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

V izboru si oglejte najboljše razprave preteklega tedna. V oddaji "Zadnja beseda!" se sicer vsak ponedeljek in petek za okroglo mizo zberejo štiri dame, vsaka s svojim izrazitim karakterjem, in na poljuden način komentirajo aktualna dogajanja z najrazličnejših področij. Da je vse skupaj še bolj zanimivo, v svojo družbo vsakič povabijo tudi posebnega gosta. Z njimi se boste lahko strinjali ali pa ne, vsaka ima namreč svoje mnenje. Katera pa bo imela zadnjo besedo?

Od zore njegovega nastanka človeka žene k raziskovanju, komuniciranju z drugimi in potovanju. Ta vrojena sla je spodbudila vrsto in skozi tisočletja nizanja izkušenj, spodletelih poskusov, tudi naključij in spoznanj, spremenila svet in pripomogla k nastanku tehnoloških vrhuncev – avtomobila, letala, pametnega telefona, rakete, robota in teleskopa.

1. del: Teleskop
V prvem delu bomo spoznali sijajne ume od Galileja do Edwina Hubbla, ki so ustvarili in izpopolnjevali teleskop. Danes njihov izum človeštvu omogoča, da vidi vse do skrajnih meja vesolja, ki so od nas oddaljene 13 milijard svetlobnih let.

Nives iz avta pri pokopališču reši medicinsko sestro Pamelo, ki si je skušala sama soditi. Ko se ji ta zaupa, zakaj ne more domov, jo Nives odpelje k sebi. Luka medtem, kljub izrecni Urhovi prepovedi, skuša dokazati, da Ferdo ni kriv za smrt kolega med lovom. Jasno mu postaja, kakšno igro igra Urh, zato si poišče močnega zaveznika. Nives pa medtem poskuša obvarovati Pamelo pred njenim partnerjem, a stvari ne gredo po njenih načrtih.

V toplih aprilskih dneh že marsikaj postorimo na vrtu. Sebastjan Lipar je na manjšo gredo posadil nižki fižol, pri tem je sadilne jame obložil s suhim listjem. Koruzi, fižolu in bučam so Inki pravili tri sestre, zakaj, izveste v oddaji.
Jernej Mazej je konec marca na gredo, ki je v kolobarju namenjena trajnejšemu nasadu, posadil jagode. Da se bolje ukoreninijo, jim je odtrgal cvetove.
V gozdu smo nabrali pljučnik, ga posušili in skuhali čaj, Marina Kodba pa je mlade pljučnikove liste dodala v rdečo rižoto.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:25
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Združenje evangelijskih žena Slovenije je letos pripravilo že 18. žensko konferenco. Naslov srečanja se je glasil: »Odkleni svojo dediščino.« V skrivnostne darove krščanske dediščine je udeleženke popeljala gostja Sonja Horswell, vodja evropskega program »Rešiti eno«.

V slovenski skupnosti Baha'i so predstavili novo knjigo, ki združuje odlomke nekaterih glavnih spisov ustanovitelja vere Baha'i. Izvirna besedila so v perzijščini, Aleksandra Zibelnik Badii jih je v slovenski jezik prevedla iz angleščine.

Na Zelenici nad Ljubeljem je zadnja leta uspešno zaživel Gorniški učni center.
Slikar Arjan Pregl se s humorjem in ironijo odziva na družbeno dogajanje.
Nataša Prestor izdeluje malo lončeno plastiko, motive za svoje umetnine črpa v ljudskem izročilu.
Boštjana Pavliča pa so zasvojile sončne ure.
Belokranjske pisanice sodijo med najlepše okrašena velikonočna jajca.

"Kristus je vstal!" Ali še obstajajo trdne resnice ali pa je resnično le še to, kar nam ponuja internet? Razmišlja Milan Jovanović.

Slovenska avtorska oddaja, ki odpira vrata v hiše in stanovanja, slikovite vrtove, razkriva objekte, ki so zanimivi zaradi svoje domiselne zasnove.
V Črni vasi smo obiskali mojstrico filmske in odrske igre, igralko Aleksandro Balmazović, ki ima zelo zanimivo življenjsko zgodbo: po spletu srečnih okoliščin je odraščala v različnih državah. Po številnih selitvah sta si na pragu štiridesetih z možem Sergejem in sinom Levom ustvarila prekrasen dom na obrobju Ljubljanskega barja.
V Sloveniji v grobem obstajata dva tipa stanovanjskega problema. Prvič, visoke cene za marsikaterega mladega kupca pomenijo več desetletno zadolžitev in s tem finančno tveganje. Drugi pa je tisti, s katerim se soočajo starejše generacije - naši starši in stari starši. Pogosto namreč živijo v prevelikih hišah. Mnogi se s težav spopadajo s številnimi obnovitvenimi deli, ki pritičejo približno pol stoletja starim nepremičninam, življenje v prazni hiši pa za marsikaterega upokojenca pomeni tudi socialno izolacijo.In to je trenutek, ko mora v igro vstopiti optimizem, skupaj z nekaj iznajdljivosti. Pred nami so posnemanja vredni primeri.
Stanovanje, ki ga vam razkažemo se nahaja v meščanski hiši v starem delu Ljubljane. Centralna lokacija in častitljiva arhitekturna dediščina pa sta imeli svojo ceno: v stanovanju je bilo potrebno reševati težave s pomanjkanjem shranjevalnega prostora in naravne svetlobe. Vendar izzivi niso uklonili optimizma mladega para, ki je vedel, da ima kljub težavam aduta v rokavu. S pomočjo arhitektkinih mestoma drznih rešitev so prišli do zavidljivega domačega raja.

Na stadionu Repek priredijo tekmovanje nogometnih maskot. Beni postane Veliki Hovhov in se pomeri z maskotama ovc in gepardov. Videti je, da bo najslabši, dokler ne pride preizkušnja, v kateri prav on zablesti

Mandi in Pipi čuvata prijateljev grad in njegovo čredo ovac. Kosmatinke so zelo živahne in venomer silijo v hišo. Na srečo se iz čudnega jajca izvali zmajček, ki jim hitro pokaže, kaj je red.

18:50
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:55
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

V sobotnem dodatku Dnevnika bomo raziskovali in sledili zgodbam, ki se dotaknejo vsakega izmed nas. Na terenu in v studio bomo iskali odgovore in odgovornost za nastale težave. Naši novinarji specialisti se bodo tem lotevali poglobljeno in analitično. Sobotni Dnevnikov izbor torej o perečih in na drugi tir potisnjenih problemih in izzivih slovenske družbe.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:40
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič.
Tekmovalec, ki se bo tokrat podal v bitko z Jokerjem, je Tomaž Stajnar iz Kranja. Taborništvo je pomemben del njegovega življenja. Bil je aktiven tabornik, načelnik Zveze tabornikov Slovenije in član Svetovne skavtske organizacije. Aktiven je tudi v Civilni zaščiti, njegova ekipa trenutno postavlja poljsko bolnišnico. Rad ima glasbo, igra kitaro in pleše sving in bugivugi. Za uspeh v Jokerju mu bo v pomoč dolgoletni prijatelj, tudi tabornik, Igor Majcen.
En tekmovalec v bitki s časom, dvanajst vprašanj na poti do visoke denarne nagrade, sedem jokerjev za srečo in eno pravilo: ni umika! Le znanje, strategija in sreča vodijo do vrha. A kako na njem ostati?

Veliko dogaja v Kaj dogaja, saj ga ob korona virusu politiki toliko kronajo, da je naša oddaja prekratka za vse. Pogledali bomo pa tudi na pozitivno plat virusa in sicer solidarnost. Predstavili vam bomo eno možnost, kako pomagati tistim najbolj ogroženim. Naj dobri zgledi vlečejo! V goste se nam bo prek skaypa pridružil glasbenik, član skupine MI2, Jernej Dirnbek. Na Mali terasi pa skladba Rod grešnih kozlov. Se vidimo.

Helen gre na razgovor za službo. Na razgovoru mladi snobovski oblikovalki zviška gledata nanjo, dokler jima ne pove, da je opremila dom Sashi Mannu in znanemu producentu. Helen nujno potrebuje delo, da bo lahko šolala otroka in ji ne bo treba prodati hiše. Sierra je v hudi depresiji, ne skrbi za otroka in ves dan poležava. Zaradi prometne nesreče jo preiskuje socialna delavka. Noaha je nekdanja piarovka obtožila, da jo je prisilil v spolnost, zato gre po nasvet k svojemu agentu. Zaradi aktualnih škandalov je v zelo slabem položaju. Poleg tega mu stara prijateljica Ariel zaupa, da ga nasilnega vedenja obtožuje tudi nekdanja študentka.

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:40
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:45
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Veristični vpogled v pekel tajskih zaporov bi lahko označili tudi kot Polnočni ekspres novega tisočletja.

Film je nastal po knjigi angleškega amaterskega boksarja Billyja Moora, ki je zaradi zlorabe drog nekaj let preživel v tajskem zaporu. Režiser Sauvaire nas v zgodbo vrže brez veliko ovinkarjenja: Moora pokaže na Tajskem, v boksarskem dvoboju v nekem zakotnem skladišču, med preprodajo mamil »na drobno«, nato je na vratih njegove motelske sobe že policija, ki ga aretira in odpelje v zapor. V zaporu ga na različne načine trpinčijo, edina rešitev pa je zanj nastop v dvoboju v enem izmed najnasilnejših športov sploh: tajskem boksu.

Leto produkcije: 2017
Država: koprodukcija
Žanr: kriminalna drama
Režija: Jean-Stéphane Sauvaire
Scenarij: Jonathan Hirschbein in Nick Saltrese po knjigi Billyja Moora
Igrajo: Joe Cole, Vithaya Pansringarm, Pornchanok Mabklang, Panya Yimmumphai

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

V sobotnem dodatku Dnevnika bomo raziskovali in sledili zgodbam, ki se dotaknejo vsakega izmed nas. Na terenu in v studio bomo iskali odgovore in odgovornost za nastale težave. Naši novinarji specialisti se bodo tem lotevali poglobljeno in analitično. Sobotni Dnevnikov izbor torej o perečih in na drugi tir potisnjenih problemih in izzivih slovenske družbe.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov