Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Alenka Klun

Oder Madame Butterfly, tragična zgodba prevarane Japonke

28.06.2010

Čo Čo San je osamljena kot mala deklica, ki ji umorijo očeta, je osamljena ženska v hiši gejš, osamljena nevesta in osamljena, hrepeneča mati ...

Citat Andy Warhol

26.06.2010

Zelo glamurozno bi bilo, če bi se ponovno rodil kot velik prstan na prstu Liz Taylor. Več o življenju in delu Warhola, glasnika poparta, preberite tukaj.

Drugo (Gole) debeluške kot vir navdiha

26.06.2010

Govori napačne stvari. Videti je napačno. Ali ni osupljivo in čudovito imeti ikonično postavo ... pa čeprav obseg tvojega pasu ni le 60 cm? Videti je zadovoljna s tem, kar je in kakršna je.

Glasba New Young Pony Club: In res so nam dali, kar smo želeli

25.06.2010

V Ljubljani bosta v dveh dneh nastopili dve resnično aktualni imeni svetovne glasbene scene: drevi v Križanke prihajajo Gossip, sinoči pa so na oder Kina Šiška stopili New Young Pony Club (NYPC).

Razstave Foto: Cockta, za vedno najlepše dekle v mestu

17.06.2010

Cockta je simbol slovenske potrošniške revolucije in najznačilnejša predstavnica slovenskih blagovnih znamk. Njena vloga za naš gospodarski in družbeni razvoj je nesporna.

Družabno Z Mojco v srce afriškega vsakdana

08.06.2010

Če bodo slovenski nogometaši prišli v osmino finala, bo Mojca Mavec odprla steklenico južnoafriškega vina, ki ga hrani za posebne priložnosti.

Beremo Samotnost praštevil

24.05.2010

Samotnost praštevil je rahločutna zgodba o samoti, drugačnosti in prijateljstvu. Je hkrati najbolj bran italijanski roman leta 2008. Napisal ga je "čudežni deček" Paolo Giordano.

Knjige Pregrešno draga "rojstna hiša" Holly Golightly

12.05.2010

Razkošna vila z 18 sobami, v kateri je prebival pisatelj Truman Capote, utegne postati najdražje domovanje v newyorškem mestnem predelu Brooklyn, kar so jih kdaj prodali.

Razstave Foto: Ameriška ženska in moda

12.05.2010

Zgodovini visoke mode v Ameriki in njeni vlogi pri emancipaciji ameriške ženske se ta hip posvečata dve ugledni newyorški kulturni ustanovi.

Beremo Eleganca ježa

09.05.2010

"Gospe Michel se drži eleganca ježa: na zunaj je prekrita z bodicami, prava trdnjava, ampak občutek imam, da je v notranjosti tako preprosto uglajena kot jež ...

Glasba Video: "Proti vojni, rasizmu, Bushu!"

05.05.2010

Zgodilo se je v 13 sekundah. 4. maja 1970 so vojaki ameriške Narodne garde streljali v skupino študentov državne univerze Kent, ki so protestirali proti ameriškemu napadu na Kambodžo.

Razstave Foto: Razočarana gospodinja, idealna ženska 50. let

15.04.2010

50. leta so bila v Avstriji čas obnove in "malomeščanske idile", ki ju je spremljala želja po napredku in blaginji. Posebej ženske so po koncu vojne zavzele nove vloge.

Stran 24 od 32
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov