Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 3. jul. 2021

TV Slovenija 1 • Sob, 3. jul.

Na dvorišču Muzeja Slovenskih filmskih igralcev v Divači so tradicionalno prireditev Poklon letos posvetili igralcu Borisu Cavazzi. V italijanskem Vidmu se je s podelitvijo nagrad zaključil festival Far East, v Ljubljani pa se je danes začel Pripovedovalski festival. Obiskali smo koncert mariborskega komornega zbora Hugo Wolf, ki so ga organizirali ob 10. obletnici, v ljubljanski Mestni galeriji pa razstavo U la la! umetnika Sama. Ogledali smo si tudi nov potniški terminal na brniškem letališču.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

07:00
Otroški program: Op!

Čudovit dan za čarovnijo! Le da čarovnije ni od nikoder. Morda pa se skupaj z Matejem in Borom podamo na Čarovničin dvorec. Tam čarovnij zagotovo kar mrgoli! Ojoj, Matej se nekam pogosto oglaša kot osliček, kaj se dogaja? Čisto mogoče, da je Bor že preizkušal svoje čarovniške sposobnosti! Preverimo! Kako se že začne ta pravljica? »Nekoč je živela zelo huda čarovnica …«

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Žan je opazil, da je v njegovem novem mestu veliko stvari, ki si jih lahko ogledaš.
Babi mu je pokazala fotografije starega strica Norberta. Žan je navdušen, ko izve, da je bil stric Norbert slavni raziskovalec in je obiskoval zanimive kraje – džunglo, puščave in celo Južni tečaj. Žan se odloči, da bosta šla z Borisom po stričevih stopinjah. Tako si pričarata svojo džunglo in puščavo, a nikjer ne najdeta ničesar, kar bi bilo podobno Južnemu tečaju. Žan stisne Mislija in se domisli, kako bo s pomočjo belih rjuh in malce domišljije ustvaril pravi pravcati Južni tečaj.

Pavlinca si za igro s Kalimerom sposodi očkova očala. Ponesreči jih polomi, a tega očku ne upa povedati. Gospod Peterlin poskuša dostaviti pakete, pa se brez očal kar naprej moti. Prijatelji skušajo pakete vrniti pravim lastnikom, Pavlinčinemu očetu pa poiskati nova očala.

Mavricij prejme nenavaden paket od bratranca. Poslal mu je čudne rumenkaste stvari. Kaj bi to lahko bilo? Odpravita se k prijateljem po mnenje, a ti ne vedo. Nejko postane lačen in se odloči, da jih bo skuhal in pojedel. Saj so naravnost slastne!

Zakaj naše srce bije zdaj tiho in zdaj glasno in zakaj mislimo, da nam bo včasih kar skočilo iz prsi? Zmedi se s prijatelji poda na pot po krvnem obtoku in spozna to zanimivo črpalko.

Bi šli z Anko in Larsom v hribe? Onadva sta prepričana, da je vsak planinec najbolj vesel takrat, ko osvoji vrh. Ampak na pohod se je treba dobro pripraviti. Prisluhnite nasvetom gorskega reševalca Primoža, ki je s seboj pripeljal svojo zvesto prijateljico … Kdo je to? G kot glejte nas!

Imaš tudi ti rad gozd? Kaj pa, ko pade tema? Pepe je obtičal v Polhovem doživljajskem parku, ki je podnevi zelooo zabaven, ko se stemni, pa … No, preveri, kako pogumen je Pepe v temnem gozdu. Čaka nas premagovanje še enega strahu in seveda prava zabava!

Miza gre sem, stoli tja, tukaj potrebujemo novo omarico, te gume so nam pa v napoto … Čas je za prenovo stanovanja! Brina in Tristan se odpravita po nasvet k arhitektki, Veronika in Lara bosta spletli novo preprogo, Ajda in Hana pa sta obiskali Zavetišče za zavržene rastline. Stanovanje počasi dobiva pravo podobo, manjka samo še pisana preproga in dve posvojeni rožici!

Nika in Nik imata po novem Sobotni krompir! V svojo družbo vabita zanimive znane in manj znane goste, lotita se zabavnih in kdaj pa kdaj tudi resnih tem, mlade spodbujata k ustvarjanju in raziskovanju, drug drugega še naprej izzivata z novimi izzivi, preverjata, kaj mladi počnejo ob sobotah in kakšno je bilo otroštvo popularnih …

V peti oddaji se za uvrstitev v drugi krog potegujejo Zala, Gašper in kapetan Lovro iz OŠ Frana Albrehta v Kamniku (rumeni) ter Ula, Lara in kapetanka Alja iz OŠ Križevci (vijolični). Le koliko vedo o prehrani veganov, jezičnih dohtarjih, žepih, Božji gori v Tanzaniji, vrtnih škodljivcih, antičnih grških bogovih in boginjah, vrstah štirikotnikov ter ogrevalnih vajah? Vse to in kdo se je brez težav prebil skozi labirint, pa v Malih sivih celicah.
Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe.

Poleti je prostega časa na pretek in tokratni Infodrom ponuja nekaj namigov: kakšne vragolije lahko varno počnete s skirojem, kako se obnašati, kadar srečate neznanega psa, kako zložiti origami, se obleči po zadnji modi ali pa pomagati sorodnikom pri opravilih na kmetiji.

Ustvarjalci Osvežilne fronte letošnjo jesensko sezono nadaljujejo z ustvarjanjem na daljavo. V tokratni oddaji, so se lotili fetišev. Kaj sploh je fetiš, o kakšnih fetiših najpogosteje govorimo, kakšno moč jim pripisujemo, so vprašanja, na katera bodo iskali odgovore to soboto dopoldne na TV SLO 1.

Leonard Bernstein je v letih od 1958 do 1972 s 53 enournimi glasbeno izobraževalnimi serijami Koncerti za mlade navdušil ves svet in zanje prejel nagrado emmy. Zaradi velikega povpraševanja so nekatere dele serije digitalizirali in sedem si jih bomo lahko ogledali tudi na naši nacionalni televiziji. Leonard Bernstein nam z orkestrom Newyorške filharmonije v znameniti dvorani Carnegie Hall privlačno odgovarja na nekatera vprašanja o glasbi: kaj glasba pomeni, kdaj je glasba simfonična, kaj je klasična glasba, humor v glasbi, kaj je koncert, kaj je melodija in študija intervalov.

Letos mineva petdeset let od prvega romskega kongresa v Londonu, na katerem so Rome priznali kot narod, izbrani pa sta bili tudi romska himna in zastava. Dobršen del oddaje namenjamo temu jubileju ter pregledu dosežkov in mejnikov, pomembnih za romsko skupnost. Predstavljamo še kratek dokumentarni film Naša pot, v katerem je Mišo Kontrec orisal zgodbe štirih izobraženih Romov. V rubriki o romskem jeziku se odpravljamo v Francijo.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Človeku so živali že od začetka njegovega obstoja pomagale preživeti. Vsak, ki ima za družabnika psa, mačko, konja ali drugo žival, ve, da so živali za človeka preprosto zdravilne. So namreč zvesti prijatelji in človeku podarjajo neomejeno naklonjenost in ljubezen. Danes človek nosi odgovornost, da živali v njegovi oskrbi ne trpijo. V oddaji O živalih in ljudeh skušamo osvetliti različne vidike odnosa človek - žival. Vabljeni k ogledu.
ozivalih@rtvslo.si

Z vini se družina Saksida iz Zalošč pri Dornberku ukvarja že od sredine 19. stoletja; vajeti družinske kmetije ima danes v rokah že peta generacija. Ingrid, ki je pred 12 leti prevzela kmetijo od staršev, je ena redkih vinark v pretežno moški dejavnosti. Ona je glavna v kleti, njen mož Marko pa v kuhinji; njun adut je spajanje turizma z vinarstvom. Leta 2006 so na posestvu začeli sprejemati prve avtodome, nato so kamp povečali, uredili parcele za šotore, postavili pet hišic in danes lahko sprejmejo do 200 gostov. Pred osmimi leti so ponudbi dodali še gostinstvo. Začetek letošnje sezone je zaradi epidemije slabši od pričakovanj, za poletni čas pa imajo že veliko rezervacij, tudi iz tujine. Že prej so na njihovem posestvu dopustovali pretežno tuji gostje, zlasti iz Beneluksa, Nemčije in Avstrije.

Če opazite poslabšanje sluha, se nemudoma odločite za obisk pri specialistu. Tako boste takoj na pravi poti, da ohranite kakovost in način življenja. Splošen nasvet je: raje ne kupujte slušnih pripomočkov po spletu, temveč izkoristite zdravstveno zavarovanje. Tako boste zagotovo dobili kakovosten slušni aparat. Čas je dragocen, kar velja tudi za rehabilitacijo sluha. Prej ko se boste odločili za slušni pripomoček, večje koristi boste imeli od njega. Zato ne odlašajte, ampak poskrbite za svoj sluh.

S pomočjo zvezd so naši predniki potovali, gradili in osmislili minevanje časa. Da bi si razložili nebesno dogajanje, so v svojih verovanjih nebo že davno poselili z bogovi in pošastmi. Nemško-ameriška dokumentarna serija tudi s pomočjo prepričljivih animacij pojasnjuje človekovo obsedenost z vesoljem in razkriva, kako se je njegovo razumevanje spreminjalo skozi čas, vse do sodobnega raziskovanja kozmosa na temeljih znanosti, ki je pripeljalo celo do prvega posnetka črne luknje.

2. del: Iskanje središča
V drugem delu raziskujemo, kako se je predstava o položaju Zemlje v glavah znanstvenikov spreminjala skozi čas. Od Ptolemaja, ki je verjel, da je v središču vesolja Zemlja, do Kopernika in Galileja, ki sta vanj postavila Sonce.

Mia in Fritz se nevarno zbližata, Štefan pa razkriva July prednosti podeželja. Mio vedno bolj zanima, kaj se je pred leti zgodilo med Fritzem in Egonom, vendar sta oba silno skrivnostna, do trenutka, ko…

NASADI OB STARI PRLEŠKI HIŠI
Rumena je Ankina najljubša barva, zato z odtenki sonca in zlata skuša popestriti vsako zasaditev, tudi tisto, ki jo pripravi za staro tetino hišo. Lani so se pred tem prleškim poslopjem mešali vijoličasti, rdeči in rumeni cvetovi, tokrat Anka z nasadi posnema travniško rastje. V razpoki je vzklila jagodna špinača, pred skednjem cvetijo rdeče pelargonije.
SOLATA V ZABOJČKU
Sebastjan Lipar se letos bojuje s polži. Preden jih odstrani z gred, mu pojejo mehko solato. Zato se je odločil, da sadike poletnih sort posadi kar v zabojčke, ki so jih zavrgli v trgovinah.
VABILO MED GRAJSKE GREDE
Prihodnjo soboto svoja vrata oziroma gredice odpira grad Dvor v Preddvoru. Vabimo vas na sprehod med grajskimi gredami.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Petdelna dokumentarna serija predstavi kulturne znamenitosti Gruzije, dežele zlatega runa in domovine vinske trte, ter njene naravne lepote, od subtropskih naravnih okolij do večnih ledenikov.

1. del:
V prvem delu nam avtor predstavi legendo o Kartlosu, praočetu Gruzije, in njenem nastanku, kot jo je zapisal srednjeveški kronist Leonti Mroveli. Kartlos naj bi se naselil v osrednji zgodovinski pokrajini Kartli, ki naj bi po njem dobila ime, klasični in bizantinski avtorji pa so jo poznali pod imenom Kavkaška Iberija. Pozneje je Kartlosov sin zgradil starodavno mesto Mcheta. Sledilo je obdobje zasedbe Aleksandra Velikega, nato pa obdobje vladavine Parnavaza, ki je s pomočjo vladarja zahodne Gruzije, Kudžija, porazil makedonsko vojsko ter ustanovil kraljestvo Kartli. Parnavaz je poskrbel tudi za uveljavitev gruzijskega jezika in pisave. V naslednjih stoletjih je krščanstvo počasi izrinilo poganska verovanja, dokončno pa se je to zgodilo v 4. stoletju s prihodom svete Nine oziroma Kristijane.

OUR GEORGIA / CHVENI SAQARTVELO / Gruzija / 2020 / Režija: Levan Akhobadze

Osebna zgodba človeka, ki svojimi stališči in dejanji dviga prah v svoji okolici.

Mohamad Abdul Al Monaem, sirski pesnik in pisatelj, je v Slovenijo pribežal leta 2016. V Alepu je imel knjigarno in založbo. Verjel je, da literatura ne pozna meja, zato je objavljal dela z vsega sveta. Kar nekaj izdaj je tamkajšnji režim prepovedal. Mohamad je bil kratek čas celo zaprt. Med vojno je režim usmrtil veliko njemu podobnih svobodomiselnih ljudi, zato je Mohamad moral na pot. V Ljubljani je našel nov dom. Leta 2018 je izdal trojezično pesniško zbirko Enaindvajset žensk iz Ljubljane. V sicer demokratični Evropi pa je trčil ob novega diktatorja – denar. Ta ima vrhovno oblast nad ljudmi in brez verig omejuje njihovo svobodo. Novinar Andraž Rožman je o Mohamadu napisal roman Trije spomini – med Hajfo, Alepom in Ljubljano.

V tokratni oddaji smo se odpravili v Toskano, v mesto Capannori, kjer zgledno skrbijo za reciklažo odpadkov. Njihov primer dobre prakse smo primerjali z upravljanjem odpadkov v občini Piran. Ogledali si boste lahko tudi zanimivo reportažo o podvodnih lovcih v našem morju, ki lovijo na trajnosten način. Preverili smo tudi, v kolikšni meri držijo napovedi o dvigovanju morske gladin in obiskali naravni spomenik Divje jezero pri Idriji.

»Pozitivni um vidi nevidno, čuti neotipljivo in dosega nemogoče.«
Sir Winston Churchill
razmišlja Elvi Rwankuba

Apolon in Marjetka se po potovanju vrneta na vrt. Marjetka si želi, da bi ji Apolon pomagal voditi panj in vrt, on pa misli, da ni drugega kot zabavljač, ki nič ne zna. Apolon vseeno pristane in po svojih močeh usmerja življenje na vrtu, a se mu večina živali samo posmehuje.

Vlak s polnim vagonom potnikov, ki se jim mudi na delo, se je pokvaril. Dedi pujs gospodični Zajec posodi svojo miniaturno lokomotivo Gertrudo.

18:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

V Sobotnem Dnevnikovem izboru bomo teden dni pred referendumom pojasnili, o čem pravzaprav odločamo in kakšne bodo posledice potrditve ali zavrnitve sprememb in dopolnitev zakona o vodah. Bodo naša vodna zajetja res ogrožena, dostop do obale pa omejen, ali ravno nasprotno? Kako je z dostopom do morja v sosednji Italiji? Nekaj praktičnih napotkov, kako glasovati na predčasnem in rednem glasovanju, pa nam bo dal direktor Državne volilne komisije Dušan Vučko.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Tradicionalni gala koncert Poletna noč bo letos posvečen Tadeju Hrušovarju.
Spominjamo se ga kot izjemnega glasbenika, skladatelja in pevca, ki je bil član legendarnih zasedb Bele vrane in Pepel in kri, za katero je napisal skladbo Dan ljubezni.
Ob Simfoničnem orkestru in Big Bandu RTV Slovenija pod vodstvom Patrika Grebla bodo nastopili: Nuša Derenda, Helena Blagne, Alenka Godec, Damjana Golavšek, Simona Vodopivec Franko, Ana Dežman, Saša Lešnjek, Teja Leskovšek, skupina Pepel in kri, trio Eroika, Oto Pestner, Miran Rudan, Bernard Hrušovar, Alex Volasko, Bojan Cvjetićanin, Mladinski pevski zbor RTV Slovenija ter posebna gostja Ditka Haberl.

Razvpita je zgodba tragičnega konca življenja mlade valižanske princese Diane, ki bi letos praznovala 60. rojstni dan. Manj pa je širši javnosti poznano življenje kraljice ljudskih src pred vselitvijo v kraljevo palačo in nezaslišanim nadlegovanjem paparacev. Ne nazadnje je Diana pripadala zelo ugledni rodbini Spencer, ki je veliko štela že v času Tudorjev.

PRINCESS DIANA: WHO DO YOU THINK SHE WAS? / Velika Britanija / 2021 / Režija: William Simpson

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:20
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:25
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Razkošna zgodovinska drama o Maxu Perkinsu, znamenitem knjižnem uredniku pri ameriški založbi Scribner's.

Perkins se je založbi pridružil leta 1910, ko so bili usmerjeni predvsem v izdajanje knjig že uveljavljenih avtorjev. Sčasoma je lastnike uspel prepričati, da je prihodnost v iskanju in izdajanju prvencev mladih piscev. Z njegovo pomočjo so zasloveli pisatelji t. i. izgubljene generacije, ki so danes uvrščeni med klasike ameriškega romana – Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald in Thomas Wolfe.

Originalni naslov: GENIUS
Leto produkcije: 2016
Država: ZDA, Velika Britanija
Žanr: zgodovinska drama
Režija: Michael Grandage
Scenarij: John Logan in A. Scott Berg
Igrajo: Colin Firth, Jude Law, Nicole Kidman, Laura Linney, Guy Pearce

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

V Sobotnem Dnevnikovem izboru bomo teden dni pred referendumom pojasnili, o čem pravzaprav odločamo in kakšne bodo posledice potrditve ali zavrnitve sprememb in dopolnitev zakona o vodah. Bodo naša vodna zajetja res ogrožena, dostop do obale pa omejen, ali ravno nasprotno? Kako je z dostopom do morja v sosednji Italiji? Nekaj praktičnih napotkov, kako glasovati na predčasnem in rednem glasovanju, pa nam bo dal direktor Državne volilne komisije Dušan Vučko.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov