Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Poraza s 3:0 na turški rivieri opozorilo za Olimpijo in Maribor

26.01.2024

Čez dva tedna bodo vnovič oživele slovenske nogometne zelenice. Po uspešni reprezentančni akciji v ZDA se klubi zdaj v polnih postavah pripravljajo na nadaljevanje Prve lige, večinoma v toplejših krajih. Vodilna četverica je v Turčiji.

Konferenčna liga "Zaradi razritih Stožic bi decembra najraje igral kar vse tekme v gosteh"

01.12.2023

Bolj kot po nogometu bo tekma med Olimpijo in Lillom v Stožicah v spominu ostala po blatni zelenici. Slika, ki je šla v Evropo, bi morala pri pristojnih prižgati še zadnje alarme. "Igrišče nikomur v Sloveniji ni v ponos," je bil jasen Zoran Zeljković.

Euro 2024 Kazahstanski Koprčan, ki je dosegel gol proti Sloveniji: Upam, da se znova srečamo v Nemčiji

26.11.2023

Ramazan Orazov je v ponedeljek utišal Stožice, ko je v 48. minuti zadel za nepričakovano izenačenje Kazahstana proti Sloveniji, a se je ta na koncu le uvrstila na EP. Nogometaš Kopra v nedeljo ni bil v postavi ob porazu proti Aluminiju v Kidričevem (3:2).

Euro 2024 Kratka pot od reprezentančnega vrhunca do pokalnih tekem v slabih terminih

22.11.2023

Da so možnosti za preboj slovenskih nogometašev na evropsko prvenstvo v Nemčiji velike, so že takoj po žrebu napovedovali statistični modeli, a nikakor ni bilo samoumevno, da se bo to zares zgodilo. Javnost si je oddahnila šele v 86. minuti zadnje tekme.

Odzivi po uvrstitvi na Euro Stojanović ob čestitkah "bratu" Verbiču ni mogel zadržati solz

21.11.2023

Med glavnimi junaki zmage nad Kazahstanom je bil Petar Stojanović, ki se je po enem mesecu vrnil na igrišče, ob koncu prvega polčasa izsilil 11-metrovko za vodstvo Slovenije z 1:0 in nato v 86. minuti podal Benjaminu Verbiču za končni izid 2:1.

Odštevanje do spektakla v Stožicah Pred Kazahstanom ne čutijo posebnega pritiska, le pozitivne mravljince

20.11.2023

Slovenija je osem let čakala na trenutek, da zadnja tekma odloči o uvrstitvi nogometašev na veliko tekmovanje. Če je Srečko Katanec nekoč že sredi novembra voščil vesel božič in srečno novo leto, bi Matjaž Kek lahko drevi predčasno odprl veseli december.

København "Tekme, ki jih mora Slovenija doživeti, da se zna primerjati in spoštovati narejeno"

18.11.2023

Načeti Erik Janža, Timi Max Elšnik in Petar Stojanović, grožnja kartonov za Stojanovića in Andraža Šporarja, misel na Kazahstan. Vse to je narekovalo izbor začetne postave in menjav na tekmi proti Danski, ki se ni odvila po okusu slovenskih navijačev.

Boj za Euro 2024 Večer pred Dansko zaspali tudi s kakšno tableto, sledi pa morda neprespana noč

17.11.2023

Drevišnji večer bi lahko slovenskim nogometašem že prinesel uvrstitev na EP. "Želimo odigrati kakovostno tekmo, razmišljamo o kakovosti igre. Mislim, da lahko samo na ta način pridemo do dobrega rezultata," pred gostovanjem v Københavnu pravi Matjaž Kek.

Jasmin Kurtić "Basel 2015 se še vedno vrti v naših glavah, te priložnosti res ne smemo izpustiti"

15.11.2023

Ko je leta 1999 Slovenija ob premierni uvrstitvi na veliko tekmovanje prvič zares občutila pravo razsežnost nogometa, je 10-letni Jasmin Kurtić delal svoje prve korake na zelenicah. Kje je spremljal zgodovinsko tekmo v Kijevu, se niti ne spomni natančno.

Prva liga Krznar: Stvari, ki so se dogajale okoli nas, nas ne bi smele zmotiti

06.11.2023

Nedeljski derbi v Celju med najboljšima kluboma pretekle sezone bi lahko v boju za naslov prvaka izrazito nagnil tehtnico v korist grofov, po zmagi Olimpije pa Ljubljančani, Koprčani in Mariborčani lažje dihajo. Znova se sicer največ govori o sodnikih.

Erik Janža Nepričakovani strelec z golom navdušil mamo in soigralce na Poljskem

15.10.2023

Medtem ko Benjamin Šeško tokrat ni bil na voljo medijem, je bil hvaležen sogovornik novinarjev po zmagi Slovenije nad Finsko s 3:0 strelec zadnjega zadetka Erik Janža. 30-letni branilec se je v četrtem reprezentančnem nastopu prvič vpisal med strelce.

Kvalifikacije za EP Pukki za popotnico v Ljubljano zadel kar štirikrat, Šeška čaka sijajni Hradecky

10.10.2023

Na poraz v Helsinkih, edinega na zadnjih 12 tekmah, slovenski nogometaši niso pozabili. V soboto imajo lepo priložnost, da vrnejo Fincem in se še približajo EP-ju. "100-odstotni moramo biti vso tekmo," o nauku junijskega neuspeha pravi Jaka Bijol.

Stran 2 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov