Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Slavko Jerič

Zgodovinski hat-trick Pogačar po najboljši sezoni: "Zdaj lahko uživam v dopustu"

08.10.2023

"Ta zmaga mi ne pomeni maščevanja, predvsem mi pomeni olajšanje," je po tretji zaporedni zmagi na Dirki po Lombardiji utrujeno, a zadovoljno pripovedoval Tadej Pogačar in dodal: "Zdaj me čaka zasluženi dopust."

Športni SOS Pogačar na zmenku s kolesarsko zgodovino

07.10.2023

Samo osem kolesarjev v dolgi zgodovini se lahko pohvali, da je isti spomenik dobilo v treh zaporednih letih. To priložnost ima danes tudi Tadej Pogačar, lovi namreč hat-trick na Dirki po Lombardiji.

Številke Zakaj je pomembna ideja o sreči v službi? Več časa od službe samo še spimo.

06.10.2023

"Recepta za srečo ni. Vsakogar osrečuje nekaj drugega, ne obstajajo instantne rešitve, kar je za marsikoga žalostno, ker smo v obdobju, ko si želimo hitrih rešitev, obstajajo pa majhni koraki," o sreči na delovnem mestu razmišlja Petra Božič Blagajac.

Slavko Jerič Bo nogomet kdaj ves nadzor prepustil tehnologiji?

05.10.2023

Eden od paradoksov športa je v tem, da z zmagami in porazi deli zmagovalce od poražencev, s številnimi pravili in dogovori pa to skuša delati čim bolj nevtralno, objektivno, da ne rečem pravično. Kar v resnici bolj ali ne ostaja (neuresničen?) ideal.

80 Rogličevih zmag Jumbo Visma se poslavlja od svojega kralja (po številu zmag)

03.10.2023

Primož Roglič je v soboto popolnoma zasenčil kolesarsko srenjo, pred startom Dirke po Emiliji je napovedal slovo od Jumbo Visme, nato pa je spektakularno prišel do 80. zmage med profesionalci, nihče drug jih od leta 2014 ni zbral tako veliko!

Športni SOS James podiral mejnike v 20. sezoni, jih bo tudi v 21.?

29.09.2023

LeBron James bo čez slab mesec postal šele šesti košarkar, ki bo v Ligi NBA igral 21 sezon. Član LA Lakersov je v zadnji sezoni postal najboljši strelec v zgodovini tega tekmovanja, dosegel pa je tudi zgodovinske številke za igralca v 20. sezoni.

Slavko Jerič Analiza teniških nesrečnikov oziroma črtica o motivaciji

29.09.2023

Kaj bi bilo, če nekoga ne bi bilo, je včasih malce nepotrebno vprašanje, ki večinoma služi kot tolažba ali iskanje izgovorov, včasih pa odpira zanimiva teoretična prevpraševanja.

Športni SOS Rdeči vragi po odhodu Fergusona še vedno iščejo zmagovalni DNK

27.09.2023

Nogometaši Manchester Uniteda so po šestih krogih angleškega prvenstva šele na devetem mestu. Slabši začetek rdečih vragov ni nekaj novega, zato pa je po odhodu Alexa Fergusona nekaj novega njihova uvrstitev po koncu sezone.

SOS odmev Cretu zahteval tisto, česar si drugi niso upali

26.09.2023

Ne pozna odpovedi, v njej vladata predanost in jasna komunikacija, kjer ni zamer, hkrati pa ima veliko podporo v trenerjih in drugih strokovnjakih. To je le nekaj razlogov, zakaj je slovenska odbojkarska reprezentanca postala svetovna velesila.

Lestvica Nor začetek sezone: Šeško za gol potrebuje le dobre pol ure

21.09.2023

Benjamin Šeško v novi sezoni še ni začel tekme v dresu Leipziga, strelsko pa je izjemno učinkovit, saj za en zadetek v povprečju potrebuje le dobre pol ure, kar je vrhunsko povprečje.

Številke Tjaša M. Kos: Pri sreči gre predvsem za rast

22.09.2023

"Slepota je dobesedno prišla čez noč, prva napoved je bila, da bom nepokretna do konca življenja, tako se je slepota takrat zdela ena izmed manjših težav," o osebni (ne)sreči razmišlja psihologinja in psihoterapevtka Tjaša M. Kos.

Slavko Jerič Rogličeva dilema: Naj ostanem ali naj grem?

20.09.2023

Že več kot leto dni me z vseh kolesarskih kanalov množica navijačev Primoža Rogliča prepričuje, da mora čim prej zapustiti ekipo Jumbo Visma. Seveda, če želi postaviti rumeno piko na i svoji izjemni karieri.

Stran 10 od 84
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov