Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Torek, 31. maj. 2022

TV Slovenija 3 • Tor, 31. maj.

Tokrat v Črni kroniki: Mineva 10 let od skoraj filmskih aretacij osumljenih v zadevi Balkanski bojevnik. Prvi obtoženi Dragan Tosić je na prostosti, primer je vrnjen v ponovno sojenje. In še: V Sloveniji je bilo samo v preteklem letu pogrešanih več kot 500 ljudi, od tega približno 185 otrok in mladostnikov. To predstavlja kar tretjino vseh pogrešanih. Kam izginejo otroci?

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Odmevi plus ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Dnevni red seje:

1. Predstavitev mag. Bojana Kumra, kandidata za ministra za infrastrukturo

Dnevni red seje:

1. Predstavitev Luka Mesca, kandidata za ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Dnevni red seje:

1. Predstavitev Irene Šinko, kandidatke za ministrico za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Dnevni red seje:

1. Predstavitev Danijela Bešiča Loredana, kandidata ministra za zdravje

Dnevni red seje:

2. Predstavitev Uroša Brežana, kandidata za ministra za okolje in prostor

Dnevni red seje:

1. Predstavitev Aste Vrečko, kandidatke za ministrico za kulturo

Z ogledom DNEVNIKA ob 19.00 si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. Poudarek je na človeških zgodbah, okoljskih in socialnih temah, dnevnem utripu podeželja in mest. Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji.

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

Pogovarjali smo se s člani plesne skupine Compagnie Maguy Marin, ki bodo danes z gledališko-plesno predstavo May B nastopili v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Ogledali smo si premiero Levitan – primer Vitomil Zupan, najnovejšo predstavo novomeškega Anton Podbevšek Teatra, ki jo je režiral Matjaž Berger, odigrali pa so jo v prostorih Galerije Božidarja Jakca v Kostanjevici na Krki. Na Radiu Slovenija pa so nam predstavili zgodbo, danes obnovljenega, koncertnega klavirja Bösendorfer.

Vreme je na sporedu vsak dan po Poročilih, pred in po Dnevniku ter pred in po Odmevih.

Odmevi vsak delavnik ob 22.00 ponudijo sveže večerne novice ter analize najpomembnejših dogodkov dneva. Ozadja dogodkov in pojavov, prikrite podrobnosti in nove plati vznemirljivih zgodb predstavljajo novinarji in izbrani gosti, ki jih izprašajo voditelji oddaje ali pa se soočijo med seboj. V studiu damo besedo obema, oziroma toliko stranem, da si naši gledalci lahko ustvarijo čim bolj celostno podobo aktualnih dogajanj. Poleg tega pa še kratek pregled dnevnih svetovnih in domačih novic, ki ste jih morda zamudili ali preslišali čez dan.

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

Dnevni red seje:

1. Predstavitev Dominike Švarc Pipan, kandidatke za ministrico za pravosodje

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov