Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Slavko Jerič

SOS odmev Dober izid se lahko naredi tudi s pristopom in dobrim vodenjem

25.08.2023

"Tobey ima izkušnje igranja z Dončićem, predvsem je pomembna višina, saj je 10 cm višji od Morgana, ki je sicer izjemno borben in močan igralec, a včasih tudi z borbenostjo ne moreš nadomestiti razlike v višini," o centrski dilemi razmišlja Matej Petek.

Vuelta 2023 Lahko kdo ogrozi zgodovinski hat-trick Jumba Visme?

25.08.2023

V soboto se v Barceloni začenja zadnja tritedenska dirka sezone, ki že v prvih treh dneh ponuja zabaven in nepredvidljiv teren, ki naj bi vsaj v teoriji pokazal, kdo od trojice Vingegaard, Roglič in Evenepoel ima največ možnosti, da osvoji Vuelto.

Slavko Jerič Vuelta napoveduje festival kakovosti in nepredvidljivosti

24.08.2023

Nekoč kazenska odprava, letos pa kraljica tritedenskih dirk. Dirka po Španiji prinaša kolesarski spektakel, ki ga že dolgo nismo videli, predvsem pa ponuja ogromno nejasnosti o razmerju med najboljšimi.

Športni SOS Olimpija in Celje lahko postavita nov evropski mejnik

23.08.2023

Nogometaši Maribora so dosegli največj uspeh v evropskih tekmovanjih, saj so kar šestkrat igrali v skupinskem delu (od tega kar trikrat v Ligi prvakov). Slovenski nogomet pa je vseeno pred novim mejnikom, saj se prvič lahko v skupino uvrstita dva kluba.

Športni SOS Čeh s tretjo medaljo v dobrem letu lovi svojega trenerja

22.08.2023

Kristjan Čeh je v dobrem letu osvojil kar tri medalje na največjih atletskih tekmovanjih. Najboljši vzor ima prav pri svojem trenerju Gerdu Kanterju, ki je z 11 najbolj odlikovani evropski metalec diska.

Športni SOS Celjani lahko prvič po 22 letih v Evropi izločijo dva tekmeca

17.08.2023

Nogometaši Celja so le enkrat v svoji zgodovini v isti sezoni igranja v evropskih tekmovanjih izločili dva tekmeca. To je bilo leta 2001, ko so uspešno igrali v Pokalu Intertoto.

Športni SOS Roglič je že vajen dobiti Vuelto zgolj z enim testom

15.08.2023

Primož Roglič je leta 2019 dobil svojo prvo tritedensko dirko. Takrat pred Vuelto ni dirkal skoraj dva meseca, tudi letos bo med Girom in Vuelto nastopil le na eni dirki, ta teden ga čaka dirka po Burgosu.

Slavko Jerič Oppenheimer simbol (neustavljive) verižne reakcije

17.08.2023

Filmi Christopherja Nolana vedno predstavljajo svojevrsten užitek, pravzaprav so kulturni fenomen. Čeprav vedno ne dosežejo umetniških globin, po katerih stremi, povzročijo glasen odmev. Njegov najnovejši film Oppenheimer je k sreči tudi kakovosten.

Športni SOS Morgan in Dončić največji slovenski orožji pri metu za dve točki

13.08.2023

Jordan Morgan, Gregor Hrovat in Luka Dončić v pripravah na svetovno prvenstvo v slovenskem taboru prevladujejo pri metu za dve točki, saj je njihova učinkovitost skorajda izenačena pri 60 odstotkih.

Športni SOS Saganov rekord bi bil zelo blizu današnjemu Pogačarjevemu mejniku

10.08.2023

Tadej Pogačar še naprej ruši točkovne rekorde na lestvici UCI, saj je postal prvi kolesar, ki je prebil mejo tako 6000 kot 7000 točk, zelo blizu pa je že naslednja tisočica.

Slavko Jerič Tadej Pogačar − najbolj vsestranski cestni kolesar

09.08.2023

Kolesarski spremljevalci že dolgo poznajo moč in univerzalnost Tadeja Pogačarja, a nič ni narobe, če to večkrat ponovimo in poudarimo. Zadnji dve leti je preprosto najbolj univerzalen in najboljši cestni kolesar na svetu.

Odmevi Van der Poelu po padcu pomagal tudi adrenalin

07.08.2023

Tadej Pogačar na svetovna prvenstva vedno odhaja z jasno željo, da si (prvič) obleče mavrično majico. V Glasgowu proga res ni bila krojena po njegovem okusu, zato je bron, ki ga je osvojil po maratonskem dirkanju, res vredno zlata.

Stran 12 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov