Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Prva liga Ponedeljkova skupščina Olimpije po prošnji Kaiserja uradno preklicana

16.01.2020

Napovedani prevzem nogometnega kluba Olimpija se je spremenil v farso, potem ko je edini kandidat za novega predsednika Thomas Kaiser zaprosil za preložitev za ponedeljek sklicane izredne skupščine kluba. Ta je zdaj tudi uradno preklicana.

Prva liga Camoranesi: Taktike ne maram preveč. Zame sta veliko pomembnejši energija in želja do dela.

10.01.2020

"Dober dan," je v slovenščini množico novinarjev, fotografov in snemalcev ob prihodu na sežanski stadion pozdravil Mauro Camoranesi, novi trener nogometnega prvoligaša CherryBox24 Tabor Sežana.

Goriško Hitov center v Šempetru bo kljub prodaji še naprej namenjen športni dejavnosti

28.11.2019

Športniki in rekreativci na Goriškem so dobili zagotovila, da bodo z izjemo dveh pokritih teniških igrišč lahko še naprej uporabljali športni center v Šempetru pri Gorici, ki ga je dozdajšnji lastnik, družba Hit, prodal.

Euro 2020 Jokić: Cesar mi je rekel, da ga moram prehiteti

17.11.2019

Vstop Bojana Jokića v klub 100 in prvi nastop Harisa Vučkića v začetni postavi. Kaj veliko več kot to ne bo šlo v zgodovinske knjige o slovenski nogometni reprezentanci ob omembi zmage nad Latvijo z 1:0 na zadnji domači tekmi v kvalifikacijah za EP 2020.

Odzivi s Fazanerije Šimundža umirja evforijo: Prestižna zmaga, a nič več kot tri točke

04.11.2019

Safet Hadžić se je na tribuni lahko le prijel za glavo, ko je v 70. minuti videl, kakšen zadetek so si zabili nogometaši Olimpije, po katerem je Mura povedla z 2:0. "Ši-mun-dža An-te!" so začeli vzklikati domači navijači.

Kolesarstvo Giro 2020 - katere etape so po okusu slovenskih navijačev?

25.10.2019

Razkritje trase 103. Dirke po Italiji je v skladu z napovedmi razveselilo slovenske ljubitelje kolesarstva, ki jim za ogled bojev najboljših (po vsej verjetnosti bo med njimi vsaj Tadej Pogačar) ne bo treba daleč čez mejo.

Prva liga Milanič: Ni nam uspelo odgovoriti na boj oziroma agresijo Sežancev

21.10.2019

"Na žalost nam na Primorskem ne gre. Saj ni več nobene tekme letos tu, kajne?" se je kislo nasmehnil Darko Milanič po včerajšnjem visokem porazu Maribora v Sežani (4:1), dober mesec po pokalnem slovesu v Kopru (3:2).

Euro 2020 Oblak: Samo boj proti kakovostnim tekmecem ni dovolj

14.10.2019

Razočaranje zaradi izgubljenih možnosti za Euro 2020, nekaj objokovanja zaradi sodniških odločitev, a pod črto spoznanje, da je razplet pokazal realno razmerje dveh reprezentanc. Takšni so bili vtisi slovenskih nogometašev po sinočnjem porazu v Stožicah.

Euro 2020 Bezjaku v bitki s časom za Skopje pomagajo tudi Žanove roke

08.10.2019

Roman Bezjak se je pred tokratno reprezentančno akcijo v domovino vrnil prej kot običajno. Ker se je pred 10 dnevi poškodoval na tekmi ciprskega superpokala, je že od prejšnjega torka na rehabilitaciji na Gorenjskem. Pravi, da mu gre vsak dan boljše.

Prva liga Kronaveter: Podaja ni bila idealna in prijetna za vratarja

29.09.2019

Da se je Nejc Vidmar izkazal po strelih Roka Kronavetra v 4. in 7. minuti, sploh pa s spektakularno obrambo pri poskusu Luke Zahovića v 58. minuti, bo šlo hitro v pozabo. Ostal bo spomin na njegovo napako v 93. minuti, ki je Mariboru prinesla zmago s 4:2.

Derbi Olimpija - Maribor "Nogometni romantiki si želimo gledati odprto tekmo"

27.09.2019

"Brez dvoma imam iz svoje kariere najlepše spomine na derbi v Mariboru leta 1999, ko sem ob zmagi s 3:1 dosegel zadetek s škarjicami. Takšnega gola ne dosežeš vsak dan," je v pogovoru za MMC povedal nekdanji nogometaš Maribora Marinko Galič.

Prva liga Imperativ Hadžića na derbiju ne bo ničla v obrambi, tudi Milanič želi razigranost

26.09.2019

Manj kot 48 ur nas loči od drugega derbija med nogometaši Olimpije in Maribora v tej sezoni. Kluba sta po porazu Aluminija v Kranju sploh prvič skupaj na vrhu lestvice. Do četrtka zjutraj so za srečanje prodali nekaj več kot 5.000 vstopnic.

Stran 12 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov