Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Deliusova blagajna in Rierove ključavnice zdržale zimski stresni test

09.02.2023

Medtem ko direktor kluba Igor Barišić zagotavlja, da so pri Olimpiji pripravljeni tudi na izplačilo odškodnin Savu Miloševiću in Dinu Skenderju, se bo po dveh mesecih takšnih in drugačnih špekulacij o kaznih pozornost (končno) spet preusmerila na igrišče.

Fotozgodba 25 podob iz življenja nogometnega kralja Peleja

30.12.2022

Po četrtkovi smrti se svet poklanja spominu na enega izmed največjih športnikov v zgodovini, prvega globalnega nogometnega zvezdnika Peleja. Brazilec je edini, ki je trikrat postal svetovni prvak, za reprezentanco je na 92 tekmah dosegel 77 zadetkov.

Po 1:0 v Stožicah Kek zadovoljen s kombinatoriko, Radulovića zmotil Slovenec v vlogi četrtega sodnika

21.11.2022

11.165 ljudi se je zbralo na prijateljski tekmi Slovenije in Črne gore. "To je potrditev, da se je po turbulentnem letu zgodil vsaj delček nogometne Slovenije. Tokrat niso prišli gledat Haalanda. Skupaj verjamemo, da smo konkurenčni," je dejal Matjaž Kek.

Prva liga Za Maribor premor ob nepravem času, Krznar se bo posvetil predvsem protinapadom

14.11.2022

V vetrovni Sežani, kjer so imeli pred leti pogosto težave in doživeli nekaj bolečih porazov, so nogometaši Maribora v nedeljo hitro preskočili zadnjo oviro pred krajšim premorom v Prvi ligi. Po Muri so se še drugič zapored veselili visoke zmage (0:4).

Prva liga Riera: Težko bo kdo zapustil to ladjo, saj sem dvojno zaklenil vsa vrata

13.11.2022

Albert Riera po sobotni zmagi Olimpije nad Domžalami z 0:3 ni skrival, da ga zelo motijo opazke, da je njegovo moštvo v tej sezoni Prve lige Telemach tako prepričljivo predvsem zaradi izjemnega vratarja, pomoči sodnikov in sreče.

Prva liga Iličić v hipu prepričal navijače, zdaj mora še kondicijskega trenerja

07.11.2022

Medtem ko mirno plovbo nogometašev Olimpije v zadnjem času majejo novice iz pisarn, je Maribor v tej sezoni kot na vožnji z vlakcem v zabaviščnem parku. Še pred dvema tednoma je bil čisto pri tleh, po zmagi nad Muro pa je na eni od najvišjih točk jeseni.

Fotogalerija Blišč in sramota (po Čeferinu) Lige prvakov

28.10.2022

Salzburg in Zagreb sta (bila) letos Sloveniji najbližji prizorišči Lige prvakov. Rdeči biki in dinamovci igrajo celo v isti skupini, sta pa njihovi domovanji precej različni. Obiskali smo tekmi enih in drugih proti Chelseaju ter lahko primerjali stadiona.

Prva liga Vidovšek po udarcu Krajnca z glavo: Opravičil sem se sodniku in igralcu

24.10.2022

Tudi po 14. krogu Prve lige Telemach se veliko govori o sodnikih. V ospredju je Slavko Vinčić, ki na dvoboju med Gorico in Olimpijo v 15. minuti ni pokazal rdečega kartona vratarju gostov Matevžu Vidovšku.

Prva liga Riera: Mi smo si želeli tri točke, naš tekmec ne

16.10.2022

Kljub maratonskemu derbiju, ki se je zaradi prekinitev podaljšal za približno 25 minut, se Albertu Rieri ni mudilo iz Stožic. Po zmagi nad Mariborom z 1:0 sta se s kapetanom Timijem Maxom Elšnikom več kot 26 minut zadržala na novinarski konferenci.

Prva liga Riera: Prej nismo bili najboljše moštvo na svetu, prav tako zdaj nismo najslabše

10.10.2022

Teden pred derbijem ni osrečil največjih tekmecev v Prvi ligi Olimpije in Maribora. Oba sta izgubila, tako da ostaja razlika med njima 13 točk. Koper je po zmagi v Ljudskem vrtu šest točk za Ljubljančani, Celje po porazu v Murski Soboti osem.

Prva liga Olimpija po premoru igrala podobno kot pri 40 stopinjah – malce zaspano

02.10.2022

30 točk, kolikor so jih za deset zmag in en poraz v letošnji sezoni državnega prvenstva že zbrali nogometaši Olimpije, je najboljši izkupiček kakšnega kluba po 11 krogih v samostojni Sloveniji.

Matjaž Kek po Švedski "Šeško se z nami smeji, zabava in uživa. Zanj je nogomet res igra."

28.09.2022

Matjaž Kek je po remiju proti Švedski (1:1) dejal, da že dolgo ni imel toliko dilem pri začetni postavi, a da se je odločitev za dva napadalca izkazala za pravilno: "Že s postavitvijo smo želeli povedati vsem, da ne bomo samo stali v kazenskem prostoru."

Stran 5 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov