Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Sobota, 28. maj. 2022

TV Slovenija 1 • Sob, 28. maj.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Cvetka Sokolov, Rdeča hiša

Bere in pripoveduje: Barbara Cerar

Včasih si želimo nemogočih stvari. Tako bi Borček rad letel, vendar bobri ne letijo. Večkrat je poizkusil, pa je vedno naredilo «štrbunk«. Morda veste, česa si želi Jure, ki ga Borček in Barbara spoznata v Rdeči hiši? … Prisluhnimo. Zamižimo. In potujmo z domišljijo.

Dobrodošli v Trala trali – svet Muzikalčkov.

Mala trnkarica gre spat. Mama ji prinese igračko, s katero bo laže zaspala. Trnkarica ugasne luč. Nenadoma se začnejo okoli nje pojavljati strašne pošasti. Strah jo je. Toda ko prižge luč, vidi, da je ves njen strah brez osnove.

Pepa, mami, očka, Jure in njegov prijatelj slonček Stanko gredo v muzej na razstavo o Luni.

Želva se odloči, da bo prvakinja v skokih v višino.

Vse manj turistov obiskuje vas Sveti Martin, zato Angelina proda vse manj sira in razmišlja, da ne bo mogla obdržati vseh ovac. Sebastijan se odloči, da bo poklical založnika priročnika »Vodnik po najlepših gorskih vaseh«. Prosil ga bo za gorskega ocenjevalca, ki bo ocenil turistično ponudbo. Vmeša se županja Helena in z njenimi napotki vas počasi izgublja vso naravno privlačnost. A Bela in Sebastijan ne vržeta puške v koruzo!

Martin je Skavtka povabil, da prenoči pri njem. Za spremembo mora Skavtek za dovoljenje vprašati svojega očeta in ne Margarete. Vedno raje prosi njo, a je tokrat ni doma, Edmund pa je zelo slabe volje.

Amari živi na čudoviti kmetiji in nas prijazno vabi, da spoznamo njeno živalsko druščino. Zna več živalskih jezikov. S pujski se na primer pogovarja v pujščini, s kozicami pa kar v meketaškem jeziku. Kako skrbi za svoje prijateljice živali in katera izmed njih se najraje crklja? Pridružimo se Amari in skočimo v Studio Kriškraš! Tudi Lovro, Borček in Šviga se že pripravljajo na kmečka opravila.

Dobrodošli v Kavarni Zofi! Postregla vam bo spretna natakarica Tisa. No, in malo manj spretni natakar Nejko. Namesto skodelice je svojemu gostu prinesel kar vazo. In namesto žličke kuhalnico. Verjetno se vsi strinjamo, da potrebuje nasvet strokovnjaka. Kdo pa bo stregel v novi Zofkini pesmi? Preverite sami …

Smo že v finalu, kjer za napetost in iskrenje vse do konca poskrbijo Julija, Lenart in Vid iz OŠ Mežica (rumeni) ter Nejla, Lucija in Matic iz OŠ Miška Kranjca Ljubljana (vijolični). Faraoni in rekordi so brez napak, v tujini se dobro orientirajo, vzhajajoče sonce pa prebudi tudi Božička. In medtem, ko rumene navdihuje sadna mavrica, vijolični uživajo ob zvokih zvezdnih trobent. Apel navijačem uspešno spelje pot iz labirinta, kjer ne manjka niti srčkanih srak, sani in listja. Kdo domov odnese pokal in si nadane lovoriko prvaka Malih sivih celic in kdo, OŠ Prežihovega Voranca Bistrica ( Luka, Mai in Lan) ali OŠ Franceta Bevka (Anže, Filip in Nick), v Hitrih lončkih poruši rekord, pa v oddaji.

Kviz Male sive celice preverja znanje in veščine sedmošolcev, osmošolcev in devetošolcev. Dvaintrideset tekmovalnih šol iz osmih različnih regij Slovenije se preizkusi v znanju matematike, logike, poznavanju kulturne dediščine, športa, družbe, astronomije, kemije, biologije, tehnike, gospodinjstva, zgodovine, geografije, človeškega telesa in glasbe. V posebni rubriki Hitri lončki pa svoje spretnosti preizkusijo še druge trojke osnovnošolcev od petega razreda naprej.

V zadnjem Infodromu desete sezone so se Maksu pridružili trije mladi voditelji: Enja, Noah in Gabriel. Klara in Karlos sta povedala, kakšna so pravila, kadar sta sama doma, devetošolci iz OŠ Lucija pa so se v Infogromu razgovorili o pripravah na valeto. Podrobno pod lupo smo razložili, kaj so opičje koze. Dvanajstletni Lovro je s prijatelji ustvaril spletno stran E-fairytales. S to idejo in njeno izvedbo so zmagali na podjetniškem tekmovanju Popri. Skupina prijateljev se je odpravila na Zmajčkovo nenavadno popotovanje po Ljubljani, ob koncu oddaje pa še najhladnejša bitka v Infodromu: kdo pripravi najboljši in najcenejši sladoled.

Skupini GHF in Wonderland odhajata na turnejo. Zgodaj zjutraj se vsi dobijo v Palači. Ne fantom ne dekletom ni jasno, zakaj so morali priti tako zgodaj. Harryja skrbi, kako bo zdržal z bratom in kako se bodo razumeli v skupini, Oakley se ukvarja samo s tem, kaj bo jedel, Tyra pa ima velike težave z garderobo.

Christa nindži zaupa svoje strahove, ne ve pa, da je nindža Hunter. Gooidorp razburka posnetek poročene županje, ki se poljublja z žensko. Remko začne zbirati podpise, da bi jo odstavili. Joaquim se boji, da se jima z dedkom brez županje slabo piše. Ko nindžo zaloti s Christo, se mu podre svet.

Slingeland de Jongovi se odpravljajo na Bali. Newyorka za hip pustijo samega na vrtu za hišo, in ko pride Hunter ponj, ga ni več. Stanley prejme klic ugrabitelja, ki zahteva odkupnino. Denny v obupu odpusti Farah. Izkaže se, da je izginila tudi Chanel. Remko izkoristi priložnost in ljudi prepričuje, da se nič od tega ne bi zgodilo, če bi bil župan on.

Dorien se Basim še vedno zdi sumljiv, zato ga zasleduje. Pieter mamo prosi za štiristo evrov, ta pa zahteva, da ji pove, zakaj ga potrebuje. Dorien je sicer navdušena, da je Pieter pripravljen za prijatelja žrtvovati denar, namenjen za počitnice, vendar meni, da mora Soufian najti rešitev sam.

Ples je najnaravnejši in hkrati najuniverzalnejši način gibanja. Ni družbe in ni kulture, ki ga ne bi gojila. Zanj ni nikoli prezgodaj, prepozno pa tudi ne. Ne glede na to, kako in kje plešemo, je dejstvo, da se bomo ob plesu napolnili z energijo ter se telesno in duševno sprostili. Vsega tega se zaveda tudi Neva Kralj, plesna pedagoginja, koreografinja in plesno-gibalna terapevtka, ki bo nanizala številne pozitivne učinke plesa, saj so raziskave med drugim pokazale, da ples učinkovito zmanjšuje tveganje za demenco. Ples pomeni razbremenitev in razvedrilo, napolni nas z energijo, hkrati pa prinaša tudi druženje. Redne tedenske večerne urice plesanja tanga so pravi balzam za dušo in telo, pa sta prepričana zakonca Homan, ki se vsak teden na učenje tanga vozita iz Šentjerneja v Ljubljano.

»Zakaj sploh obstaja pojav, ki ga imenujemo bolečina?« O tem se sprašuje Philip Yancey, priznani evangelijski ameriški pisatelj, ki s svojimi knjigami o bistvenih življenjskih vprašanjih že več kot štirideset let navdihuje bralce po vsem svetu. V slovenskem prevodu že poznamo njegovo knjigo »Kaj je pri milosti tako neverjetnega?«. V času pisateljevega obiska pri nas pa je izšla njegova druga knjiga v slovenskem prevodu z naslovom »Kje je Bog, kadar boli?«
V Salonu umetnosti na Ptuju je na ogled razstava Petovionski Panteon- Duhovni svet antičnega Ptuja. Gre za stalno postavitev bogate arheološke zbirke iz Pokrajinskega muzeja Ptuj Ormož, ki osvetljuje svet božanstev, verovanj in religioznih praks v antični Petovioni.

»Prijateljstvo utrdi srečo in omili trpljenje, podvoji naše veselje in prepolovi žalost.« (Joseph Addison)
razmišlja BARBARA TELZEROW

Naš gost je Marko Milić, nekdanji selektor slovenske košarkarske reprezentance in prvi slovenski košarkar, ki je zaslovel v ZDA. Govoril je o odraščanju v Kranju, o tem, kako so navijači Olimpije sprejeli ć v njegovem priimku, o življenju v Italiji, Turčiji, Iranu in Kuvajtu, kjer je prav tako igral. Seveda je obujal tudi spomine na zmago v Carigradu. Kako je slovensko košarkarsko epopejo v dokumentarnem filmu z naslovom 2017 ovekovečil Goran Vojnović? Postregli bomo z nekaj odlomki iz zakulisja, saj bo premiera filma v petek, 3. junija, v Stožicah.

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
Šport

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:20
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

V tokratni oddaji O živalih in ljudeh bomo razložili kako lahko tudi psi obiščejo muzeje in galerije, opozorili bomo na inkontinenco pri psih, predstavili vse pomembne značilnosti kuncev, pokazali kako okoljevarstveniki v Keniji pomagajo želvam, spoznali pa boste tudi kosca, ogroženo vrsto ptic, ki ne mara pokošenih travnikov. Vabljeni k ogledu!
ozivalih@rtvslo.si

Na kmetiji Paldauf iz Vučje vasi pri Ljutomeru se s kmetovanjem ukvarjajo že od leta 1875, ljubezen do dela na kmetiji pa se prenaša že na četrto generacijo. Igor Paldauf, ki je od očeta prevzel kmetijo leta 2011, se je pred 4 leti usmeril izključno v ekološko kmetijstvo. Na 31 hektarjih obdelovalnih površin danes pridelujejo 17 različnih kultur – žitarice meljejo v svojem mlinu na kamen, oljnice stiskajo v domači oljarni. Na kmetiji imajo še prosto rejo prašičev slovenske avtohtone pasme in rjavih kokoši nesnic, prirejajo pa tudi oglede kmetije in delavnice za otroke. Svoje izdelke in izdelke ponudnikov iz okolice med drugim prodajajo v trgovinici na domačiji. Prav povezovanje lokalnih kmetij pod skupno blagovno znamko BeEko, je Igorju Paldaufu prineslo naziv inovativni mladi kmet 2019.

Razvoj tehnologij za umetne organe in umetno inteligenco za lajšanje življenja ranljivih skupin je v zadnjih letih neverjeten. Osebam z izgubo sluha je od nedavnega na voljo nova revolucionarna operacija s t. i. vsadkom OSIA. Omogoča bistveno višje ojačitve kot vse primerljive naprave doslej. Hrvaška podjetnika sta gluho skupnost razveselila s prototipom pametnih očal za gluhe. Kako delujejo, kdaj bodo na voljo in koliko bo zanje treba odšteti, boste izvedeli v oddaji Prisluhnimo tišini, ki bo na sporedu 28. 5. ob 14.40.

Blizu domače hiše najdejo truplo znanega odvisnika od drog. Ko se izkaže, da ne gre za prekomerno dozo, ampak za zastrupitev z naravnim strupom, se preiskava posveti znancem in prijateljem pokojnega. Najdejo idealnega osumljenca, ki pa pove stvari, ki preiskavo zapeljejo v nepričakovano smer. Luka in Ferdo se dobita pri Ferdu doma, jasno jima je, da se je Urh spravil na oba, iščeta načine, kako bi se mu zoperstavila.

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

Voditelj Boštjan Romih z ekipo obiskuje hiše, vrtove in stanovanja ter s pomočjo slovenskih arhitektov odkriva domiselne arhitekturne rešitve. Oddaja je zanimiva za vse, ki jih zanima arhitektura in oprema ambientov, ki želijo graditi, opremiti ali prenoviti dom.
Na mirnem uličnem vogalu v Ljubljani je posebna stavba, v katero je vkomponirana magična številka tri. Lastnika imata tri otroke, trojnost pa se odraža tudi na pročelju stavbe in v številu nadstropij, ki jih ima posebno domovanje.
Podstrešno stanovanje v središču Ljubljane je nastalo v okviru zanimive zgodbe. Ta pripoveduje, da lahko sodelovanje več lastnikov celotnega podstrešja večstanovanjske stavbe privede do rešitve, ki je ugodna za vse.
Anja Slapničar je oblikovalka keramike iz Ljubljane, ki je zaradi svoje osnovne izobrazbe sicer bolj domača na gradbiščih. Ravno tam, kjer se začne razkopavati, kjer nastajajo luknje, ki se jim vsi izognemo v velikem loku, ona išče in najde svoje zaklade.

Po dveh letih so se člani kluba Gaia znova odpravili na tridnevno druženje v kraj Baška na hrvaški otok Krk. Tja se je odpravila tudi ekipa oddaje Na vrtu. S kamero so se pridružili nekaterim strokovnim predavanjem, spoznali značilna drevesa, ki dodatno lepšajo kuliso Jadrana, se opravili v nasad smilja, na sprehodu ob morju pa obstali ob urejeni cvetoči gredici. No, že pri prihodu jih je čakalo zeleno presenečenje... notranje stopnišče hotela krasijo nasadi trajnic.

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
Šport

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Luko zanima, čemu se Luna smeji. Lučka meni, da se smeji smešnim rečem, ki jih vidi. Katja pove, da so po Luninem obrazu posejani kraterji. Mojči pa misli, da so kraterji nastali, ko so po Luni skakljali zajci.

V zadnji oddaji pred poletjem gostimo predsednika RS, Boruta Pahorja. Predsednika spoznate osebno: kakšen je njegov življenjski slog, odnos do lepote, zdravja in športa. Svetujemo o ženstveni modi, naredimo gozdno kopel ter se na ceste podamo z motorji – ali je vožnja z motorjem res sprostitev in kakšen je ego motoristov? Te zanimive teme odpremo v Sobotnem popoldnevu.

18:57
Dnevnik

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

19:45
Šport

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič.

V zadnji oddaji sezone bo Joker gostil Primoža Pušnika iz Raven na Koroškem. Mladi očka zaključuje študij gostinstva in turizma na Gea Collegu. Zaposlen je kot operater v farmacevtskem podjetju, v prostem času pa izredno rad kuha. In še eno strast ima: v svojem kraju vodi lokal. Je tudi navdušenec nad dobro glasbo in nad vinilnimi ploščami. Na poti do 20. 000 evrov mu bo pomagal brat Tomaž Pušnik.

V oddaji Kaj dogaja? tokrat govorimo o korejski koroni, madžarski vladi in hrvaških navijačih. Na terenu smo spremljali tihotapce na plinski transverzali, magister Baltić predstavlja nove tablete za odložitev skrbi Bomopol, klapa Lavor pa poje o alternativnih možnostih preživljanja poletja. Na PUP TV vas bo tokrat nagovoril poletni Mesec, naš gost v studiu pa bo infektolog, pediater in pisec številnih humorističnih uspešnic Marko Pokorn. Za konec sezone smo vam seveda pripravili nekaj čisto posebnega v čast novi vladi, plesni spektakel z duetom Gray & White.

Vikingur pokaže Darriju čudovit Isafjoerdhur in bisere, ki jih skriva. Vse bolj je jasno, da je potovanje, ki bi moralo biti dobro načrtovano, vse prej kot to, zato začne Darri obžalovati, da se je Vikingurju pustil prepričati v pustolovščino. Ker sta v divjini, ni internetne povezave, ostala pa sta celo brez prenočišča, saj v bližnjem gostišču nista imela rezervirane sobe. Odpravita se v Vikingurjevo domače mesto, kjer pa je v hotelu na voljo le ena soba.

VEGFERð / Journey / Islandija / 2021
scenarij: Vikingur Kristjansson
režija: Baldvin Zophoniasson
v glavnih vlogah: Ólafur Darri Ólafsson, Víkingur Kristjánsson, Þórunn Arna Kristjánsdóttir, Pétur Ernir Svavarsson, Pálmi Gestsson, Þröstur Leó Gunnarsson, Elfar Logi Hannesson, Þorsteinn Gunnarsson, Helga Vala Helgadóttir, Nicolas Bro, Jonas Schmidt

V Poročilih ob 22.00 uri se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:25
Šport

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:35
Vreme

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Umirjen film, ki lepo ujame utrip življenja in ujetost v tradicijo v ruralni turški družbi. Tekmovalni program Berlina 2019 in nagrada za najboljšo režijo v Sarajevu istega leta.

Reyhan (20), Nurhan (16) in Havva (16) so sestre, ki z očetom živijo v odmaknjeni gorski vasici v centralni Anatoliji. Vse tri so že bile poslane v mesto, kjer so delale kot gospodinjske pomočnice, in vse so se že vrnile; zadnja med njimi Nurhan, ker je pretepla sina lokalnega doktorja, ki je vsako noč močil posteljo. Pred njo domov pride Reyhan, in sicer noseča, zato jo oče na hitro (in proti njeni volji) omoži z lokalnim pastirjem Veyselom. Nekega dne se nekoliko zaostali možak napije in postavi po robu vaškim starešinam, kar ima dramatične posledice.

Originalni naslov: KIZ KARDESLER
Leto produkcije: 2019
Država: koprodukcija
Žanr: drama
Režija: Emin Alper
Scenarij: Emin Alper
Igrajo: Cemre Ebuzziya, Ece Yüksel, Helin Kandemir, Müfit Kayacan

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih, gospodarskih, družbenih in kulturnih dogodkov v državi, ki je bila takrat še Jugoslavija. V oddajo so si utirala pot alternativna politična razmišljanja, informacije in slikovni materiali, ki v drugih oddajah takratnega Informativnega programa še niso uspeli ugledati luči sveta. UTRIP, ki je zdaj že polnoleten, si je postopno izboril prostor izrazito avtorske oddaje in subjektivnega pogleda na najpomembnejše dogodke minulega tedna. Ustvarjalci imajo pri pripravi oddaje kar največjo ustvarjalno svobode.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov