Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sreda, 21. jul. 2021

TV Slovenija 1 • Sre, 21. jul.

Nocoj v Kulturi boste videli koncert enega najimenitnejših kitaristov svoje generacije Juliana Laga, nastopil je v Cankarjevem domu v Ljubljani, bili smo tudi na otvoritvi 2. dela festivala Grossman v Ljutomeru in spoznali osrednjega festivalskega gosta - filmskega režiserja Garyja Shermanna.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

V sredinem Poletnem jutru smo za vas pripravili potrošniške nasvete. Preverili bomo, kako so se na testih odrezale različne sončne kreme. Svetovali bomo, kako ravnati ob poplavah, dermatologinja pa bo pripravila nasvete o izrastkih na koži. Čakajo vas tudi predlogi za poletno branje, v družabni kroniki bomo preverili, kje dopustujejo znani Slovenci.

Napočil je poročni dan in vsi se mrzlično pripravljajo. Umberto je zaradi razočaranja v ljubezni čisto na tleh in sklene, da ne bo šel na poroko. Laura se počuti krivo, a jo Bea prepriča, da si je Umberto godljo skuhal sam. Nazadnje ga le pregovorijo, da se svatbe udeleži. Nunzia in Pietro se zelo veselita darila Nunzijinih sorodnikov, a ju čaka presenečenje. Francesca na poroko pripelje tudi Luco, in Valeria ne more več zadrževati čustev. Angelica se ves dan čudno vede, a vsem zatrjuje, da je z njo vse v redu in da se počuti dobro.

Shalini Bholasingh je bila čudežni otrok. Njena družina jo je silila peti in to je počela tako dobro, da je postala njihov ponos. Dokler ni padla v depresijo in ni mogla premakniti niti telesa več. Odločila se je, da enkrat naredi nekaj zase. Odkrila je južnoameriški ples in način življenja. To ji vzbuja veselje in poudarja čutnost, kar izkazuje navzven po družbenih omrežjih. Vse to pa povzroča frustracijo njeni družini, ki vidi svojo nekoč idealno hči kot "ohlapno žensko".
Režiser: Rishi Chamman

Terry Costa, priseljenec iz Kanade z azorskimi koreninami, je najbolj sporen umetnik na Azorih samo zato, ker je gej. Vsak dan se z lastnimi kulturnimi projekti bori in uveljavlja v svetu konzervativizma in družbi diskriminacije …
Režija: Bruno Correia

Moušumi Huda je manekenka, ki je v otroštvu zaradi bolezni izgubila lase. Ker je bila plešasta, se je med odraščanjem soočala z veliko družbeno diskriminacijo. Vendar ji to ni preprečilo , da bi uresničila svoje sanje. Zdaj si želi zakorakati po mednarodnih modnih pistah.
Režiserja: Arnob Chakrabarty, Sabuj Miah

Boro, ki je postal občinska osebnost leta, se zaveda, da je s svojo družino na družbeni lestvici splezal precej više. Poln nove samozavesti predlaga Stanetu, da bi končno uredila poroko med Anjo in Miletom. Ker si Stane Anje ne upa oddati brez blagoslova mame Irme, ga začne Boro zmerjati s copato. Stane kot vsaka copata trdi, da je pač samo vljuden do žene. Med starima prijateljema pade stava. Stane bo moral prestati zanimiv preizkus, s katerim bo dokazal, da je pravi moški. Istočasno pa se glede tega, kdo bo nosil copate in kdo hlače, odvija tudi predzakonska priprava Mileta in Anje. A storž ne pade daleč od Borota in češplja ne daleč od svoje mame… Je ob takih rodovnikih poroka sploh mogoča?

Duh japonske kulture je bil spočet v Kjotu, stari prestolnici, se skozi stoletja kalil in brusil ter ohranil vse do danes. Svetovno prepoznavna japonska kakovost izvira prav iz tega mesta. Dokumentarna serija predstavlja tradicije tega središča, stare obrti in mojstre, pa tudi nova znanja, vse od tkanja do kulinarike.

13. del:
Duh japonske kulture je bil spočet v Kjotu, stari prestolnici, se skozi stoletja kalil in brusil ter ohranil vse do danes. Svetovno prepoznavna japonska kakovost izvira prav iz tega mesta. Riba hamo iz rodu jegulj je stalnica na kjotskih poletnih jedilnikih, vendar zahteva natančno predpripravo, saj vsebuje kar 600 koščic. Ogledali si bomo, kakšne jedi pripravljajo iz nje kjotski kuharji. Spoznavali bomo tudi starodavno poletno tradicijo ribolova s kormorani na reki Udži.

MADE IN KYOTO / Japonska / 2014-2018

V tokratnem posebnem Globusu podrobneje o tem, kako se je v letu pandemije covida 19 spremenilo življenje v nekaterih evropskih državah. V zanimivih in predvsem presunljivih reportažah se bomo preselili na Švedsko, v Španijo, Italijo, Srbijo in Belgijo. O posledicah in izzivih pandemije povsem od blizu. Oddaja je del projekta TuEU – moč javnosti, za katero smo sredstva pridobili na razpisu Evropskega parlamenta.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Ursa minor
Ed ob reki najde medvedjega mladička, ki je očitno izgubil mamo. Zaradi obveznosti do družine, ker pripada medvedjemu klanu, ga vzame domov. Po več neprespanih nočeh, ko medvedka hrani po steklenički in mu ta vse razmeče, gre k dr. Capri po pomirjevala. Mauricea zaskrbi, ko ugotovi, da število prebivalcev v Cicelyju upada. Maggie in Chris se veselita petkov, ko lovita ribe. Chris se odloči za lucidno sanjanje, metodo, s katero postaneš gospodar svojih sanj in tako rešiš nekatere težave.

NORTHERN EXPOSURE / ZDA / 1995
scenarij: Joshua Brand, Hohn Falsey, Sean Clark, Charles Rosin, Ellen Herman, Robin Green, Craig Volk, David Assael, Jeff Vlaming, Mark B. Perry, Denise Dobbs, Jeff Melvoin, Barbara Hall idr.
režija: Joshua Brand, Peter O'Fallon, Rob Thompson, Nich March, Miles Watkins, Jim Hayman, Michael Fresco, Charles Braverman, Bill D'Elia, Oz Scott idr.
v glavnih vlogah: Paul Provenza, Teri Polo, Barry Corbin, Janine Turner, John Cullum, Cynthia Geary, John Corbett, Darren E. Burrows, Peg Phillips, Elaine Miles, Paul Provenza, Teri Polo

Oddaja »Obrazi naših rojakov« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Kedves Nézőink, a mai Nagyító alatt című adásunk témája a távoktatás.

Drage gledalke in gledalci, tema današnje oddaje Pod drobnogledom je pouk na daljavo.

Timi je navihana mala ovčka. Pravkar je dopolnil tri (ovčja) leta in zdaj gre v vrtec. To pa sploh ni preprosto: v skupini se bo moral veliko naučiti. Predvsem to, da je treba stvari deliti in paziti na čustva drugih. Ni dovolj, da nadarjeni mali nogometaš odlično brca žogo – naučiti se jo mora tudi dobro podati. Vsak nov dan je s pomočjo prijaznih vzgojiteljev nova zabavna učna ura.

Gašper ima rojstni dan. Simon odkrije, kam je mamica skrila darilo zanj, a skrivnosti ne sme izdati, Gašper pa je strašno radoveden. Ve, da se darilo skriva nekje v hiši. Vse kotičke pretakne. Simon zasluti nevarnost in ga skrije na varno. Kar pa preseneti mamico, ki ne najde darila in jo zaskrbi, da je izginilo.

Mipa je navdušena, da se bo fotografirala s sošolci. Pripela si je celo novo pentljo. Ker pa ne more sedeti pri miru, pokvari vsako fotografijo. Ali ji bo Bučko znal pomagati, da se bo lahko umirila?

Žan je opazil, da je v njegovem novem mestu veliko fotografij.
V maminem frizerskem salonu so bile fotografije frizur, v trgovini z igračami pa fotografije igrač. Tudi v Borisovi hiši je bilo veliko fotografij. Ko Boris da Žanu okvir, v katerega naj da sliko svoje najljubše stvari, si Žan sposodi babičin fotoaparat in se odpravi na lov za svojo najljubšo stvarjo. Žan slika mami in očija, pa babi in vrt, a se ne more odločiti, katero sliko naj da v okvir. Nato stisne Mislija in se domisli, da bo na steno nalepil vse fotografije, a Borisa zanima, katero bo dal v okvir. Žan prosi babi, naj ga slika skupaj z Borisom – v Medvedjem dolu je namreč veliko prima stvari, a prijateljstvo z Borisom je boljše od vsega in fotografijo, ki ga spominja na to, želi Žan imeti v svojem okvirju.

Peppermint Patty šole ne mara preveč. Zelo je hvaležna, da se lahko zanese na svojo prijateljico Marcie, ki ji v razredu marsikdaj pomaga in jo rešuje iz zagat. Toda Marcie se ne pusti izkoriščati.

Anna mora nastopiti s telovadkami, zato se prijatelji domislijo, da bodo, preden bo na vrsti, sprožili požarni alarm. Načrt se sfiži, znova pa se razplamti tudi nesoglasje med Torill in Caroline, ki se le stežka obvladuje in taji, da je trol.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:15
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Če smo se kot otroci naučili kupovati ljubezen svojih staršev s pridnostjo, bomo tudi kot odrasli pri vseh ljudeh poskušali narediti vse, kar je v naši moči, da bi jim ustregli. Vzroki za izgorelost se namreč razvijejo v prvih letih življenja.
V začetnih fazah se navzven ne prepozna kot motnja. Poznejši simptomi pa se prekrivajo s simptomi drugih duševnih motenj. Tudi zato strokovnjaki še danes nimajo jasne in natančne definicije izgorelosti. Strinjajo pa se, da gre za stanje telesne, čustvene in mentalne izčrpanosti, ki se pojavi kot posledica sovplivanja osebnostnih in okoljskih dejavnikov. Raziskave kažejo, da približno tretjina ljudi v sebi nosi močno izraženo vsaj eno od štirih osebnostnih lastnosti, ki vodijo v izgorelost. Za to so ti ljudje čustveno ranljivejši za stres. Težje postavljajo in varujejo svoje meje in sebe vrednotijo po dosežkih. T. i. kandidat za izgorelost je tisti, ki je preobčutljiv za kritiko. Enako ogrožen je tisti, ki ne zmore reči ne in je nezmožen sprejeti zavrnitev, ker ga je strah, da bo izgubil ljudi, če ne bo izpolnil njihovih pričakovanj. Izgorelost ogroža tudi tiste, ki prevzemajo nase vso odgovornost, celo za stvari, na katere objektivno nimajo nikakršnega vpliva. Taki ljudje se tudi pred medosebnimi odnosi, v katerih se ne znajdejo najbolje, umikajo v pretirano delo. V procesu izgorevanja posamezniki kljub bolezni pogosto vztrajajo na delovnem mestu. Svetovna zdravstvena organizacija že opozarja, da postaja izgorelost ena od glavnih poklicnih bolezni 21. stoletja. Izgorelost je mogoče uspešno zdraviti. A je za trajno odpravljanje težav potrebna več letna psihoterapija. Nevroznanstvene raziskave namreč potrjujejo, da možgani potrebujejo najmanj štiri leta, da zgradijo dovolj novih povezav, da lahko dosežemo trajne spremembe v strukturi osebnosti.

“Tako idejno bogatega in stilno dovršenega dramskega besedila nismo slišali že od Cankarja dalje,” je po krstni predstavi Antigone ugotavljal profesor Vladimir Kralj. Smoletove Antigone se ne uprizarja prav pogosto, čeprav ob natančnejšem prebiranju preseneča aktualnost Smoletovega besedila, ki ga je leta 2010 uprizoril režiser Jaka Andrej Vojevec. In kaj se zgodi s pieteto, ko pokojnika ni? Razumevanje Smoletove Antigone so ključno zaznamovali dolgo zamolčani zgodovinski dogodki, vezani na drugo svetovno vojno. O tej temi je tekel pogovor s filozofinjo dr. Spomenko Hribar v okolju ljubljanskega Navja.

Mandi in Pipi si ogledujeta Peru, nato pa Pipi doživi nepričakovano pustolovščino. Mama kondorka ga zamenja za svojega mladiča in ga odnese v gnezdo na vrhu gore. Le kaj bo ukrenil Mandi?

V Sinjem dolu bo nastopila velika iluzionistka Maša Hari, strokovnjakinja za odpiranje sefov. Prijatelji so navdušeni, še posebej Pavlinca, ki je njena največja oboževalka. Ob prihodu pa Maša izgubi broško. Kalimero in prijatelji ugotovijo, da so jo ukradli Podganci.

V zabavnem kvizu trije tekmovalci odgovarjajo na enostavna vprašanja. Rešitev je zmeraj črka, ki se izpiše v križanki. Naslednja naloga je rešiti gesla v tej skrivnostni križanki. Tekmovalci lahko v vsakem trenutku zaključijo krog, če prepoznajo vsa gesla naenkrat. V finalu si nato najboljši tekmovalec izbere naključnih 5 črk, ki se izpišejo v čisto novi križanki. Vsaka beseda, ki jo ugane, prinese nagrado. Če mu uspe križanko rešiti v celoti, pa se nagrada poveča in finalist dobi vstopnico v naslednjo oddajo, kjer se pomeri z novima izzivalcema.

18:50
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Komična drama. Wendy stvari vidi drugače od ostalih: odločno neodvisna je, sijajnega uma in ima nagajiv misel za humor. Je tudi avtistična. Ljudje so zanjo nerešljive kode in svet jo nadvse bega. Lepega dne se odloči, da pobegne od svoje skrbnice in se poda v Los Angeles, da bi sodelovala na tekmovanju scenarijev za epizodo serije Zvezdne steze.

PLEASE STAND BY / ZDA / 2017
Režija: Ben Lewin / Scenarij: Michael Golamco / Igrajo: Dakota Fanning, Toni Collette, Alice Eve, River Alexander, Marla Gibbs, Jessica Rothe

Moderne Kunst je komedija, ki govori o zakonski krizi skozi prizmo sodobne umetnosti. Bojan in njegova žena Ida na prvi pogled živita skladno, vendar brez kakršnegakoli telesnega stika. Ona je gospodinja, on pa varnostnik v Muzeju sodobne umetnosti.
Nekega dne v Muzej prispe zelo drag eksponat v obliki falusa. Za njegovo varnost je zadolžen Bojan. Nov eksponat, s svojo energijo in simboliko, začne kmalu prinašati nemir v Bojanov zakon.
Scenarij in režija: Marko Šantić / Igrajo: Primož Pirnat, Mojca Fatur, Zvezdana Mlakar, Gregor Baković, Igor Rojc.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

22:00
Odmevi

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

22:30
Kultura

Nocoj smo se odpravili na koncert težkometalnih Skye Eye in Pelhan na ljubljansko Metelkovo, pa tudi na Festival Novomeško poletje, kjer sta zaigrala Jernej Dirnbek – Dimek in Davor Klarič. V Mariboru obratuje letni kino Minoriti, pogledali pa bomo tudi na presenetljivo konvencionalno razstavo sicer nabrušenega Damiena Hirsta v Parizu.

22:45
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:50
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Punk, Pankrti, Novi rock, Laibach, Magna Purga, Radio Študent, ŠKUC Ropot, Nick Cave, Nirvana, Sex Pistols, David Bowie, Metallica, Odbor za varstvo človekovih pravic, Studio City je samo naključni hitropotezni izbor poglavij iz glasbenega in politično razgibanega življenjepisa Igorja Vidmarja, ki ga gostimo v tokratni oddaji Profil. Začel je kot poročevalec z demonstracij in ljubitelj underground stripa, potem se mu je zgodil punk. Z njim je vstopil v vseslovensko kulturno in politično zavest. Ob 60-letnici so mu kolegi priredili koncertni variete, za nedavno dopolnjenih 70 let pa je pisatelj Jurij Hudolin napisal knjigo Samohodec.

Če smo se kot otroci naučili kupovati ljubezen svojih staršev s pridnostjo, bomo tudi kot odrasli pri vseh ljudeh poskušali narediti vse, kar je v naši moči, da bi jim ustregli. Vzroki za izgorelost se namreč razvijejo v prvih letih življenja.
V začetnih fazah se navzven ne prepozna kot motnja. Poznejši simptomi pa se prekrivajo s simptomi drugih duševnih motenj. Tudi zato strokovnjaki še danes nimajo jasne in natančne definicije izgorelosti. Strinjajo pa se, da gre za stanje telesne, čustvene in mentalne izčrpanosti, ki se pojavi kot posledica sovplivanja osebnostnih in okoljskih dejavnikov. Raziskave kažejo, da približno tretjina ljudi v sebi nosi močno izraženo vsaj eno od štirih osebnostnih lastnosti, ki vodijo v izgorelost. Za to so ti ljudje čustveno ranljivejši za stres. Težje postavljajo in varujejo svoje meje in sebe vrednotijo po dosežkih. T. i. kandidat za izgorelost je tisti, ki je preobčutljiv za kritiko. Enako ogrožen je tisti, ki ne zmore reči ne in je nezmožen sprejeti zavrnitev, ker ga je strah, da bo izgubil ljudi, če ne bo izpolnil njihovih pričakovanj. Izgorelost ogroža tudi tiste, ki prevzemajo nase vso odgovornost, celo za stvari, na katere objektivno nimajo nikakršnega vpliva. Taki ljudje se tudi pred medosebnimi odnosi, v katerih se ne znajdejo najbolje, umikajo v pretirano delo. V procesu izgorevanja posamezniki kljub bolezni pogosto vztrajajo na delovnem mestu. Svetovna zdravstvena organizacija že opozarja, da postaja izgorelost ena od glavnih poklicnih bolezni 21. stoletja. Izgorelost je mogoče uspešno zdraviti. A je za trajno odpravljanje težav potrebna več letna psihoterapija. Nevroznanstvene raziskave namreč potrjujejo, da možgani potrebujejo najmanj štiri leta, da zgradijo dovolj novih povezav, da lahko dosežemo trajne spremembe v strukturi osebnosti.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov