Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Matej Rijavec

Liga narodov Šeško: V ekipi smo se še bolj povezali in to na koncu šteje

25.09.2022

Pričakovali so vragolije Erlinga Haalanda, dobili pa šov Benjamina Šeška. Tako bi lahko povzeli občutke skoraj 15.000 gledalcev na tekmi Lige narodov med Slovenijo in Norveško v Stožicah, ki jo je z zadetkom in podajo najbolj zaznamoval 19-letni Radečan.

Liga narodov Po spodleteli misiji Katar 2022 Norvežani velike upe polagajo v projekt Nemčija 2024

24.09.2022

"Razumeti moramo, da vse, kar reče, obkroži svet. Če stopi za centimeter narobe, ima to lahko veliko večje posledice, kot si kdor koli predstavlja v sanjah," je trenutni status najboljšega strelca Premier lige Erlinga Haalanda opisal norveški selektor.

Odzivi Za veliko točko zadela najmlajša v reprezentanci, Cesar napredek videl že v ponedeljek

13.06.2022

Mini evropsko prvenstvo, tako ga je po decembrskem žrebu poimenoval Matjaž Kek, se je za Slovenijo sklenilo precej uspešnejše, kot je kazalo na polovici poti. Enako kot sinočnji derbi s Srbijo v razprodanih Stožicah, ki se je končal z remijem 2:2.

Liga narodov Kakšno popotnico iz klubov so na Brdo prinesli Kekovi izbranci?

01.06.2022

Štiri junijske tekme v Ligi narodov za marsikaterega nogometaša prihajajo ob nepravem času, po naporni klubski sezoni. Na drugi strani so takšni, ki so imeli v klubu manjšo minutažo in se veselijo priložnosti v reprezentančnem dresu.

Slavje Kopra v Celju Zeljković hoče dvojno krono: požirek piva ali dva, nato pa že nov trening

12.05.2022

Zgolj en poraz so v tej sezoni zunaj Bonifike doživeli nogometaši Kopra in tako je ostalo tudi po sinočnjem pokalnem finalu v Celju. Lovoriko je dvignil kapetan Ivica Guberac, čez 10 dni pa bo na zadnji tekmi v karieri, znova proti Bravu, morda še eno.

Prva liga Karanović: Kar nekaj igralcev bi moralo dati več. Vsakič ne more odločiti Mudrinski.

01.05.2022

Z delitvijo točk na derbiju v Ljudskem vrtu so bili zadovoljnejši Koprčani, čeprav tri kroge pred koncem Prve lige ostajajo točko za Mariborčani. "Ni veliko ekip, ki so tako dolgo držale Maribor na njegovi polovici," je poudaril trener Zoran Zeljković.

Prva liga Guberac pred velikim izzivom v Mariboru: Smo značajsko močni, stabilni in tekmovalni

25.04.2022

Trdoživi Koper se ne da in v Prvi ligi ostaja tik za Mariborom. "Vso sezono smo upali, da bomo do konca v igri za naslov. Fantje dokazujejo zrelost in tekmovalnost, upam, da bo to trajalo čim dlje," je po zmagi nad Olimpijo dejal trener Zoran Zeljković.

Prva liga Tavares poudaril pravo energijo, Karanoviću še dolgo razbijalo srce

24.04.2022

Težko je bilo pričakovati, da neuničljivi Marcos Tavares ne bo dodal svojega deleža k boju za naslov državnega prvaka. Z njegovim zmagovitim zadetkom v Sežani je Maribor znova vrgel rokavico Kopru, ki ga zvečer na Bonifiki čaka zahteven dvoboj z Olimpijo.

Prva liga Maribor in Koper v boju za "pole position" pred neposrednim obračunom v Ljudskem vrtu

18.04.2022

Pet krogov pred koncem državnega prvenstva v nogometu je razlika med vodilnima moštvoma manjša kot v prejšnjih dveh sezonah, ko je odločitev o prvaku dal zadnji krog, kar obeta nov razburljiv zaključek Prve lige Telemach.

Prva liga Prosinečki bo poskušal zakuhati prvenstvo, Mitrović upa, da se tokrat ne bo veliko videlo sodnika

07.04.2022

Nogometaši Maribora od septembra 2019 niso ugnali Olimpije, če jim bo to uspelo na sobotnem derbiju v Ljudskem vrtu, pa se bodo znebili enega tekmeca v boju za naslov prvaka. Zadovoljni bi bili tudi s točko, medtem ko Ljubljančani razmišljajo samo o treh.

Katar 2022 Prvo dejanje SP-ja v nogometu: pisana druščina čaka na žreb

01.04.2022

Ob 18. uri bo v Dohi žreb skupin za letošnje svetovno prvenstvo v nogometu. Reprezentance so v štiri bobne razvrščene na podlagi uvrstitev na lestvici Mednarodne nogometne zveze, v prvem bobnu pa je tudi Katar. Pripravili smo predstavitev vseh udeleženk.

Prva liga Skender: Nimam težav s tem, če skandirajo proti meni

15.03.2022

Olimpija je imela priložnost, da v zadnjo četrtino Prve lige vstopi z dvema točkama zaostanka za Mariborom, a je namesto tega doživela hladno prho. Rane po porazu proti Celju je še osolil protestni odhod navijačev s tribune že pet minut pred koncem tekme.

Stran 6 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov